Модерни фудбал - дискусија

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
1937

Re: Модерни фудбал - дискусија

Postby 1937 » Thu Apr 24, 2025 10:34 pm

друг члан wrote:Sad ce to Zbiljic da vam zavrsi, ima da jebete i Terzu madjiju, Vazuru i ostale

Kakva si ti terasa od lika, bas jako ogranicen! Pod to ostali sam i mislio na sve te u manjim klubovima, al si se ti kebo ograniceni osetio prozvanim zbog Terze madjije. I taj Zbiljic je isto poltron, samo je mnogo nebitniji od ove prve dvojice koje sam naveo i mnogo manje je do sad unistio srpski fudbal od ove dvojice. A o tome koliko je svaki od njih, a i Zbiljic isto, unistio klub u kome je vrsio funkciju cemo da vidimo tek za par godina....
"Војводина је на једној страни, сви остали на другој!" Вујадин Бошков

друг члан

Postby друг члан » Fri Apr 25, 2025 6:27 am

Ma kakva terasa, ja sam ti jos gori, ko lođa ako znaš šta je.
Sve si u pravu. Samo se nekako uvek krene od drugog kluba ,a ne od svog. Pa se uvek preskacu pitanja o svom klubu, grupi, ali se uredno gura nos u tudje dvoriste. Pa to 799 put malko ide na kurac.
Da nam je vise vizionara kao Butorovic pokojni sto je bio gde bi nam bio kraj
Choose Life

1937

Postby 1937 » Fri Apr 25, 2025 9:37 pm

друг члан wrote:Ma kakva terasa, ja sam ti jos gori, ko lođa ako znaš šta je.
Sve si u pravu. Samo se nekako uvek krene od drugog kluba ,a ne od svog. Pa se uvek preskacu pitanja o svom klubu, grupi, ali se uredno gura nos u tudje dvoriste. Pa to 799 put malko ide na kurac.
Da nam je vise vizionara kao Butorovic pokojni sto je bio gde bi nam bio kraj

Dobro, bar smo se oko toga slozili da si ogranicen.

Nema sta da krecem od svog kluba u ovoj konotaciji, pa nije moj klub sebi pripisivao titule iz 46. Nije moj klub uz pomoc sudija i saveza uzeo kup i titule silne, niti je zbog mog kluba ispastalo pola lige. Moj klub a isto tako ni jedan drugi osim CZ i PFK nisu bili povlasceni u svemu i nisu bili gurani od strane nekog Dzaje, Bjeke, Pantele, Kokeze, Toleta, Terze, pa opet Toleta, Piksija ili onog pokojnog Miljanica, a da ne idemo u komunizam o tom delu da ne pricamo. Zamisli koliko svima drugima idete vi (vi - cz i pfk) na kurac, pa tako jos to pomnozi sa godinama silnim unazad, pa ces shvatiti mozda. Nisam znao da je Fudbalski Savez Srbije i regularnost istog vase dvoriste pa da tamo ne smemo da guramo nos. Kakvo licemerje i samozivost...
A sto se tice Bate, pa mi sami kazemo zamisli kakvi su svi ovi posle Bate, a tu svrstavam i njegovog sina , kad se vecina slaninara slaze da je u Batino vreme bilo najbolje za klub. Nismo prodavali igrace pod pretnjom zvezdi ili partizanu, nismo se sklanjali drugima za bodove, nismo cutali na nepravdu, u medjusobnim susretima sa cz i pfk tih godina smo bili daleko ispred oba blizanca, al smo gubili od nekih javora i lucana koji protiv vas nece da igraju, a protiv nas izadju napaljeni kao da im zivot zavisi od toga. A da ne pricamo o ovih par zadnjih utakmica i ovim sumnjivim iz 1 u 2 i crvenim kartonima za Vosu. Tako da nemojte vi princezice sto navijate za najbolje i sto ste sve dobili na tacni da mi serete ovde o postenju mog kluba, jer ko o cemu kurva o postenju.

друг члан

Postby друг члан » Sat Apr 26, 2025 2:46 am

Fino. Posto sam ja ogranicen, a ti si jedan veoma bistar momak, ostrouman i moralna vertikala, sigurno mozes da objasnis ljudima okolnosti kako ste uzeli titulu 89. Ja svakako necu shvatiti.
Pa ces nam objasniti kako su nas gurali Tole, Piksi, Kokeza, Terza(ovde valjda mislis na savez), za Pantelu i Bjeku se bas i ne secam da su bili na čelu saveza. A Dzajic sad bas ima potrebau da nas pogura, da se ne uzme titula 5 nego 7 kola pre kraja.
Kako vi jadni, muceni, veliki borci protiv nepravde, protiv vlasti koja vas krade i ugnjetava, a nama sipa sakom i kapom. Eto dace se i vama neki dinar kolko stadion da se izgradi.
Kad kazem da ides na kurac s tom pricom, nemam ja ovde nista protiv FKV, vec da ti je 99% o zvezdi i ciganima i ne samo tebi ima vas vise, a videli smo te na navijackim diskusijama gde si kad su malo nezgodnija pitanja.
I objava admina prilikom zakljucavanja teme dovoljno govori
Choose Life

друг члан

Postby друг члан » Sat Apr 26, 2025 3:04 am

Izvinjavam se na dva uzastopna posta.
Ko je po tebi tako ostroumnom prvak 46?
Choose Life

1937

Postby 1937 » Sat Apr 26, 2025 4:31 am

Pa za tebe i ove neke tvoje uvredjene princezice ovde jesam i bistar i ostrouman i moralna vertikala...
Sta kako smo uzeli titulu? Pa nismo vam mi krivi sto vas je Vardar naguzio 3-1 poslednje kolo, a u toku sezone i mi direktni konkurenti isto tim rezultatom smo vas ispratili sa Kardjordja. A isto tako vam mi nismo krivi sto vam nisu mogli igrati igraci koje ste te sezone doveli da vam zamene one najbolje koji su vam otisli (Boru Cvetkovica i Binica), Savicevic i Pancev koji su morali da sluze vojsku. Da neces da kazes da je neko nas gurao tih godina pored vas, pfk, hajduka i dinama? Kakvo ludilo je u toj tvojoj glavi... Imali smo dobrog trenera, tim bez zvezda, kvalitetnih mladih igraca koji su uspesno izneli sve zadatke i ove malo starije koji su izneli onaj odgovorniji deo. Pa proveri tim jbt, prosek godina ne znam da li je 26-27 godina, pogledaj igrace nase i stanje u nasem klubu, i pogledaj stanje u vasim klubovima i sta se desavalo pred pocetak sezone te i u toku prvog dela sezone. Vojvodina je to samo iskoristila, na kraju joj se malo i posrecilo.
Eto ako ja nisam u pravu molim te mi ti objasni kako smo mi to uzeli te godine titulu posto ocigledno je da ti to drugacije vidis?

Ja nisam pricao o zvezdi i ciganima ja sam o pricao o savezu i mutljavinama u istom, pa sam u tom kontekstu rekao terza i tole itd, a to sto ste vi tu najjaci i sto si se ti osetio prozvanim to je vec vas problem, a ocigledno i istina posto te je to toliko pogodilo, pa si morao da spomenes onog indijanca od zbiljica koji ne zna gde mu dupe a gde glava od lizanja tudjih cmarova zarad sopstvenih interesa. I opet kazem Zbiljic je mala maca za vas i grobare.

Videli smo i vas na navijackim temama, kenjanje u prazno i nikad nista receno, spinovanje, vrtenje praznih prica u nedogled i hiljadu puta ponovljenih lazi. A ne znam koja su to nezgodna pitanja meni postavljena, posto ja pitanje nisam nigde video, nego nagadjanja koja nemaju veze sa vezom. Sem ako ne smatras pitanje ono jel sam ja istok ili sever a to je bilo na Izbori decembar 2023 temi, a to je toliko glupavo pitanje da nije bilo vredno odgovora. Ko god me je posle tog sranja na Karadjordju pitao nesto u vezi toga u privatnoj poruci napisao sam mu i objasnio sve. Sami ti ljudi mogu da potvrde.

I objava admina prilikom zakljucavanja teme se ne odnosi na mene, ja nisam trazio da se nesto brise ili tako nesto preko privatnih poruka, sta vise boli me kurac za tako nesto, i sam admin moze to da potvrdi da li sam ja ili neko drugi. Tako da si promasio adresu... pre ce biti da to tvoji traze, posto posle svake malo jace konverzacije i prepirke ovde sa vama, i kad stvari krenu da izlaze na videlo, zakljuca se tema. Nikad se ovde tema nije zakljucavala nakon rasprave grobara i firmasa, ili taurunuma i varvara, djavola i meraklija pa ni u ono vreme izmedju hrvata i srba na ex-yu ili bilo koga drugog, nego kad se neko sa vama raspise ovde i kad krenu razne stvari da se pisu ovde koje vi smatrate da mozda nisu za interenet, ili da ne treba bas toliko ljudi da ima uvid u to, e onda se brise, zakljucava, a ponekad i preti ljudima... i opet ko o cemu kurva o postenju...

Pa Hajduk bi trebalo da dobije u najgorem slucaju tu titulu, ustalom njima je i priznata ta titula prvaka Jugoslavije, ali po toj vasoj logici, u tu trku bi mogao da se ukljuci i Spartak kao pobednik svoje lige, glupavo je uopste traziti tu titulu kad je svaka republika i autonomna oblast imala svoju ligu i svog pobednika, koja je sluzila za kvalifikaciju u prvu ligu sledece sezone. To je realno trebalo ostaviti istoriji kao takvo bez ikakvog menjanja. Mislim ako je vama ta titula toliko potrebna bila, eto vam je u rč je sebi nabijte, ali je cinjenicno stanje da vam ne pripada...

rodney

Postby rodney » Sat Apr 26, 2025 7:55 am

Mozda ce me neko okarakterisati kako ne volim svoj klub dovoljno od klupskih saplemenika ili suprotnog tabora ali ja se slazem da ne moraju Zvezda i Partizan da uzmu bas svaku titulu. Na stranu to sto su sporadicno uglavnom kup i jednom ligu uzimali klubovi kojima je uprava u tom trenutku bila povezana sa kriminalom, korupcijom ili politikom.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sat Apr 26, 2025 10:45 am

Ja sam prestao da idem na fudbal kada je Partizan uzimao one silne titule dok je Djura frizura bio šerif u Partizanu. Ne mogu da se setim sa kim smo igrali, neki manji klub tipa Mladost Lučani i punimo ih, dajemo im golove a u meni nikakva emocija i ne radujem se ni jednom golu. Istini za volju prestao sam ići onog momenta kada je Ivan Perović ubijen, to je bila kap koja je prelila čašu, ali verovatno da bih batalio svakako jer se nisam uopšte radovao golovima. Mislim da bi generalno bilo mnogo više ljudi na stadionima kada bi i drugi klubovi uzimali titule, ovo ovako je izgubilo svaku čar i interesovanje publike. Nameštali su svi živi a nameštaju i dalje, od Spartaka iz Subotice, preko Napretka do Partizana i Zvezde. Zato stadioni i zvrje prazni.

друг члан

Postby друг члан » Sat Apr 26, 2025 11:03 am

1937 wrote:Pa za tebe i ove neke tvoje uvredjene princezice ovde jesam i bistar i ostrouman i moralna vertikala...
Sta kako smo uzeli titulu? Pa nismo vam mi krivi sto vas je Vardar naguzio 3-1 poslednje kolo, a u toku sezone i mi direktni konkurenti isto tim rezultatom smo vas ispratili sa Kardjordja. A isto tako vam mi nismo krivi sto vam nisu mogli igrati igraci koje ste te sezone doveli da vam zamene one najbolje koji su vam otisli (Boru Cvetkovica i Binica), Savicevic i Pancev koji su morali da sluze vojsku. Da neces da kazes da je neko nas gurao tih godina pored vas, pfk, hajduka i dinama? Kakvo ludilo je u toj tvojoj glavi... Imali smo dobrog trenera, tim bez zvezda, kvalitetnih mladih igraca koji su uspesno izneli sve zadatke i ove malo starije koji su izneli onaj odgovorniji deo. Pa proveri tim jbt, prosek godina ne znam da li je 26-27 godina, pogledaj igrace nase i stanje u nasem klubu, i pogledaj stanje u vasim klubovima i sta se desavalo pred pocetak sezone te i u toku prvog dela sezone. Vojvodina je to samo iskoristila, na kraju joj se malo i posrecilo.
Eto ako ja nisam u pravu molim te mi ti objasni kako smo mi to uzeli te godine titulu posto ocigledno je da ti to drugacije vidis?

Ja nisam pricao o zvezdi i ciganima ja sam o pricao o savezu i mutljavinama u istom, pa sam u tom kontekstu rekao terza i tole itd, a to sto ste vi tu najjaci i sto si se ti osetio prozvanim to je vec vas problem, a ocigledno i istina posto te je to toliko pogodilo, pa si morao da spomenes onog indijanca od zbiljica koji ne zna gde mu dupe a gde glava od lizanja tudjih cmarova zarad sopstvenih interesa. I opet kazem Zbiljic je mala maca za vas i grobare.

Videli smo i vas na navijackim temama, kenjanje u prazno i nikad nista receno, spinovanje, vrtenje praznih prica u nedogled i hiljadu puta ponovljenih lazi. A ne znam koja su to nezgodna pitanja meni postavljena, posto ja pitanje nisam nigde video, nego nagadjanja koja nemaju veze sa vezom. Sem ako ne smatras pitanje ono jel sam ja istok ili sever a to je bilo na Izbori decembar 2023 temi, a to je toliko glupavo pitanje da nije bilo vredno odgovora. Ko god me je posle tog sranja na Karadjordju pitao nesto u vezi toga u privatnoj poruci napisao sam mu i objasnio sve. Sami ti ljudi mogu da potvrde.

I objava admina prilikom zakljucavanja teme se ne odnosi na mene, ja nisam trazio da se nesto brise ili tako nesto preko privatnih poruka, sta vise boli me kurac za tako nesto, i sam admin moze to da potvrdi da li sam ja ili neko drugi. Tako da si promasio adresu... pre ce biti da to tvoji traze, posto posle svake malo jace konverzacije i prepirke ovde sa vama, i kad stvari krenu da izlaze na videlo, zakljuca se tema. Nikad se ovde tema nije zakljucavala nakon rasprave grobara i firmasa, ili taurunuma i varvara, djavola i meraklija pa ni u ono vreme izmedju hrvata i srba na ex-yu ili bilo koga drugog, nego kad se neko sa vama raspise ovde i kad krenu razne stvari da se pisu ovde koje vi smatrate da mozda nisu za interenet, ili da ne treba bas toliko ljudi da ima uvid u to, e onda se brise, zakljucava, a ponekad i preti ljudima... i opet ko o cemu kurva o postenju...

Pa Hajduk bi trebalo da dobije u najgorem slucaju tu titulu, ustalom njima je i priznata ta titula prvaka Jugoslavije, ali po toj vasoj logici, u tu trku bi mogao da se ukljuci i Spartak kao pobednik svoje lige, glupavo je uopste traziti tu titulu kad je svaka republika i autonomna oblast imala svoju ligu i svog pobednika, koja je sluzila za kvalifikaciju u prvu ligu sledece sezone. To je realno trebalo ostaviti istoriji kao takvo bez ikakvog menjanja. Mislim ako je vama ta titula toliko potrebna bila, eto vam je u rč je sebi nabijte, ali je cinjenicno stanje da vam ne pripada...

Samo malo ukljicis mozgic i stvari ti se same kazu. Mogo si samo malo otici dalje od prvog pasusa vikipedije pa pogledati sastave npr. Pa bi video da nikako ne moze piti vodu njihov tekst kako su Cvetkovic i Binic najbolji igraci i otisli su. A ovamo 70% ekipe koje se sledece sezone prosetala prvenstvom i godinu iza toga osvojili KES. Na te koji su ucestvovali u osvajanju kupa sapio tu su i Piksi najbolji igrac lige tih godina i Bosko Djurovski. Bas sam proverio podatak da ste u sezoni posle te titule, ispali u prvom kolu od Madjara, a zli komunisti opet uzeli stvari u svoje ruke i te godine niste bili jaci od drzave pa zavrsiste 11.
Te 88/89 zvezda u kupu sampiona ispada od milana u onoj ponovljenoj utakmici zbog magle gde se vodilo, a posle milan osvaja KES. Jos samo jedan podatak kako smo bili losi te godine kad ste isprsili i uzeli titulu. U prvih 10 strelaca prvenstva nema nikog iz vojvodine itd.
A ne treba mi veca potvrda toga, od caleta koji je tih godina bas dosta pratio kuci pazi sad vojvodinu
Choose Life

1937

Postby 1937 » Sat Apr 26, 2025 2:38 pm

друг члан wrote:Samo malo ukljicis mozgic i stvari ti se same kazu. Mogo si samo malo otici dalje od prvog pasusa vikipedije pa pogledati sastave npr. Pa bi video da nikako ne moze piti vodu njihov tekst kako su Cvetkovic i Binic najbolji igraci i otisli su. A ovamo 70% ekipe koje se sledece sezone prosetala prvenstvom i godinu iza toga osvojili KES. Na te koji su ucestvovali u osvajanju kupa sapio tu su i Piksi najbolji igrac lige tih godina i Bosko Djurovski. Bas sam proverio podatak da ste u sezoni posle te titule, ispali u prvom kolu od Madjara, a zli komunisti opet uzeli stvari u svoje ruke i te godine niste bili jaci od drzave pa zavrsiste 11.
Te 88/89 zvezda u kupu sampiona ispada od milana u onoj ponovljenoj utakmici zbog magle gde se vodilo, a posle milan osvaja KES. Jos samo jedan podatak kako smo bili losi te godine kad ste isprsili i uzeli titulu. U prvih 10 strelaca prvenstva nema nikog iz vojvodine itd.
A ne treba mi veca potvrda toga, od caleta koji je tih godina bas dosta pratio kuci pazi sad vojvodinu

Ti izgleda mozgic ne mozes ni da ukljucis, pa moraju drugi da ti kazu. Od tih 70% ekipe sto se prosetala prvenstvom, onih 30% ste uzeli od vojvodine pa ste se prosetali kako ti kazes.
I to sto nema strelaca u prvih 10 i govori ono sto sam ja rekao, da smo bili jak tim, a ne pojedinci. Ljupko Petrovic je to prilicno lepo skockao. Tata ti nije slep covek, pratio je tada klub koji je igrao najbolje i najlepse. To sto neko uzme titulu ove sezone ne garantuje niko da ce biti najbolji i sledece, to jedino vi na pocetku sezone znate da cete uzeti titulu. Kao primer npr mozemo uzeti Lester kad je bio sampion, zamisli sledece sezone je bio 12-ti.
Ali eto i da jeste da je nama tu titulu neko poklonio i namestio, eto otrglo se i nama jednom slucajno, ni sami ne znamo kako. NEgo sto bi nama to neko tad dao i poklonio, cime smo mi to zasluzili i zasto je to bilo toliko potrebno da se ta titula namesti bas vojvodini, a ne npr Radu koji je bio dobar te godine ? Elem, kako da objasnimo vasih 30 titula? Kako da objasnimo poslednjih 30 godina i smenjivanja dva kluba na vrhu, ne racunajuci one statisticke greske tipa obilic, ili jagodina cuka i vosa u kupu... To koliko se dobro radi u fudbalu i koliko nam je kvalitetna liga, se vidi u evropskim kupovima, gde nase klubove kantaju kako stignu i ko stigne, te neke ekskurzije zvezde na krilima vlasti i neplacenih poreza zarad ulaganja u klub, ce vam se tek obiti o glavu, a toga ste i vi svesni.

Ne razumem ljude koji se upljuvavaju toliko da odbrane nesto sto smo svi svesni da je lose, vodenica je sad na ciganskoj strani pa se slade, a kad se vodenica okrene opet ce biti kuknjava, saopstenja, bojkoti, tole vole itd...

друг члан

Postby друг члан » Sat Apr 26, 2025 7:44 pm

1937 wrote:

Ti izgleda mozgic ne mozes ni da ukljucis, pa moraju drugi da ti kazu. Od tih 70% ekipe sto se prosetala prvenstvom, onih 30% ste uzeli od vojvodine pa ste se prosetali kako ti kazes.
I to sto nema strelaca u prvih 10 i govori ono sto sam ja rekao, da smo bili jak tim, a ne pojedinci. Ljupko Petrovic je to prilicno lepo skockao. Tata ti nije slep covek, pratio je tada klub koji je igrao najbolje i najlepse. To sto neko uzme titulu ove sezone ne garantuje niko da ce biti najbolji i sledece, to jedino vi na pocetku sezone znate da cete uzeti titulu. Kao primer npr mozemo uzeti Lester kad je bio sampion, zamisli sledece sezone je bio 12-ti.
Ali eto i da jeste da je nama tu titulu neko poklonio i namestio, eto otrglo se i nama jednom slucajno, ni sami ne znamo kako. NEgo sto bi nama to neko tad dao i poklonio, cime smo mi to zasluzili i zasto je to bilo toliko potrebno da se ta titula namesti bas vojvodini, a ne npr Radu koji je bio dobar te godine ? Elem, kako da objasnimo vasih 30 titula? Kako da objasnimo poslednjih 30 godina i smenjivanja dva kluba na vrhu, ne racunajuci one statisticke greske tipa obilic, ili jagodina cuka i vosa u kupu... To koliko se dobro radi u fudbalu i koliko nam je kvalitetna liga, se vidi u evropskim kupovima, gde nase klubove kantaju kako stignu i ko stigne, te neke ekskurzije zvezde na krilima vlasti i neplacenih poreza zarad ulaganja u klub, ce vam se tek obiti o glavu, a toga ste i vi svesni.

Ne razumem ljude koji se upljuvavaju toliko da odbrane nesto sto smo svi svesni da je lose, vodenica je sad na ciganskoj strani pa se slade, a kad se vodenica okrene opet ce biti kuknjava, saopstenja, bojkoti, tole vole itd...

Jebem ga, ja sam mislio da mozes nesto ukaciti, ali izgleda mora da se crta.
Bold 1 - moja ogranicenost me izgleda sputava da dobro pamtim 89. sa svoje 4 godine pa moram da poslusam starije. Izvinjavam se zbog toga.
Bold 2 - zbog politickih desevanja u Novom Sad koja su se provukla u toj sezoni. I to ce ti reci svako ko je to vreme ukacio u nekim zrelijim godinama. Zato nije prvak mogo biti Rad ili neko iz 4 najbolja kluba tog vremena, sarajlije...
Bold 3 - ne bih se bas slozio s tobom da su nasi rezultati tako losi. Dva puta se u ls uslo od prvog kola, konstatno se igra evropa i to najmanje le. 1/16 i 1/8 le, jednom prvi u grupi. Pobedjeni su neki odlicni timovi. Nalupa nas bajern, psz, barsa...da li je realno da drugacije i bude
te neke ekskurzije zvezde na krilima vlasti i neplacenih poreza zarad ulaganja u klub

E ovo je klasican primer pisanja zbog kog sam se ukljucio.
Nama se sve da, sipaju i sakom i kapom. Preliva, a vas jadne tlace. Ako pamtis jedno 15-20 godina nazad mozes se setiti kakvi ste bili kroz sezone i vise puta bi ispali iz lige da niste vojvodina.
Lakse je da je neko drugi kriv nego raditi na sebi i traziti krivca u sebi i svom dvoristu
Choose Life

друг члан

Postby друг члан » Sat Apr 26, 2025 9:00 pm

Ako mozes i napisi koji su to igraci iz vojvodine doneli titulu naredne godine zvezdi.
A kod rezultata u evropi nemoj zaboraviti kako su nas iz vlasti progurali do toga da smo direktno ucesvovali u ls. Uticajni su i u uefi
Choose Life

1937

Postby 1937 » Mon Apr 28, 2025 3:46 am

Eto meni treba da se crta pa mi nacrtaj to kako je ta nasa jedna namestena a vasih 30 nije, taj deo jos nisi uspeo da ukacis a?
Zbog jogurt revolucije je vojvodina dobila titulu, Boze me sacuvaj sta sve necu cuti... Sve moze samo nemoj da se lale naljute, najebali smo i kao narod i kao drzava, pa im damo titulu i mirne lale... Pa ako je tako, zbog stanja u drzavi vama je namesten KES, odradila udba svoje hleba i igara da odlozi raspad drzave i rat jos malo ako mogu :lol:

Zanimljivo kako se ni jedan grobar nije uhvatio za moj post i za spominjanje Vazure, ali si se ti uhvatio za Terzino spominjanje, izvini sto ti rusim sneska, ali na tvoju veliku zalost vecina utakmica koje tvoj klub igra su namestene, titule su vam namestene, transferi su vam namesteni, da istina je vama se daje sakom i kapom i sipa i preliva se sa svih strana, da nas jadne tlace, ali ne samo nas kao FKV, nego nas sve ostale sem vas i pfk, mada zbog trenutne situacije i zvalavog na vlasti i partizan su doveli u stadium vose cuke i tsc! Pa zamisli samo da se vama desavalo ovo sto se partizanu desavalo sa ovom proslom upravom, pa licno Vucic bi najurio Terzu iz CZ. I nema sta da je neko drugi nama kriv, ti ako to ne vidis i ako ne zelis bar sebi da priznas da igrate namestenu ligu sa namestenim sudijama i svime ostalim, sa tobom se nema sta pricati onda o tome, ostrascen si, ili odgovara vam ovako, pa samim tim ne vidis dalje od rezultata i titule, ne zanm sta bi drugo rekao. I jeste vas vlast pogurala i do toga da ucestvujete direktno u LS, da nije nasula tolike novce poreskih obveznika, sponzori sto drzavni sto privatni, kurac bi vi imali za transfere i ostalo, Pa vi niste poslovali u pozitivnom sigurno bar 30 godina a mozda i nikad od svog postojanja, i to moze lako da se proveri, bas bi voleo da vidim te neke brojke. Uvek me zanimalo kako to klub u minusu ne znam ni ja koliko miliona, i kao doveli smo dva pojacanja od milion, kako se to uspe? Pa mi pre koju sezonu kad smo bili u minusu, blokirani racuni, mi smo morali da igramo sa par novih omladinaca, nismo nikako mogli da dovedemo nekog. Umesto da ste zakrpili do kraja dugove i krenuli od nule ulozili ste u igracki kadar, koji vam se kao oduzio time sto ste usli direktno u LS, i nadali ste se da ce i nasi ostali klubovi da urade nesto, a i vi da cete svake sezone uci u grupe LS pa ce se ta mesta u evropi i zadrzati, ali kurcina. Sad kad ne bude bilo evrope, a ni para, pa kad opet krenu da isplivavaju porezi, dugovanja, zakasnele i neisplacene plate i ostalo, videcemo ko ce onda doci da uleti i spasi sve, uvek postoji neki dobri samaricanin za vas u obliku drzave ili nekog drzavnog sponzora.
Kukali ste kako su vas grobari silovali 7 godina, kmee kmee hoce klub da nam ugase, zamalo nas nisu ugasili , tole vole, a zaboravio si da ste imali sjajne uprave poput dan tane, piksija i ostalih?! Zaboravio si oprastanje dugova, poreza, i to od nekoliko desetina miliona i slicnih stvari, svima osim vama i pfk se racuni blokiraju za mnogo manje dugove. Tako da nemoj o tome kako mi ostali kukamo zato jer eto kuka nam se...

I opet ti kazem krenulo je od toga da sam rekao za celokupnu nasu ligu da je losa i da mozemo da se ugledamo na jebeni Bodo Glimt, i da od nicega ipak kroz pametna ulaganja i selekciju moze da se napravi nesto kvalitetno i veliko, ali da zbog ljudi poput Terze, Vazure, Zbiljica, Tonceva, sad ovih novih vasih Traktorista, Tekstilaca i ostalih, nas fudbal ni ne moze da napreduje, niti ce napredovati. Uzivaj ti u svojih 30-31 postenu titulu od 1946, a ja cu da kukam nad nasih dve namestene od 1914...

друг члан

Postby друг члан » Mon Apr 28, 2025 11:16 am

Nisam se javio ja zbog Terze, o kome imam misljene koje je poznato svima sa kojima idem na utakmice. Javio sam se zbog tebe i ostalih koji "sve znaju", o stvarima u zvezdi iako su mnogo daleko od našeg stadiona. Znate i šta se dešavalo nama u prvoj dekadi ovog veka, o dugu našem, o našim sponzorstvima, o poslovnim rezultatima... cak i o tome kako smo trebali da poslujemo, o tome da znate sve šta se dešava unutar severa glupo je i pisati.
Nismo mi zaboravili naše uprave i vrlo dobro znamo ko je bio i kako je radio, šta nam se dešavalo. Zato nam i jesu smešna kukanja o ugnjetavanju vas, partizana itd. Ali da pisem o tome ne pada mi na pamet jer nikog nece priča promeniti ni za mm.
Bori se ti za svoj klub da bude kao Bodo, ništa tu nije sporno, pusti nas da radimo kako mislimo da treba pa i ako ne valja sami pali sami se ubili.
Choose Life

1937

Postby 1937 » Mon Apr 28, 2025 2:34 pm

друг члан wrote:Nisam se javio ja zbog Terze, o kome imam misljene koje je poznato svima sa kojima idem na utakmice. Javio sam se zbog tebe i ostalih koji "sve znaju", o stvarima u zvezdi iako su mnogo daleko od našeg stadiona. Znate i šta se dešavalo nama u prvoj dekadi ovog veka, o dugu našem, o našim sponzorstvima, o poslovnim rezultatima... cak i o tome kako smo trebali da poslujemo, o tome da znate sve šta se dešava unutar severa glupo je i pisati.
Nismo mi zaboravili naše uprave i vrlo dobro znamo ko je bio i kako je radio, šta nam se dešavalo. Zato nam i jesu smešna kukanja o ugnjetavanju vas, partizana itd. Ali da pisem o tome ne pada mi na pamet jer nikog nece priča promeniti ni za mm.
Bori se ti za svoj klub da bude kao Bodo, ništa tu nije sporno, pusti nas da radimo kako mislimo da treba pa i ako ne valja sami pali sami se ubili.

Kako si lepo izbegao da odgovoris na pitanja koja ti ne odgovaraju... toliko o tebi i vama, tresla se gora rodio se mis. Ne bih se dalje upustao sa tobom u rasprave, posto ne vidis dalje od svog nosa. Svako dobro...

друг члан

Postby друг члан » Mon Apr 28, 2025 2:50 pm

Pustaj u privatnoj sta te zanima, sta ti nisam odgovorio, dovoljno smo vec ugusili ovde.
Vrti se ista prica 100ti put
Choose Life

1937

Postby 1937 » Tue Apr 29, 2025 2:26 am

Ma ako posle ovoliko upisa ovde nisi odgovorio, sta ima meni da odgovaras u privatnim porukama...

Evo ga ovaj nas dupelizac, ukenjao se da objasni kako svima lize bulje...

rodney

Postby rodney » Tue Apr 29, 2025 10:39 am

друг члан wrote:Nisam se javio ja zbog Terze, o kome imam misljene koje je poznato svima sa kojima idem na utakmice. Javio sam se zbog tebe i ostalih koji "sve znaju", o stvarima u zvezdi iako su mnogo daleko od našeg stadiona. Znate i šta se dešavalo nama u prvoj dekadi ovog veka, o dugu našem, o našim sponzorstvima, o poslovnim rezultatima... cak i o tome kako smo trebali da poslujemo, o tome da znate sve šta se dešava unutar severa glupo je i pisati.

Ako mogu da probam da uprostim raspravu, da li ti mislis da je nasa liga regularna? I ako mislis da nije, sta Zvezdu cini drugacijom od Partizana u tom periodu prve dekade dvehiljaditih?

друг члан

Postby друг члан » Tue Apr 29, 2025 1:07 pm

Bolesni^od^ljubavi wrote:Ja sam prestao da idem na fudbal kada je Partizan uzimao one silne titule dok je Djura frizura bio šerif u Partizanu. Ne mogu da se setim sa kim smo igrali, neki manji klub tipa Mladost Lučani i punimo ih, dajemo im golove a u meni nikakva emocija i ne radujem se ni jednom golu. Istini za volju prestao sam ići onog momenta kada je Ivan Perović ubijen, to je bila kap koja je prelila čašu, ali verovatno da bih batalio svakako jer se nisam uopšte radovao golovima. Mislim da bi generalno bilo mnogo više ljudi na stadionima kada bi i drugi klubovi uzimali titule, ovo ovako je izgubilo svaku čar i interesovanje publike. Nameštali su svi živi a nameštaju i dalje, od Spartaka iz Subotice, preko Napretka do Partizana i Zvezde. Zato stadioni i zvrje prazni.

Svakako bi bilo zanimljivije da su bar 4 kluba tu negde i da se kolju za titulu, evropu... da bi vise ljudi bilo na stadionima sumnjam. Vise puta sam pisao, ne vole ljudi kod nas fudbal i to je to. To se ogleda u mnogo stvari. Ako bi izuzeli navijačke tribine, koliko ljudi dolazi na stadion. Bilo je u jednom periodu se omasovilo, kad su pritisli po navijačima i to je to. I tad, dosta mase je dolazilo iz pogrešnih pobuda, ne zato što ih zanima fudbal, klub.. Evo sad na zvezdi ljudima više nije ni LŠ zanimljiva, sad se bira da se dođe na Bajern, Siti, Psž... Benfika i Stutgart već nije krcato
@Rodni, regularna je koliko i svaka druga liga. Pošto vidim da aludiraš kako zvezda namešta utakmice, pa iznesi konkretno protiv koga, na kojoj utakmici itd.
Choose Life

ElPadrino

Postby ElPadrino » Tue Apr 29, 2025 3:14 pm

@drug_clan
Mislim da ima i do tog našeg mentaliteta, ali mislim da makar podjednako ako ne i više ima i do same situacije u fudbalu ili medijske slike koja se stvara oko čitave situacije u fudbalu.
Mislim da ima dosta do toga što je liga prljava, što su stalno tu neke menadžerske igrice, a najviše do politike. Evo mene lično je sa tribina stadiona otjerala politika, a skoro 20 godina sam aktivno išao na stadion od 7 godine pa do negdje 25 recimo. I jednostavno nisam mogao da trpim svu tu političku garnituru koja se pojavljuje, a još manje sam mogao da trpim to što ljudi koji idu na stadion su toliko pasivni, zaboravnii toliko spremni da se preko svega pređe 'bez ispaljenog metka'.. I na kraju je došlo do toga da su "oni učinili za klub" da "i nije toliko loše" itd. I znam masu ljudi što iz istih razloga jednostavno ne žele da idu na tribine (bilo koje ne samo navijačke) jednostavno im se ogadilo da gledaju sve te njuške i glavešine koje veze sa klubom nemaju.
Nekako imam osjećaj da se u ovom našem zulumskom narodu i u našim zemljama jednostavno nema mjesta za poštene i časne ljude. Ugnjetavani su, utišavani, izbacivani, potisnuti i sve ostalo, tako je i sa fudbalom i sa navijačima.
Ako želiš normalan zdrav klub onda si budala, "brate gledaj Mamića šta je uradio od Dinama" i slično. Ako ne želiš da ti se razni menadžeri i njuške ograđuju i ugrađuju za milione evra onda si kreten "jer klubu ide bolje" i slične floskule.

Return to “Само опуштено”