Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Nexon

Re: Вести

Postby Nexon » Tue Nov 06, 2018 11:11 am

Rođaci wrote:
Кудрави Гаучос wrote:
Rođaci wrote:e bravo, tu sam pročitao :mrgreen:

Јесте, зато их мрзе, што су против Вучића! :lol: И баш треба да су на првом каналу, они на првом, други Дојче веле Србија, трећи Војс оф Америка Шумадија едишн, четврти канал само да врти ону рекламу "када за једну државу можемо рећи да је велика" цео дан, тако и само тако ћемо отерати Вучића.

ne kapiram smajli
taj bolesnik ih prvi pominje svakog dana, sa sve "američka televizija N1"

i naravno da će svoj kanal da stave na broj jedan, šta je tu čudno?

Наравно да их помиње јер тако даје оправдање за контролу онога што је стварно важно од медија у Србији. Мислиш да н1 има неки значај?
Па то има за вас 3% другосрбијанца, несрећника, који се палите на југославију, братство и јединство.
Зато вам је, између осталог, и дао то.
У праву је Вучић, поред вас таквих он може да влада 100 година.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Nov 06, 2018 11:16 am

:lol:

pokušali su da razdvoje distribuciju i proizvodnju još 2014. godine, tad kad si ti umislio da su na brzinu usvojili zakon zbog interesa N1, ali im je Brisel rekao da se ne glupiraju s tim budalaštinama

dakle, još jednom, pre nego što je usvojen taj zakon i malo pre nego što je N1 počela da radi, zakonski predlog je bio da se distribucija i proizvodnja TV sadržaja razdvoje, što bi bilo potpuno suprotno interesima N1, pa su dobili kurac od EU i morali da izbace odredbe koje bi to propisale

idi gledaj Tešu Tešanovića

edit: jebali te i smrdljiva Jugoslavija i turbosrbovanje na koje se ložiš

Nexon

Postby Nexon » Tue Nov 06, 2018 11:39 am

Дакле, Брисел је ургирао да се сруши закон који је гарантовао антимонполски положај да би се омогућило н1 да ради.
Ту видимо како делује криминал из ЕУ, што је тада писало и другосрбијанско "Време"(сада хвале н1, што више говори о њима),

<< VREME | BR 1250 | 18. DECEMBAR 2014.

NOVA INFORMATIVNA KUĆA U REGIONU: N1

Balkanski CNN i njegov aršin

Media Observatory otkriva kako je Evropska komisija omogućila izmene medijskih zakona u Srbiji, a Vlada Srbije bespogovorno prihvatila, otvorivši tako put za potencijalno narušavanje medijskog pluralizma u zemlji

Kada bi novinski izdavač imao svoj kiosk, mogao bi svoja izdanja da stavlja napred, a konkurentne naslove skriva pozadi.

Isto bi važilo i za javni medijski servis u Srbiji. Kada bi se bavio i distribucijom, mogao bi da zloupotrebi taj svoj distributerski položaj favorizovanjem vlastitog programa.

Iz ovoga proizlazi da kablovskom distributeru/operateru ne bi trebalo dozvoliti da proizvodi sadržaj.

Međutim, Narodna skupština Srbije je 2. avgusta 2014. godine usvojila Zakon o elektronskim medijima i Zakon o javnom informisanju i medijima koji omogućavaju distributerima/operaterima da proizvode sadržaj i favorizuju vlastite kanale u odnosu na druge.

Kao rezultat toga, kablovska televizijska stanica N1, partner CNN-a na Balkanu, od 30. oktobra 2014. godine je počela s emitovanjem programa putem najvećeg operatera u regiji, SBB/Telemach grupe, koja je njegov vlasnik, a koji pokriva sve zemlje bivše Jugoslavije.

Потпуно си у праву. Ја то уопште нисам негирао, већ управо то говорио.

Узгред, којој си ти трибини припадао/прпадаш па да се тако курчиш овде и прозиваш људе?
Ово је навијчаки форум, ја на њему од 2003, познајем одређене људе са овога форума.
Мене си провалио, ја сам "Лудница Ковин". А ти?
Узгред, ја никада своје политичке позиције нисма променио што се тиче националне политике. То знају људи који су овде на форуму од почетка.
За разлику од тебе који би да би ботовоа мењао позицију од лдп до некакве деснице.
Исто важи за другаре који су за себе тврдили да су анархисти, мени лично нудили да посетим скупове дотичних(сада се као не познају у Београду), а сада глуме нешто друго.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Nov 06, 2018 12:04 pm

Nexon wrote:Дакле, Брисел је ургирао да се сруши закон који је гарантовао антимонполски положај да би се омогућило н1 да ради.
Ту видимо како делује криминал из ЕУ, што је тада писало и другосрбијанско "Време"(сада хвале н1, што више говори о њима),

Потпуно си у праву. Ја то уопште нисам негирао, већ управо то говорио.

Узгред, којој си ти трибини припадао/прпадаш па да се тако курчиш овде и прозиваш људе?
Ово је навијчаки форум, ја на њему од 2003, познајем одређене људе са овога форума.
Мене си провалио, ја сам "Лудница Ковин". А ти?
Узгред, ја никада своје политичке позиције нисма променио што се тиче националне политике. То знају људи који су овде на форуму од почетка.
За разлику од тебе који би да би ботовоа мењао позицију од лдп до некакве деснице.
Исто важи за другаре који су за себе тврдили да су анархисти, мени лично нудили да посетим скупове дотичних(сада се као не познају у Београду), а сада глуме нешто друго.

ček sad, je l' Vučićeva većina na brzinu usvojila zakono koji ide u korist N1, kako si najpre rekao, ili su iz predloga zakona izbačene odredbe koje bi onemogućile rad N1 nakon odgovora Brisela, što sam ja rekao? zašto si kontradiktoran?

tribini Grobari Vatikan, naravno

i treće, a to sam ti rekao više puta i ne znam ni zašto ponavljam ovo, u životu sam glasao za dve stranke - DSS i DJB, plus za Nikolića na predsedničkim 2012. godine, zato što su u to vreme bili protiv EU i protiv priznanja nezavisnosti Kosova
odakle ti te ideje o LDP, drugoj Srbiji i sličnim glupostima, zaista mi nije poznato

ultrastito

Postby ultrastito » Tue Nov 06, 2018 12:16 pm

ma dobro, covek je onomad pred neke izbore isparanoisao da je ilija cvorovic pa je ovde po forumu nalazio sns botove. koliko se secam, dosta nas je bilo u kategoriji sendvicara, dok je on eto bio jedini bastion svega sto valja. kamen mudrosti sto se kaze.

zato je i na ignore, pa vidim sta je pisao samo kad ga neko citira :mrgreen:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Nexon

Postby Nexon » Tue Nov 06, 2018 12:21 pm

Овде има ботова колико хоћеш који везе са навијачима немају као што ти је рођак лепо написао.
Ако си глуп ниси слеп.

Рођаче
Где сам то написао баш тако као што тврдиш? Хоћу да ми цитираш.

Скупшина је на брзину, под притиском Брисела, донела закон који је омогућио н1 да ради иако је то монополизација тржишта чиме се показује да ЕУ баш заболе за добробит Србије.
И није тачно да би то онемогућило рад.
Опет лажеш.
Само се забрањивало да неко има целу кабловску мрежу и тв станицу јер му то даје монополски положај. Што се дешава, као што видимо.

< VREME | BR 1250 | 18. DECEMBAR 2014.

NOVA INFORMATIVNA KUĆA U REGIONU: N1

Balkanski CNN i njegov aršin

Media Observatory otkriva kako je Evropska komisija omogućila izmene medijskih zakona u Srbiji, a Vlada Srbije bespogovorno prihvatila, otvorivši tako put za potencijalno narušavanje medijskog pluralizma u zemlji

Kada bi novinski izdavač imao svoj kiosk, mogao bi svoja izdanja da stavlja napred, a konkurentne naslove skriva pozadi.

Опако лажеш, љигаво, као права ботчина лдп-овске провијенције.

Очекивао сам такав одговор око навијања.
Али немој да те спречава да се курчиш по овоме месту као да си вођа Гробара и прозиваш друге.
Немој то да радиш да не би открио да ли ти старке могу задржати емпирију песме "Run to the hills"
Мој добронамерни савет. Басплатно.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Nov 06, 2018 12:31 pm

samo Asics Gel
mrzi me da ti odgovaram na sve budalaštine, samo ću ovo da istaknem:

Nexon wrote:Мислиш да н1 има неки значај?

Nexon wrote:Само се забрањивало да неко има целу кабловску мрежу и тв станицу јер му то даје монополски положај. Што се дешава, као што видимо.

:oops:

Nexon

Postby Nexon » Tue Nov 06, 2018 12:36 pm

Мало си испао глуп јер не можеш да одговориш па би да обрћеш о окренеш на другу причу.
Добро су те научили на ботовском курсу али слабо за мене за мене лажове.
Дај цитат и престани да лажеш.

А то што си додатно цитирао да би скренуо пажњу да си испао дебил није контрадикција. Јер другосрбијанско смеће нико неће да гледа пошто се тамо помињу Срби као геноцидни који су побили пола Балкана са укључивањем из Сарајева и Загреба. Зато им је дат простор, лепо сма то написао са оних 3%, толико вас има у Србији који то упијате.
Али то не значи да они не покушавају да искористе монополски положај у мрежи за своје потребе, што видимо на примеру РТС.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Nov 06, 2018 12:46 pm

baš si na vatri danas

Nexon

Postby Nexon » Tue Nov 06, 2018 12:48 pm

И на крају се сведе на тако нешто.
Како је само ентузијастично кренуо.

Иначе после овога те не бих никада ангажовао за адвокат или ти одвјетника, да боље разумеш, ако си уопште то.
Last edited by Nexon on Tue Nov 06, 2018 12:54 pm, edited 2 times in total.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Nov 06, 2018 12:53 pm

šta sam imao, rekao sam ti odmah, jasno i koncizno
sad ti nastavi da se vrtiš u krug, ali sam sa sobom

Nexon

Postby Nexon » Tue Nov 06, 2018 12:56 pm

Одвјетниче, рекао си концизне лажи и гупости.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Nov 06, 2018 12:59 pm

Н1, немам, имају моји. Кад год одем тамо и мало пустим ТВ, инстинктивно кренем од првог програма. У 90 одсто ситуација као награду добијем екран подељен у 4 квадранта, са по једном тинтаром неког билмеза у сваком. Испод тих лобања пише Сарајево, Загреб, Београд, Подгорица. Причају људи о важним темама. И то је неком добра телевизија, права српска, ударају по психопати. И нормално је да један кабловски оператер мртав ладан на први канал исфура такав програм, за који се притом зна да је испостава СиЕнЕна. Њихов канал, кажу. Чији су они онда јебали мајку. Дабогда пропали, и ко их нама даде.

А ти Роки, брате, ја сам приметио да су ти најчешће коришћени термини "турбо православље(српство)" и "митоманија" Овај други додуше комбинујеш са свим оним што ти се не допада па има разних комбина, али то је то. Сад да ли сам ја митоманичар, или митоманијак и турбоправославни ако кажем да Н1 уопште није против Вујаге, као што није ни Блиц и слични тровачи, него је напротив 10 пута опасније оруђе јер поседује довољан ниво пристојности да га свако са 4 неурона у лобањи не дисквалификује одмах као неки нпр Информер, не знам. Благо Вујаги с онима који га тако обарају.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Nov 06, 2018 1:29 pm

Kudravi, nit sam rekao da je N1 sjajna televizija, niti da odatle upijam informacije i ideologije. Čitam portal sa vestima, filtriram ono što pročitam i vidim tamo i kombinujem sa drugim medijima. To za turbo likove je za ovakve koji će da te proglase izdajnikom i Jugoslovenom ni zbog čega, talambasajući o svom patriotizmu. N1 je propagandna mašina, isto kao taj usrani anti-ruski Blic, ali ima šta da se pročita i čuje i tamo. Normalan čovek ume da probere. Naravno da mi se jebe za N1 uključenja iz Sarajeva i Zagreba i ono što će Srbijanka Turajlić da laprda kad dođe ujutru, ali ću tamo da pročitam vesti koje drugi portali neće da objave i koje se ne sviđaju ovim bolesnicima koji su trenutno na vlasti.

RT mi je omiljeni medij, pa ni njima ne verujem za sve što objave, a ne nečemu što je deo CNN-a.

ultrastito

Postby ultrastito » Tue Nov 06, 2018 1:50 pm

1/1 ovo sto je rodja napisao
преле

Nexon

Postby Nexon » Tue Nov 06, 2018 1:58 pm

Rođaci wrote:
RT mi je omiljeni medij, pa ni njima ne verujem za sve što objave, a ne nečemu što je deo CNN-a.

Немој се напрежеш са енглеским, руским,, арапским, немачким, шпанским, франуцским. Нису исте приче, само треба знати више језика.
Имаш спутњик овде. Мада је енглески лепши, зар не?!

Bunt

Postby Bunt » Tue Nov 06, 2018 2:50 pm

Uz ovakvu opoziciju i Grobari mi postaju simpatični.

riper

Postby riper » Tue Nov 06, 2018 3:12 pm

Ova poslednja strana i po je sjajan pokazatelj da mi kao narod necemo nikada biti normalni i necemo dosegnuti neke visine za koje smo mozda i predvidjeni. Inacec ovo je poslednja u nizu rasprava (prethodna je bila oko Drzavnog posla), gde se mi, koji delimo nekih 90 odsto slicnih vrednosti, svadjamo oko onih stvari gde nemamo isto misljenje. Jer osim eventualno kluba za koji navijamo, vrednosti su skoro potpuno iste. Svi sebe smatramo patriotama, volimo ovu zemlju, mrzimo sve koji su nam pretnja i tu mislim da skoro nemamo nikakve razlike u pogledu ko nam je neprijatelj. da odemo dalje poklopili bismo se u ko zna koliko jos stvari.

Ali od svega cega smo slicni uvek uspemo da nadjemo te neke sitnice gde ne delimo isto misljenje da se zakrvimo do koske. Bilo da je to drzavni posao, bilo da je ovo oko N1. Neslaganja su normalna i rasprave, ali mi uspemo da nesto oko cega se ne slozimo, podignemo na nivo krvne osvete.

E sad, ako mi, koji delimo vecinom iste vrednosti i slican pogled na svet, mozemo da odemo tako daleko, sta tek ocekivati sa onim delom naseg naroda sa kojim se ne slazemo oko temeljnih stvari. I kolika energija se trosi na gluposti, kada jedna ovakva, manje vise glupa stvar, izazove ovakvu internet svadju.

Ne kaze uzalud ona izreka, "Malo nas je al smo govna".

Za N1 i sve druge televizije, ovo je jebeni 21. vek, postoji daljinski upravljac a postoji i internet. Onaj ko danas zeli kvalitetno da se informise, moze da nadje mesta za tako nesto. A to svakako nisu mejnstrim mediji koji su vecinom agitatori jedne ili druge politicke opcije. I takvo stanje nije od juce, vec je kod nas maltene od kada smo dobili vise od dva kanala drzavne televizije. Samo se gospodari menjaju.

MisterNO

Postby MisterNO » Tue Nov 06, 2018 3:26 pm

Група новосадских уметника урадила је највећи мурал у Србији, посвећен Краљу Петру I Карађорђевићу

Image

На овај начин смо желели да обележимо 100-годишњицу од ослобођења Србије у Првом светском рату, за шта највеће заслуге припадају краљу Ослободиоцу. Лик једног од највећих великана наше историје краси осмоспратну стамбену зграду и простире се на око 150 m2.

Цела вест ОВДЕ.
Sergio Bonelli: Mister No je nastao prema stvarnom liku kojeg sam video na jednom putovanju

ultrastito

Postby ultrastito » Tue Nov 06, 2018 3:37 pm

u vezi n1 i bilo koje druge televizije ili novina ili bilo kakvog drugog medija.

verujem da je ovde vecina ljudi preko 25, da ne kazem skoro preko 30 godina, s' toga, ako ti (niko poimence) brate moj mili sa 25+ godina slepo verujes n1, pinku, rtsu, dojce veleu, rt-u, onda sa tobom nesto debelo nije u redu i za to nije kriv nijedan medij. ako ti sa 25+ godina ne znas da isfiltriras informacije, da kriticki obradis informaciju, a ne da je primis zdravo za gotovo, onda jebi ga.
преле

Return to “Само опуштено”