Postby Panzram » Sun Sep 18, 2016 6:09 pm
Tvrdim ono što sam ovde tvrdio i 2007. pa su mi pojedinci jebali majku majčinu i kako to već ide po forumima:
Dakle, sva ali bukvalno sva vođstva velikih grupa su još pred paradu 2011. pozvana od strane policije pa možda čak i političkih moćnika te im je rečeno da je parada od sad pa nadalje i u buduće NO, NO. Znači, mož da palite baklje, mož da dimite, mož da se poubijate međusobno ako vam je baš to ćeif, ali paradu nećete dirati jer ona je svetinja, o ne zvao se ja taj i taj.
Naravno, ne kažem ja da su ga ti lideri poslušali jer su mnogo poslušni i lojalni režimu, nego iz prostog razloga što su shvatili da bi se za svako sledeće padanje u neredima poput onih iz 2010. robijalo i za 2001. i za 2010. i za popa Žarka, i za svaku moguću navijačku ali i nenavijačku pizdariju koja čeka štekovana u fioci, a bogami mnoge čeka, jer mnogima su dela "opraštana" i stavljanja na ler ne bi li ih se kasnije istima moglo ucenjivati. I to je ono što se upravo sada dešava.
Svako normalan razmišlja što ja bezveze da rizikujem da robijam toliko i toliko godina zbog ove debilne manifestacije? Šta ja imam bilo kome da dokazujem koliko sam strastveno protiv pedera i tako tih akcija, a da me posle to košta godina i godina robije?
Što se tiče manjih grupa one nisu ni imale potrebu da budu pozivane od bilo koga jer su automatski oduvek pratile ove veće, a i brate sigurno neće sad neka da ne kažem koja grupa od 100-200 članova da napravi problem nažalost najjačoj grupi u Srbiji i šire, policiji.
Dakle, kao što sam to pisao 2007. kažem i sad, navijačke grupe su i te kako podložne kontroli od strane režima, a ko mi ne veruje nek samo pogleda ove što ih voli Vučić i ove druge što ih takođe voli Vučić samo malo manje.
Naravno, ne izostavljam mogućnost da postoji barem jedna grupa u Srbiji čije vođe nisu pod nadzorom, ali nažalost i tu postoji fioka koja samo čeka da bude otvorena. Jbga.
Ovo neće na dobro da izađe...