Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
brucelee

Re: Вести

Postby brucelee » Sun Sep 18, 2016 3:24 pm

Nexon wrote:Дај новце да би људи из остатка Србије дошли. Сама организација скупа у Скупштини око Светског конгрес породица је скупа.
Двери су свуда где су могли, главни медији су под контролом запада и власти и бојкотују најаву, најављивали 7 дана унапред када је скуп, ја сам овде најављивао неколико дана унапред. Немојте сада.

Моја замерка према Дверима иде ка томе што нису још успели да направе неки штампани, или радио/тв медији, где ће се чути шта говоре. А, не да разни информери им подмећу глупости а они немају где да демантују. То је моја велика замерка Дверима, ништа није важније од тога.

pa nisam davao ni proteklih 10 godina...drugo zar u tim Dverima ne postoje ljudi koji bi platili sami put u Beograd na jedno takvo desavanje? Sta hoces da kazes da su i tu samo botovi koji bi za sendvic,sok i placen prevoz pomakli guzu da dodju na nesto?

Image

brucelee

Postby brucelee » Sun Sep 18, 2016 3:26 pm

Rođaci wrote:da, znam ko su

ne postoji idealna stranka, a podrška svemu ovome nije nešto što me preterano potresa

pa ovo je najbitnija tema ikada! Ako pristajes da podrzavas pedere, ako ti je Kosmet susedna zemlja, ako si ateista...pa koja je to politika druga koju bi sve ovo preostalo cinilo ne tako vaznim? Ili sta je to drugo idealno,ako je ovo samo pokazatelj da nije idealna stranka.

Ne kontam.

Trenutno izmedju Pajtica,Vucica,Cede,Dacica,Radulovica i mozda i svih ostalih...je stvar samo u prostim nijansama,a te nijanse se samo ogledaju kroz prizmu odnosa jednog od njih sa drugim od njih,ostalo,politika,kakve razlike? Ostalo... pederbalovi,izdaja nacionalnih interesa,odnos prema zapadu,eu,nato paktu,prema sopstvenim teritorijama...tu su razlike jako male.

njasvi

Postby njasvi » Sun Sep 18, 2016 4:08 pm

Rođaci wrote:ne postoji idealna stranka

ne postoji nijedna stranka kojoj bi dao glas, sve ista g koja gledaju kako da se dokopaju fotelje da bi mogli da kradu lazu i mazu ovaj napaceni narod, koji nazalost i nesto bas ne voli da ukljuci mozak... kakva crna idealna stranka, na kraju svako moze sa svakim kakvi ideali kakve ideje meni stvarno nije jasno da se neko moze loziti na sve to... gledam ovog cedu sad na slici, sine sta je taj sve baljazgao i za sta se zalagao da bi na kraju klecio pred pickoustim da se samo kako tako dogura do vlade. na kraju ga ovaj odejebo i onda ovaj kaze: ma ja ne zelim sa vucicem, ne poklapaju nam se ciljevi :lol: njega navodim samo kao primer, ni ostali nisu nista bolji....

kad sam video da je normalno da se neki nas politicar rukuje sa tacijem i da to za nikog nije ni vest :oops: mislim o cemu mi pricamo
04 X 1945

Rođaci

Postby Rođaci » Sun Sep 18, 2016 4:19 pm

brucelee wrote:

ne postoji idealna stranka, a podrška svemu ovome nije nešto što me preterano potresa

pa ovo je najbitnija tema ikada! Ako pristajes da podrzavas pedere, ako ti je Kosmet susedna zemlja, ako si ateista...pa koja je to politika druga koju bi sve ovo preostalo cinilo ne tako vaznim? Ili sta je to drugo idealno,ako je ovo samo pokazatelj da nije idealna stranka.

Ne kontam.

Trenutno izmedju Pajtica,Vucica,Cede,Dacica,Radulovica i mozda i svih ostalih...je stvar samo u prostim nijansama,a te nijanse se samo ogledaju kroz prizmu odnosa jednog od njih sa drugim od njih,ostalo,politika,kakve razlike? Ostalo... pederbalovi,izdaja nacionalnih interesa,odnos prema zapadu,eu,nato paktu,prema sopstvenim teritorijama...tu su razlike jako male.

Kosmet je nešto drugo, o tome po Ustavu mora odlučivati narod i to me ne brine.

Ateizam je takođe pravo, a ovo je, bar načelno, sekularna država i SPC mora biti odvojena od uticaja na državnu politiku. Crkvama uvesti poreze, ostaviti se građenja crkava i novac dati školama, bolnicama, humanitarnim organizacijama itd. Dosta više.

Takođe, pravo na zaključenje braka je u Ustavu svrstano u ljudska prava, a Narodna skupština je po Ustavu obavezna da akt o promeni Ustava stavi na republički referendum radi potvrđivanja ako se promena odnosi na ljudska prava. To znači da će narod morati da odlučuje o tome da li će dva muškarca ili dve žene moći da zaključe brak.

Najbitnija politika je privreda, a javnost najmanje brine oko toga, pa se glasa za budale koje subvencionišu strance, za budale koje bi da na sve poreske obveznike prevale tuđe kredite itd.

Nexon

Postby Nexon » Sun Sep 18, 2016 5:20 pm

Да, али Радуловић је подржавао Вучића и ушао у владу са Вучићем 2013(писао је хвалоспеве о Вучићу), када Вучић потписује бриселску предају КиМ. Истине ради, огромна већина је подржавала или се нису бунили. Једини који су се озбиљније бунили на полтиичкој сцени су били двери и дсс, било је протеста и оваквих ствари,

Али велики део тзв. лоповске елите је ћутао, или чак подржавао а сада дрвље и камење на Вучића. Тада је Вучић био најрањиви а ви сте га сви подржавали. Сада је узео све под своју контролу па вам је много тешко. Па ви сте га учврстили не Двери, Двери су против Вучића од 2012.

Али цела та побуна није одржива ако немаш медије, а Двери их немају, и то је највећи проблем.

suburban rebel

Postby suburban rebel » Sun Sep 18, 2016 5:30 pm

Nexon wrote:Узгред,

Pre bi se reklo da zvizde ovom transu ispod.

mungos

Postby mungos » Sun Sep 18, 2016 5:55 pm

punk

Image

Panzram

Postby Panzram » Sun Sep 18, 2016 6:09 pm

Tvrdim ono što sam ovde tvrdio i 2007. pa su mi pojedinci jebali majku majčinu i kako to već ide po forumima:

Dakle, sva ali bukvalno sva vođstva velikih grupa su još pred paradu 2011. pozvana od strane policije pa možda čak i političkih moćnika te im je rečeno da je parada od sad pa nadalje i u buduće NO, NO. Znači, mož da palite baklje, mož da dimite, mož da se poubijate međusobno ako vam je baš to ćeif, ali paradu nećete dirati jer ona je svetinja, o ne zvao se ja taj i taj.

Naravno, ne kažem ja da su ga ti lideri poslušali jer su mnogo poslušni i lojalni režimu, nego iz prostog razloga što su shvatili da bi se za svako sledeće padanje u neredima poput onih iz 2010. robijalo i za 2001. i za 2010. i za popa Žarka, i za svaku moguću navijačku ali i nenavijačku pizdariju koja čeka štekovana u fioci, a bogami mnoge čeka, jer mnogima su dela "opraštana" i stavljanja na ler ne bi li ih se kasnije istima moglo ucenjivati. I to je ono što se upravo sada dešava.

Svako normalan razmišlja što ja bezveze da rizikujem da robijam toliko i toliko godina zbog ove debilne manifestacije? Šta ja imam bilo kome da dokazujem koliko sam strastveno protiv pedera i tako tih akcija, a da me posle to košta godina i godina robije?

Što se tiče manjih grupa one nisu ni imale potrebu da budu pozivane od bilo koga jer su automatski oduvek pratile ove veće, a i brate sigurno neće sad neka da ne kažem koja grupa od 100-200 članova da napravi problem nažalost najjačoj grupi u Srbiji i šire, policiji.

Dakle, kao što sam to pisao 2007. kažem i sad, navijačke grupe su i te kako podložne kontroli od strane režima, a ko mi ne veruje nek samo pogleda ove što ih voli Vučić i ove druge što ih takođe voli Vučić samo malo manje.

Naravno, ne izostavljam mogućnost da postoji barem jedna grupa u Srbiji čije vođe nisu pod nadzorom, ali nažalost i tu postoji fioka koja samo čeka da bude otvorena. Jbga.
Ovo neće na dobro da izađe...

brucelee

Postby brucelee » Sun Sep 18, 2016 6:30 pm

Rodjaci

Po ustavu koji ce promeniti i za koji ce verovatno glasati i snsdsspsldpdjb itd?

Ateizam je pravo,ali je cinjenica da su nama koreni pravoslavni,da su nam svi uspesni vladari bili pravoslavci i da je biti na celu Srbije a biti ateista moralo biti jednako kao npr kad bi na celu hrvatske bio cetnicki vojvoda.

Sto se braka tice oni vec prave zakon po kom ce biti omoguceno da se dva muskarca uzmu i ozvanice kao bracni par. Na kraju cak i da to zakonski ne bude omoguceno kroz skupstinu Srbije,opet ide prvi argument,oni i hoce promenu ustava.

Ako smatras glasanjem za promenu ustava, odlukom naroda i kako ce eto ti izbori odnosno glasanje za novi ustav biti, ja cisto sumnjam u demokraticnost toga...na kraju krajeva da li mislis da ce biti javnih debata, da ce biti argumentovano i za i protiv i da ce biti cista borba i ista medijska zastupljenost i onih koji su protiv i koji su za? tesko. Dakle u startu to nisu pravicni uslovi... ili bolje receno igraju posten basket covek od 2 metra i covek u kolicima.

Sto se privrede tice, Radulovic se tu nije proslavio...njega je proslavilo to sto je ustao protiv Vucica,ali isplivali su i ti mejlovi i ta nudjenja Vucicu td.

навијај

Postby навијај » Sun Sep 18, 2016 6:37 pm

Eво позадина за комп за ове секуларне

Image

Солунац

Postby Солунац » Sun Sep 18, 2016 6:39 pm

Монсанто прихватио да га Бајер преузме за 66 милијарди долара

http://www.politika.rs/scc/clanak/363516/Bajer-kupio-Monsanto-za-66-milijardi-dolara

Nexon

Postby Nexon » Sun Sep 18, 2016 9:41 pm

Ево како Вучић лаже али нема никога да му то каже јер иде у контролисане емисије, са контролисаним водитељима.

Рекао је да индустријска производња расте, да све расте,

Image

У ствари пада.

Сада да видите колико је Вучић успешан у протекле 4 године,

Image

Ако би рачунао номинално, још је горе.

Image
Last edited by Nexon on Sun Sep 18, 2016 9:47 pm, edited 3 times in total.

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Sun Sep 18, 2016 9:44 pm

vidis da ipak raste u poslednjih 15 dana

Nexon

Postby Nexon » Sun Sep 18, 2016 9:46 pm

Да пожури полако тај раст.

Nexon

Postby Nexon » Sun Sep 18, 2016 9:52 pm

Каква одвратна глума.

Каже имигранти краду и нападају па онда после 30 секунди каже шта су нам урадили имигранти. И наравно водитељ ћути.

1958

Postby 1958 » Sun Sep 18, 2016 10:43 pm

mungos wrote:punk

Image

ovo iz zone sumraka
Често одем до на село

Мићара

Postby Мићара » Mon Sep 19, 2016 12:13 am

Да се присетимо клошара !

Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

MARKER

Postby MARKER » Mon Sep 19, 2016 12:34 am

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Sep 19, 2016 12:52 am

Da mi je neko pre 4-5 godina pričao da će Teša Tešanović postati ugledan novinar...

@brucelee

Kažem ti da narod mora da glasa za to, šta god SNS i ostali smislili ili podržali. Medijska zastupljenost svakako neće biti ista, ali svejedno će narod glasati o tome. Ako izlaznost opet bude onakva kakva uvek jeste, o čemu onda pričamo uopšte?

brucelee

Postby brucelee » Mon Sep 19, 2016 8:37 am

Rodjaci,

sustina je da izbori ocigledno nisu slobodni.

Da li na nelegitimne nacine, kao sto su kradja,kupovina glasova,nudjenje para za glas,paketa,brasna ulja.

Da li prividno legitimno ali samo prividno, kad nemas istu izbornu trku, kad na medijima nemas zastupljenost svih, kad su jedni u povlascenom polozaju sto se medija tice, kada imas legitimne harace i stranke koje trose milione (pitam se cije?) za svoje kampanje,kad ti ulaze u kucu,prave pokretne bilborde uz hiljade onih pravih.

Sto se Tese tice, sto to napisa? Deluje ok.

Return to “Само опуштено”