Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
prcko

Re: Душевна болница

Postby prcko » Wed Dec 12, 2018 7:18 am

Ako se neko lomi za subotu. :mrgreen:

kocka

Postby kocka » Thu Dec 13, 2018 10:12 am

prcko wrote:

Ako se neko lomi za subotu. :mrgreen:

A чика Бели ?

Врховна команда

Postby Врховна команда » Thu Dec 13, 2018 10:22 am

Створити масу само и ништа више. Не будите онај тип људи који жели промене али ништа не чини поводом тога него морају други то да раде уместо њега док он силује тастатуру и пише "Вучићу педеру". Не може пичкоусти на велику масу, погледајте само примере Француске и Румуније, да ли је могуће да смо таква стока да нам је добро и да седимо кући уместо да се изборимо за нормалан живот? Није решење ни Ђилас ни Јанковић али су бољи свакако него пичкоусти па нек падне он па ако не буде ваљао тај Ђилас или Јанковић или неко трећи, и он ће бити смењен и тако у круг. Само нек људи изађу на улице и нека се активирају јер ће нас мрак тотално прогутати уколико се ова летаргија и пасивност наставе.

prcko

Postby prcko » Thu Dec 13, 2018 10:50 am

kocka wrote:A чика Бели ?

Zapisao laznog vojvodu. No regrets.

kocka

Postby kocka » Thu Dec 13, 2018 11:22 am

prcko wrote:
kocka wrote:A чика Бели ?

Zapisao laznog vojvodu. No regrets.

https://www.espreso.rs/vesti/politika/3 ... i-kad-foto

Пријатно !

prcko

Postby prcko » Thu Dec 13, 2018 2:25 pm

kocka wrote:
Пријатно !

Vidim da i dan danas, dosta ljudi ima potrebu da ga zapljune, a pogotovo one koji su glasali za tu zajebanciju. To je posebno izrazeno kod famoznog kruga dvojke, bas oni koji su na istim tim izborima popusili jednu od najvecih politickih prevara na ovim prostorima. To mi je ok, mislim vidim neku logiku. Nije mi jasno sto tebe to toliko zulja, al nema veze, ne mora sve da mi bude jasno. :mrgreen:

kocka

Postby kocka » Thu Dec 13, 2018 3:23 pm

prcko wrote:
kocka wrote:
Пријатно !

Vidim da i dan danas, dosta ljudi ima potrebu da ga zapljune, a pogotovo one koji su glasali za tu zajebanciju. To je posebno izrazeno kod famoznog kruga dvojke, bas oni koji su na istim tim izborima popusili jednu od najvecih politickih prevara na ovim prostorima. To mi je ok, mislim vidim neku logiku. Nije mi jasno sto tebe to toliko zulja, al nema veze, ne mora sve da mi bude jasno. :mrgreen:

Зар ниси управо ти био један од тих који су како кажеш popusili jednu od najvecih politickih prevara na ovim prostorima ?

Исправи ме ако грешим.

prcko

Postby prcko » Thu Dec 13, 2018 4:56 pm

kocka wrote:Зар ниси управо ти био један од тих који су како кажеш popusili jednu od najvecih politickih prevara na ovim prostorima ?

Исправи ме ако грешим.

Cemu potcenjivanje, pa znas ti dobro da ja pod tim ne mislim na Belog. Posto znas za koga smo ja kao i pola ovog foruma :mrgreen: glasali, tako sigurno znas i za koga je glasao krug dvojke. A tu titulu koju si boldovao nisam izmislio ja, vec su mu je nadenuli njegovi nekadasnji najblizi saradnici.

Sto se tice Luke Maksimovica, ja sam na njega gledao kao na odlicno sredstvo da se motivisu apstinenti i izbegne pobeda AV u prvom krugu. To se nazalost nije desilo, ili mozda na srecu, posto sada znamo ko bi otisao u taj drugi krug. Eto mene je animirao, a planirao sam da presedim kuci. Tu je za mene bio pocetak i kraj sa celom pricom oko Beloga. Onaj raskol pred BG izbore nisam ni ispratio posteno. Cuo sam da je otvorio kafic u BG, i da se velika prasina digla oko toga. Pre par meseci ga snimim u nekom etno selu, sa istom onom Majom i istim raspalim golfom koji je vozio i pre nego sto se culo za njega, pa mozes misliti koliko se ovajdio od tog kafica. Maji naravno i dalje nista ne fali. :mrgreen: Eto sad ta poslasticarnica, pa sta znam..mladi i pristojni ljudi, neka ih krene sa tim kolacima, pa sta fali.

Strada di vita

Postby Strada di vita » Thu Dec 13, 2018 8:13 pm

prcko wrote:
Vidim da i dan danas, dosta ljudi ima potrebu da ga zapljune, a pogotovo one koji su glasali za tu zajebanciju.

Kompleksi jednostavno. Gde moze neko ko se zica za pljuge da ceni lika koji se posrao u politicku "elitu".

ultrastito

Postby ultrastito » Fri Dec 14, 2018 12:26 am

A moze li ko da objasni kako je to Beli pomogao Vucicu da dodje na mesto predsednika Srbije? Argumenti, molim vas :)
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Далтон

Postby Далтон » Fri Dec 14, 2018 12:33 am

Dovoljno što su ljudi glasali za njega (propali glasovi) a nisu otišli nekom jačem protivniku. Odnosno onome ko je kompetentniji da bude rival SNSu (koliko toliko) osim nekog indijanca na konju na kog se ložila cela omladina.
(Street Force / Curva Orientale)

prcko

Postby prcko » Fri Dec 14, 2018 1:07 am

Dovoljno je samo da razumes kako funkcionisu predsednicki izbori da bi znao da to nije argument. A sacuvaj Boze da su ti glasovi otisli Jankovicu npr. Pa on bi zaista postao "neprikosnoveni lider opozicije", kako je sebe kasnije pokusao da predstavi, i mozda bi i dan danas trajao.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

ultrastito

Postby ultrastito » Fri Dec 14, 2018 1:17 am

Odlicno, ocekivao sam takav neki odgovor. Imas priliku da se kandidujes za Fildsovu medalju i ti i svi ostali, ako mi dokazes/ete, matematicki naravno jer me bilo koji drugi nacin ne interesuje, kako bi sve da je svih 344498 glasova, tj. 9% pomoglo bilo kome od kandidata da pobedi Vucica? Uzmite u obzir da se taj Beli nije pojavio, bar 100000 ljudi ne bi izaslo na izbore, sto bi koliko se ja licno razumem u matematiku samo povecao procenat koji bi osvojio prvoplasirani, ako pretpostavimo da je njegova brojka konstantna.

Poklonite se i pocnite.

Image
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

kocka

Postby kocka » Fri Dec 14, 2018 7:52 am

prcko wrote:
kocka wrote:Зар ниси управо ти био један од тих који су како кажеш popusili jednu od najvecih politickih prevara na ovim prostorima ?

Исправи ме ако грешим.

Cemu potcenjivanje, pa znas ti dobro da ja pod tim ne mislim na Belog. Posto znas za koga smo ja kao i pola ovog foruma :mrgreen: glasali, tako sigurno znas i za koga je glasao krug dvojke. A tu titulu koju si boldovao nisam izmislio ja, vec su mu je nadenuli njegovi nekadasnji najblizi saradnici.

Sto se tice Luke Maksimovica, ja sam na njega gledao kao na odlicno sredstvo da se motivisu apstinenti i izbegne pobeda AV u prvom krugu. To se nazalost nije desilo, ili mozda na srecu, posto sada znamo ko bi otisao u taj drugi krug. Eto mene je animirao, a planirao sam da presedim kuci. Tu je za mene bio pocetak i kraj sa celom pricom oko Beloga. Onaj raskol pred BG izbore nisam ni ispratio posteno. Cuo sam da je otvorio kafic u BG, i da se velika prasina digla oko toga. Pre par meseci ga snimim u nekom etno selu, sa istom onom Majom i istim raspalim golfom koji je vozio i pre nego sto se culo za njega, pa mozes misliti koliko se ovajdio od tog kafica. Maji naravno i dalje nista ne fali. :mrgreen: Eto sad ta poslasticarnica, pa sta znam..mladi i pristojni ljudi, neka ih krene sa tim kolacima, pa sta fali.

Да се отишло у други круг десило би се тачно шта ? За ког од кандидата би у другом кругу гласали гласачи Белог ?

Или у опште не би изашли да гласају у другом кругу ?

Рецимо да се и десио тај други круг и да су резулати избора били другачији. Шта би се конкретно променило у вашим животима ?

А што се тиче белог и тога да се он посрао у неку елиту. Та елита колики видим седи у скупштини, општини, јавним предузећима, а бели се вози распалим голфом.

čompika

Postby čompika » Fri Dec 14, 2018 10:32 pm

https://www.youtube.com/watch?v=c9VHrwM2Yuw&t=2s

Ovo je nešto najbliže diskusiji na nacionalnoj televiziji između našeg podeljenog naroda.
Nije nikakva preterana diskusija, u suštini par reči razmenjeno, ali ja odavno nisam čuo nekog opozicionara i nekog iz vlasti da se nadju u tv duelima a da nisu pred izbore. Znači nema više utisak nedelje, nema svih onih političkih emisija.
Toplu vodu naravno nisam izmislio, ali imamo dve duboko podeljene Srbije (i ne mislim na prvu i drugu Srbiju).
Znači jedna, vladajuća klika plus potkupljen i izmanipulisan narod i oportunisti i penzioneri koji veruje njihovom narativu vladajuće stranke,
i sa druge strane apatični deo naroda, koji ili gleda da pali odavde pa ga ni ne interesuje previše više ništa, ili narod koji je shvatio koliko je izjeban i da vađenja kurca nema, nakljukan bensićima, rivotrilom i ostalim veselicama koji ostaje ovde jer ili nema šanse da pobegne ili se predao. Tu u ovom drugom delu se pojavljuju neki iskreni ljudi opozicionog mišljenja, neki naravno (verovatno i većinski) novi-stari političari koji useru svaku zelju za odlaskom na protest. Trenutno većina "druge Srbije" takođe se moze pripojiti ovom drugom delu naroda.

Vučić, a ovim opet nisam otkrio toplu vodu, ali mislim da je sada već toliko u Diznilendu, da kontakta sa realnošću ima sve manje. Informacije dobija od svog uskog kruga ljudi, istrazivača javnog mnjenja i marketing stručnjaka. Zemlja je duboko podeljena, znači bukvalno u mom gradu se zna ko je za koga većinom i verujte mi da se ti ljudi u gradu od strane ostalih gledaju kao zesci izdajnici i govnari. Naravno imaju moć i pare, ali ako se ikada promeni vlast, mi jedinstvo nećemo imati, a revanšizam mislim da će se jako teško izbeći. Osim u slučaju kada će promena vlasti biti samo formalna.

Eto ne znam, došlo mi da napišem, svi ovo već sve znate, ali mi itekako nismo jedna zemlja niti jedan narod, nas sem jezika i što zivimo na nekom podneblju oivičenom granicama više ništa ne veze.

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Sat Dec 15, 2018 10:50 am

Aj neka nam je Bog u pomoci sa ovim snegom.

друг члан

Postby друг члан » Sat Dec 15, 2018 11:09 am

Како ли је на Златибору тек
Choose Life

tizlabor

Postby tizlabor » Sat Dec 15, 2018 12:49 pm

Pocrkajte :mrgreen:

Batke

Postby Batke » Sat Dec 15, 2018 4:41 pm