Дакле, Брисел је ургирао да се сруши закон који је гарантовао антимонполски положај да би се омогућило н1 да ради.
Ту видимо како делује криминал из ЕУ, што је тада писало и другосрбијанско "Време"(сада хвале н1, што више говори о њима),
<< VREME | BR 1250 | 18. DECEMBAR 2014.
NOVA INFORMATIVNA KUĆA U REGIONU: N1
Balkanski CNN i njegov aršin
Media Observatory otkriva kako je Evropska komisija omogućila izmene medijskih zakona u Srbiji, a Vlada Srbije bespogovorno prihvatila, otvorivši tako put za potencijalno narušavanje medijskog pluralizma u zemlji
Kada bi novinski izdavač imao svoj kiosk, mogao bi svoja izdanja da stavlja napred, a konkurentne naslove skriva pozadi.
Isto bi važilo i za javni medijski servis u Srbiji. Kada bi se bavio i distribucijom, mogao bi da zloupotrebi taj svoj distributerski položaj favorizovanjem vlastitog programa.
Iz ovoga proizlazi da kablovskom distributeru/operateru ne bi trebalo dozvoliti da proizvodi sadržaj.
Međutim, Narodna skupština Srbije je 2. avgusta 2014. godine usvojila Zakon o elektronskim medijima i Zakon o javnom informisanju i medijima koji omogućavaju distributerima/operaterima da proizvode sadržaj i favorizuju vlastite kanale u odnosu na druge.
Kao rezultat toga, kablovska televizijska stanica N1, partner CNN-a na Balkanu, od 30. oktobra 2014. godine je počela s emitovanjem programa putem najvećeg operatera u regiji, SBB/Telemach grupe, koja je njegov vlasnik, a koji pokriva sve zemlje bivše Jugoslavije.
Потпуно си у праву. Ја то уопште нисам негирао, већ управо то говорио.
Узгред, којој си ти трибини припадао/прпадаш па да се тако курчиш овде и прозиваш људе?
Ово је навијчаки форум, ја на њему од 2003, познајем одређене људе са овога форума.
Мене си провалио, ја сам "Лудница Ковин". А ти?
Узгред, ја никада своје политичке позиције нисма променио што се тиче националне политике. То знају људи који су овде на форуму од почетка.
За разлику од тебе који би да би ботовоа мењао позицију од лдп до некакве деснице.
Исто важи за другаре који су за себе тврдили да су анархисти, мени лично нудили да посетим скупове дотичних(сада се као не познају у Београду), а сада глуме нешто друго.