Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
само јако

Re: Душевна болница

Postby само јако » Sun Oct 01, 2017 9:39 am

brucelee wrote:
Rođaci wrote:brate sigurno postoji propis o tome, mrzi me sad da gledam

znate koji bi to bio kanal za izbegavanje obaveza da je moguće preneti broj bez izmirivanja dugova prema prethodnom operatoru haha

Ok, u mom slucaju dakle to je jasno. Posto sam presao ali sam i dalje postpaid

Ali hipoteticki imam ugovor sa operaterom i on mi istekne, naravno ja kupim obicnu pripejd karticu na kiosku i predjem kod drugog operatera, kako mogu da me nateraju da platim taj poslednji racun od 3,4000 dinara? Za taj iznos me nece sigurno tuziti, ne potpadam pod krivicnu odgovornost nikakvu, iznos je manji od 15 soma...ne vidim nacin.

Тужили мене пре пар година олоши за исте паре ( тако да могу ) , два рачуна та нека цифра око 3сома и додали камате и судске трошкове и пређе 10 сома . У ствари су одрадили сами све и дошао као судски извршилац са дугом од 10 да наплати те паре и ја га одјебем и пошаљем жалбу ( имаш рок 7,10 дана да то урадиш ) .
На суду ме ослободе ,не платим ништа .
Раскинуо сам уговор две године пре тога и платио све дугове до тад ( то мораш да би раскинуо уопште ) и после две године ми овај дошао са као дугом .
Они пробају па код кога прође јбг ,тај дан имају суђења на 15 минута ...адвокат њихов и само се мењају људи ,нуде рате ,ово оно само да пристанеш .
Мени судија као па знате мала је цифра отписаћу вам камате бла бла само дуг решите ,ја реко ма нема шансе ,ја дуг не признајем ,нек покаже папир да сам дужан ...ова коза адвокатица као па немам :D замисли олоша безобразног , судија мени као па покажи ти ..."па она мене тужи не ја њу " и тако завршимо и после ми дође папир да сам ослобођен свега.

riper

Postby riper » Sun Oct 01, 2017 1:27 pm

Na kratko samo da prekinem ove zanimljive postove, jer i ja imam neku cudnu situaciju kada je u pitanju telefonija na vidiku. Ipak, da ne zaboravim sta sam danas gledao, pa sam sto se kaze izneverovao.

Gledam dva klinca negde 11/12 godina, lopta im pala na krov nekog napustenog lokala. Kada se pridje tom lokalu od pozadi, imaju bukvalno da se popnu metar, inace krov je skoro ravan, ne postoji nikakva opasnost da se padne ili slicno (naravno ako si iole normalan). Dakle imaju visinu malo iznad struka, negde u visini stomaka. Klinci krakati, dakle nisu neki pekinezeri. Jebote, koja je ono borba bila da se popnu. Prvo jedan ono pokusa klasika, rukama da stane, pa da zabaci nogu. Kada zabacis jednu nogu zavrsio si posao. Problem je sto on ne moze da se zadrzi na rukama ni sekunde kako bi to postigao. Pokusali jedno drugom lopovske da postave, samo sto se nisu porazbijali. Ono je bilo ko olimpijada za ove sa posebnim potrebama. Klinci nemaju zrno snage, izdrzljivosti da dohvate jebenu loptu. Doslo mi je sa svojih 100 i kusur kila i skoro 40 godina da odem da im ja dohvatim kada su nesposobni.

Jebote pratio sam nekih 6/7 minuta tu agoniju, kada su na kraju trazili neko drvo da loptu doguraju jer je i taj blagi pad krova okrenut ka njima. Dakle sve im ide u prilog. Onda nisu mogli da nadju odgovarajucu granu, sve one neke duge grancice, a treba da poguraju kosarkasku loptu. Kada su poceli da je gadjaju kamenjem okrenuo sam se, nisam mogao vise da gledam.

Da sada ne pominjem kada smo bili klinci odakle smo sve vadili lopte. Ono padne ti u komsijsko dvoriste sa zajebanim kerom, ostane na drvetu, zaglavi se izmedju kosa i table ako se igra basket, preleti u picku materinu. Ne secam se da je bilo sta bilo nedostizno za nas. Ali ovu demonstraciju totalne fizicke nemoci, za nesto sto ti je na dohvat ruke. Skoro tako nesto nisam gledao. Ne znam da li sam bas ja naleteo na dva posebna primarka ili je u pitanju cela generacija mlohavih klinaca.

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Sun Oct 01, 2017 8:25 pm

riper wrote:Da sada ne pominjem kada smo bili klinci odakle smo sve vadili lopte. Ono padne ti u komsijsko dvoriste sa zajebanim kerom, ostane na drvetu, zaglavi se izmedju kosa i table ako se igra basket, preleti u picku materinu. Ne secam se da je bilo sta bilo nedostizno za nas. Ali ovu demonstraciju totalne fizicke nemoci, za nesto sto ti je na dohvat ruke. Skoro tako nesto nisam gledao. Ne znam da li sam bas ja naleteo na dva posebna primarka ili je u pitanju cela generacija mlohavih klinaca.

Hahahaha, ili upadne u bastu zajebanog komsije koji voli da sece lopte sekirom (ja sam imao takvog komsiju), ili razbijes komsinici prozor, pa opet upadas u dvoriste po loptu i bezis kao da se nista nije desilo.

Rođaci

Postby Rođaci » Sun Oct 01, 2017 9:02 pm

kod nas se komšija zvao Brks, pa se, kad neko treba da ide po loptu, pevalo: "svi bi kod Brksa na kafu, kao da im žena kući ne kuva kafu" :mrgreen:

Пери

Postby Пери » Sun Oct 01, 2017 9:11 pm

he he

pertla

Postby pertla » Sun Oct 01, 2017 10:05 pm

Rođaci wrote:kod nas se komšija zvao Brks, pa se, kad neko treba da ide po loptu, pevalo: "svi bi kod Brksa na kafu, kao da im žena kući ne kuva kafu" :mrgreen:

S K E Č
K
E
Č
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Rođaci

Postby Rođaci » Sun Oct 01, 2017 10:26 pm

silly boys

MARKER

Postby MARKER » Mon Oct 02, 2017 9:26 pm

www.vulin.rs

гледам, не верујем, лик направио свој сајт...

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Oct 02, 2017 10:19 pm

buahahhahaa :lol:

ma tako je bre! sampita po sirotinji!

kakav kralj! car! despot! knez! imperator!
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

tizlabor

Postby tizlabor » Tue Oct 03, 2017 10:06 am

Vulin tacka rs buahahhahahahhahahhahahhahaha ja i dalje nemogu sebi da dodjem da to postoji.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Oct 03, 2017 10:19 am

Је л' има неки туторијал за склапање мигова на сајту, или да идем на lazanski.gov.no ?

@Рипер, за 20 година, форум, тема жал за младост, је л се сећаш кад смо комшијама из продавнице крали вајерлес, па нас газда блокирао и посло мејл родитељима па онда без инстаграма и фејса две недеље, али јебига очеличиш се.. Па прескочимо фајервол и кренемо у штету а админ нас јури преко ип адресе...ово данас све неки шкарт, холограми.. пичке материне..
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

друг члан

Postby друг члан » Wed Oct 04, 2017 6:09 pm

Kolko sam ispizdeo sto mi neki magarac izgrebo kola ključem,ekserom ili tako nečim.Da je neko ko se uparkiravo-isparkiravo ne bi mi bilo krivo
Choose Life

Tilt

Postby Tilt » Wed Oct 04, 2017 6:15 pm

Meni bolje neko da je zagrebo, nego kad mi ga žena sjebe.

јахач магле

Postby јахач магле » Wed Oct 04, 2017 7:26 pm

друг члан wrote:Kolko sam ispizdeo sto mi neki magarac izgrebo kola ključem,ekserom ili tako nečim.Da je neko ko se uparkiravo-isparkiravo ne bi mi bilo krivo

Коме си се замерио? :mrgreen:
...Сијају звезде као очи конобарице...

друг члан

Postby друг члан » Wed Oct 04, 2017 8:16 pm

Sto je najgore nikom
Choose Life

жабац

Postby жабац » Wed Oct 04, 2017 9:10 pm

Ako si parkiro ko govedo, nista drugo nisi ni zasluzio.Ako kojim slucajem nisi, jbg, ima govana pun kurac.Meni neko zakaci auto pa svaki drugi dan na parkingu, jebes mi mater.I to od kad sam kupio novi.Stari niko nije teo, ko da je sugav.Burazer mi salje sliku juce, udaren mu auto, krilo branik, i za brisac zakacena cedulja pisana rukom na cirilici.Udario sam Vam auto, broj telefona.Burazer ga zvao, doso, platio stetu, otisao.Gospoce klasicno.Ima i dobrih ljudi, al su u takvoj mizernoj proporciji u odnosu na lose da kao da ih nema.Dovidjena

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Thu Oct 05, 2017 11:06 am

Neko prije pomenu nekog člana foruma da cijepa gume, pa provjeri, možda mu je i to fetiš.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

Hunter_S._Thompson

Postby Hunter_S._Thompson » Fri Oct 06, 2017 11:06 pm

Кум Жоржо wrote:Neko prije pomenu nekog člana foruma da cijepa gume, pa provjeri, možda mu je i to fetiš.

"Пре две године га мој пијани буразер савио око бандере тако да оће да вуче у десно, а и цепа гуме и преврће се... кад нагло закочиш."
:mrgreen:
Раднички 1967

Batke

Postby Batke » Sat Oct 07, 2017 5:09 am

Пошто ми ујак и ујна живе близу мог радног места, чзна понекад да ми прави друштво мој брат од ујака који сада има 13 и по година. И баш вечерас ми он долази са његовим другаром и имам шта да видим. Буразеру поцепана усна, вилица скроз отекла да једва прича и види се да му је ишла крв из носа код његовог другара исто само мање.
Тада ми његов другар каже да су га претукли нека тројица ликова доста старији од њих (средња школа) док су седели у парку са другарицама. Буразер попио песницу у главу када су бацили на земљу и два пута га шутнули у вилицу ту је искочио његов другар те и он попио ударац у главу. Другарице су почеле да вриште те су то момци побегли. Ајде не верујем ја њему све знам какви су клинци данас, а поготово знам буразера коме језик зна да буде бржи од памети и да одбруси свакоме али не могу да разумем да неки матори коњ тако пребије скоро па дете од 13 година. Ајде и да ти је нешто добацио и то али му лупиш два шамара и то је то не треба да му газиш по лобањи. После дошла ујна по њега па ако у ургентни. Већ сам почео да се распитујем по комшилуку тешко њима ако их нађем.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.

penzos

Postby penzos » Sat Oct 07, 2017 9:50 am

Ma pobili se međusobno, pa neće da kažu. Ili vršnjaci iz rivalske osnovne, pa ih blam. :mrgreen:
Šalim se, al bas dugo nisam čuo za neko maltretiranje klinaca od strane starijih klinaca, dok je ranije bila redovna pojava.

Return to “Само опуштено”