Ako se neko lomi za subotu.

prcko wrote:
Ako se neko lomi za subotu.
kocka wrote:A чика Бели ?
prcko wrote:kocka wrote:A чика Бели ?
Zapisao laznog vojvodu. No regrets.
kocka wrote:
Пријатно !
prcko wrote:kocka wrote:
Пријатно !
Vidim da i dan danas, dosta ljudi ima potrebu da ga zapljune, a pogotovo one koji su glasali za tu zajebanciju. To je posebno izrazeno kod famoznog kruga dvojke, bas oni koji su na istim tim izborima popusili jednu od najvecih politickih prevara na ovim prostorima. To mi je ok, mislim vidim neku logiku. Nije mi jasno sto tebe to toliko zulja, al nema veze, ne mora sve da mi bude jasno.
kocka wrote:Зар ниси управо ти био један од тих који су како кажеш popusili jednu od najvecih politickih prevara na ovim prostorima ?
Исправи ме ако грешим.
prcko wrote:
Vidim da i dan danas, dosta ljudi ima potrebu da ga zapljune, a pogotovo one koji su glasali za tu zajebanciju.
prcko wrote:kocka wrote:Зар ниси управо ти био један од тих који су како кажеш popusili jednu od najvecih politickih prevara na ovim prostorima ?
Исправи ме ако грешим.
Cemu potcenjivanje, pa znas ti dobro da ja pod tim ne mislim na Belog. Posto znas za koga smo ja kao i pola ovog forumaglasali, tako sigurno znas i za koga je glasao krug dvojke. A tu titulu koju si boldovao nisam izmislio ja, vec su mu je nadenuli njegovi nekadasnji najblizi saradnici.
Sto se tice Luke Maksimovica, ja sam na njega gledao kao na odlicno sredstvo da se motivisu apstinenti i izbegne pobeda AV u prvom krugu. To se nazalost nije desilo, ili mozda na srecu, posto sada znamo ko bi otisao u taj drugi krug. Eto mene je animirao, a planirao sam da presedim kuci. Tu je za mene bio pocetak i kraj sa celom pricom oko Beloga. Onaj raskol pred BG izbore nisam ni ispratio posteno. Cuo sam da je otvorio kafic u BG, i da se velika prasina digla oko toga. Pre par meseci ga snimim u nekom etno selu, sa istom onom Majom i istim raspalim golfom koji je vozio i pre nego sto se culo za njega, pa mozes misliti koliko se ovajdio od tog kafica. Maji naravno i dalje nista ne fali.Eto sad ta poslasticarnica, pa sta znam..mladi i pristojni ljudi, neka ih krene sa tim kolacima, pa sta fali.
Users browsing this forum: No registered users and 56 guests