brucelee wrote:Rođaci wrote:brate sigurno postoji propis o tome, mrzi me sad da gledam
znate koji bi to bio kanal za izbegavanje obaveza da je moguće preneti broj bez izmirivanja dugova prema prethodnom operatoru haha
Ok, u mom slucaju dakle to je jasno. Posto sam presao ali sam i dalje postpaid
Ali hipoteticki imam ugovor sa operaterom i on mi istekne, naravno ja kupim obicnu pripejd karticu na kiosku i predjem kod drugog operatera, kako mogu da me nateraju da platim taj poslednji racun od 3,4000 dinara? Za taj iznos me nece sigurno tuziti, ne potpadam pod krivicnu odgovornost nikakvu, iznos je manji od 15 soma...ne vidim nacin.
Тужили мене пре пар година олоши за исте паре ( тако да могу ) , два рачуна та нека цифра око 3сома и додали камате и судске трошкове и пређе 10 сома . У ствари су одрадили сами све и дошао као судски извршилац са дугом од 10 да наплати те паре и ја га одјебем и пошаљем жалбу ( имаш рок 7,10 дана да то урадиш ) .
На суду ме ослободе ,не платим ништа .
Раскинуо сам уговор две године пре тога и платио све дугове до тад ( то мораш да би раскинуо уопште ) и после две године ми овај дошао са као дугом .
Они пробају па код кога прође јбг ,тај дан имају суђења на 15 минута ...адвокат њихов и само се мењају људи ,нуде рате ,ово оно само да пристанеш .
Мени судија као па знате мала је цифра отписаћу вам камате бла бла само дуг решите ,ја реко ма нема шансе ,ја дуг не признајем ,нек покаже папир да сам дужан ...ова коза адвокатица као па немам