Eto meni treba da se crta pa mi nacrtaj to kako je ta nasa jedna namestena a vasih 30 nije, taj deo jos nisi uspeo da ukacis a?
Zbog jogurt revolucije je vojvodina dobila titulu, Boze me sacuvaj sta sve necu cuti... Sve moze samo nemoj da se lale naljute, najebali smo i kao narod i kao drzava, pa im damo titulu i mirne lale... Pa ako je tako, zbog stanja u drzavi vama je namesten KES, odradila udba svoje hleba i igara da odlozi raspad drzave i rat jos malo ako mogu
Zanimljivo kako se ni jedan grobar nije uhvatio za moj post i za spominjanje Vazure, ali si se ti uhvatio za Terzino spominjanje, izvini sto ti rusim sneska, ali na tvoju veliku zalost vecina utakmica koje tvoj klub igra su namestene, titule su vam namestene, transferi su vam namesteni, da istina je vama se daje sakom i kapom i sipa i preliva se sa svih strana, da nas jadne tlace, ali ne samo nas kao FKV, nego nas sve ostale sem vas i pfk, mada zbog trenutne situacije i zvalavog na vlasti i partizan su doveli u stadium vose cuke i tsc! Pa zamisli samo da se vama desavalo ovo sto se partizanu desavalo sa ovom proslom upravom, pa licno Vucic bi najurio Terzu iz CZ. I nema sta da je neko drugi nama kriv, ti ako to ne vidis i ako ne zelis bar sebi da priznas da igrate namestenu ligu sa namestenim sudijama i svime ostalim, sa tobom se nema sta pricati onda o tome, ostrascen si, ili odgovara vam ovako, pa samim tim ne vidis dalje od rezultata i titule, ne zanm sta bi drugo rekao. I jeste vas vlast pogurala i do toga da ucestvujete direktno u LS, da nije nasula tolike novce poreskih obveznika, sponzori sto drzavni sto privatni, kurac bi vi imali za transfere i ostalo, Pa vi niste poslovali u pozitivnom sigurno bar 30 godina a mozda i nikad od svog postojanja, i to moze lako da se proveri, bas bi voleo da vidim te neke brojke. Uvek me zanimalo kako to klub u minusu ne znam ni ja koliko miliona, i kao doveli smo dva pojacanja od milion, kako se to uspe? Pa mi pre koju sezonu kad smo bili u minusu, blokirani racuni, mi smo morali da igramo sa par novih omladinaca, nismo nikako mogli da dovedemo nekog. Umesto da ste zakrpili do kraja dugove i krenuli od nule ulozili ste u igracki kadar, koji vam se kao oduzio time sto ste usli direktno u LS, i nadali ste se da ce i nasi ostali klubovi da urade nesto, a i vi da cete svake sezone uci u grupe LS pa ce se ta mesta u evropi i zadrzati, ali kurcina. Sad kad ne bude bilo evrope, a ni para, pa kad opet krenu da isplivavaju porezi, dugovanja, zakasnele i neisplacene plate i ostalo, videcemo ko ce onda doci da uleti i spasi sve, uvek postoji neki dobri samaricanin za vas u obliku drzave ili nekog drzavnog sponzora.
Kukali ste kako su vas grobari silovali 7 godina, kmee kmee hoce klub da nam ugase, zamalo nas nisu ugasili , tole vole, a zaboravio si da ste imali sjajne uprave poput dan tane, piksija i ostalih?! Zaboravio si oprastanje dugova, poreza, i to od nekoliko desetina miliona i slicnih stvari, svima osim vama i pfk se racuni blokiraju za mnogo manje dugove. Tako da nemoj o tome kako mi ostali kukamo zato jer eto kuka nam se...
I opet ti kazem krenulo je od toga da sam rekao za celokupnu nasu ligu da je losa i da mozemo da se ugledamo na jebeni Bodo Glimt, i da od nicega ipak kroz pametna ulaganja i selekciju moze da se napravi nesto kvalitetno i veliko, ali da zbog ljudi poput Terze, Vazure, Zbiljica, Tonceva, sad ovih novih vasih Traktorista, Tekstilaca i ostalih, nas fudbal ni ne moze da napreduje, niti ce napredovati. Uzivaj ti u svojih 30-31 postenu titulu od 1946, a ja cu da kukam nad nasih dve namestene od 1914...