Вести
-
Bolesni^od^ljubavi
Re: Вести
Sarma mislim konkretno na napusavanje Tezvija i pricu na tu temu u raspravi sa njim. Ja isto nisam rekao da on treba da se spali ili ubije nego da je nedopustivo pravdati takvog coveka i svaljivati krivicu na zenu. Ispade da je ona kriva za smrt 5 ljudi. A sa tobom se i ja slazem da treba raditi na tome da se ne desavaju vise ovakva sranja.
- ultrastito
тај центар за социјални рад је го курац. знам милион примера где их буквално вучеш за рукав да интервенишу у случајевима кад имаш психички оболелог у комшилуку, па на све то и живи самостално и не дају јеб у вези тога. онда кад се деси да спали/поплави стан и околину или нешто још горе, онда као јаааааааао па ово па оно.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
-
Bolesni^od^ljubavi
Prvo i osnovno oduzeti tim idiotima oruzje. I porodica je delimicno kriva sto ne prijavi da psihopata ima kalas jebeni u kuci, nije jebena kutija sibica pa da se sakrije. Pogotovo sto je malo mesto u tu skoro svako sve zna. Prijaviti svakog ko nelegalno drzi oruzje i do kurca. Ako se osecas nebezbedno idi pa polazi legalalno da drzis oruzje a pre toga obavezno kod psihijatra da se ustanovi da li mozes da drzis oruzje kod sebe.
-
SAO_Zeljin
Jebem ti ja tog Srbina koji nema kalasnjikov kod kuce! Sutra da se zarati ko ce da nas brani? Vojska?
Kad se setim nove godine devedesetih, pa trosen je pun kamion municije, zato ameri i nisu usli na Kosmet
Kad se setim nove godine devedesetih, pa trosen je pun kamion municije, zato ameri i nisu usli na Kosmet
Сличнa ствар се дешавала после пресуде усташи готовини, тачнијe пуштању из Хага, када је Вучић на сличан начин покушавао да подигне популарност еу и запада као и сада, иако је јасно да је еу у огромној кризи и нико појма нема шта ће даље бити са њима, чак ни они сами. Никада нећу заборавити то његово гостовaње на ртс-у, када само што није "заплакао" јер морамо да разумемо запад.
Кад сам видио оне 2 црвене заставе оне 2 одвратне, а између њих тробојку српску и заству еу, толико ми је нека мука дошла да сам морао отићи да се умијем...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
- Ultra Sarma
Bolesni^od^ljubavi wrote:Sarma mislim konkretno na napusavanje Tezvija i pricu na tu temu u raspravi sa njim.
Rodjeni moj, ili si me pomesao sa nekim ili ne znam sto izmisljas, prvo da sam ja nesto mudrovao o pravoslavlju, sa da sam napusavao tezvija, mozda gresim, mrzi me da pregledavam sve moje poruke, a ni nemam vremena za to, ali koliko se secam, nikad nisam ulazio u raspravu sa njim, niti sam ikoga napusavao preko foruma, ako jesam ti citiraj moj post, ja cu se izvinuti i reci da sam pogresio, nebitno da li za tezvija ili za pravoslavlje...
Nego, jel video neko ovo, nisam ispratio da li je bilo reci o ovome na nekoj drugoj temi, ali svaka cast coveku koji je otisao na Kosare i postavio venec nasim pali borcima, i to je otisao na vidovdan.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
U slucaju ovog masakta u Zitistu, poklopilo se vise stvari koje su dovele do ovakve tragedije. Nestabilne licnosti sklone ovakvom pucanju,to je nas ISIS. Nema tu verskog motiva ili slicno, ali posledice su slicne. Ovakve stvari se desavaju svuda, ali svako podneblje ima svoju specificnost. Mi kao muskarci, jako tesko trpimo povredu ega u bilo ko smislu. Dali ste primer, zbog samara, dobijenih batina, usledio je odgovor, cesto veoma brutalan. Imate brdo primera, gde nakon batina koje se dobiju od obezbedjenja, klinci se vracaju u klub da prangijaju. Nema prespavane noci, ne moze glava da se pomiri da su nekad batine samo batine, ili nesto slicno. Posebno je istina sto je Kudravi napisao, o muskarcima i finansijskoj kastraciji, gde nisu u mogucnosti da brinu o porodici, ali i o zenama koje nikako ne pomazu u ovakvoj situaciji.
U konkretnom slucaju u Zitistu, ali i u nekim drugim slucajevima, zanemaruje se velicina mesta kao faktor. Nije isti kao kada se u Beogradu zakrvis sa nekim na ulici, ili se razvedes, pa mrsku osobu retko kada i vidis. Kada se to dogodi u selu, gde ces na ulici naleteti skoro svaki dan, to je nesto sto hranu mrznju. To cak znam i iskustva, u svom selu koje nije malo (vise od 3.000 ljudi), bilo je tragedija. Jedna cak moze da se meri sa ovom. Pre nekih 10 godina, lik je sa kalasem upao kod zeninne rodbine, ubio njenog rodjenog brata (naseg drugara) i nju, a zatim i sebe, dok je dete bilo u kuci. Prica je slicna, zena ga je ostavila, vratila se kod njenih (dve ulice dalje) on nije mogao da se pomiri i napravio uzas. Znao sam lika od ranije jer je bio bas problematican. Ima ona citava prica, kada je bio takav, sta je uopste trazila sa njim i slicno, ali jebiga, to sve nakon tragedije pada u vodu.
Bilo je slucajeva gde se lik obesio jer ga zena vara. To ga je varala sa komsijom koji zivi nedaleko od njih. Bilo je slucajeva gde se ljudi zakrve, vidjaju se na ulici (sve govorim za selo), podgrevaju mrznju, ogovaraju jedan drugog kod ostatka sela. Onda je samo pitanje ko ce prvi da se napije do te mere da mu izgleda kao normalno resenje da skine pusku i krene u pohod. I ovoga je bilo, na svu srecu zavrsilo se samo pucnjavom u prozor kuce, gde niko nije povredjen.
Bilo je i dosta drugih slucajeva. Ljudi u malim mestima su vise povezani, upuceni jedni na druge i to je odlicna stvar, jer su odnosi prisniji. Ali druga strana medalje je kada se ljudi u tako malim sredinama omrznu. Tu cesto izbiju bas teska sranja.
I kada vidite, neki od najvecih masakara, poput ovog u Zitistu, desava se u manjim mestima. Grad ima svoje probleme i svoje grehe, ali mala mesta su na zalost pogodno tle za velike porodicne tragedije i masakre.
U konkretnom slucaju u Zitistu, ali i u nekim drugim slucajevima, zanemaruje se velicina mesta kao faktor. Nije isti kao kada se u Beogradu zakrvis sa nekim na ulici, ili se razvedes, pa mrsku osobu retko kada i vidis. Kada se to dogodi u selu, gde ces na ulici naleteti skoro svaki dan, to je nesto sto hranu mrznju. To cak znam i iskustva, u svom selu koje nije malo (vise od 3.000 ljudi), bilo je tragedija. Jedna cak moze da se meri sa ovom. Pre nekih 10 godina, lik je sa kalasem upao kod zeninne rodbine, ubio njenog rodjenog brata (naseg drugara) i nju, a zatim i sebe, dok je dete bilo u kuci. Prica je slicna, zena ga je ostavila, vratila se kod njenih (dve ulice dalje) on nije mogao da se pomiri i napravio uzas. Znao sam lika od ranije jer je bio bas problematican. Ima ona citava prica, kada je bio takav, sta je uopste trazila sa njim i slicno, ali jebiga, to sve nakon tragedije pada u vodu.
Bilo je slucajeva gde se lik obesio jer ga zena vara. To ga je varala sa komsijom koji zivi nedaleko od njih. Bilo je slucajeva gde se ljudi zakrve, vidjaju se na ulici (sve govorim za selo), podgrevaju mrznju, ogovaraju jedan drugog kod ostatka sela. Onda je samo pitanje ko ce prvi da se napije do te mere da mu izgleda kao normalno resenje da skine pusku i krene u pohod. I ovoga je bilo, na svu srecu zavrsilo se samo pucnjavom u prozor kuce, gde niko nije povredjen.
Bilo je i dosta drugih slucajeva. Ljudi u malim mestima su vise povezani, upuceni jedni na druge i to je odlicna stvar, jer su odnosi prisniji. Ali druga strana medalje je kada se ljudi u tako malim sredinama omrznu. Tu cesto izbiju bas teska sranja.
I kada vidite, neki od najvecih masakara, poput ovog u Zitistu, desava se u manjim mestima. Grad ima svoje probleme i svoje grehe, ali mala mesta su na zalost pogodno tle za velike porodicne tragedije i masakre.
Ultra Sarma wrote:Radi se o tome da li je bio uracunjiv pri tome sto je uradio, a ocigledno nije. Suvise se ograniceno sagledava situacija. Zamisli da te zena vara sa komsijom, izlazi, napija se, zapostavlja dete, maltretira ga, ostavlja bez hrane samog, unistava ti porodicu godinama, svaki dan isto, laze te, ponizava, misli da je pametna, a krajnje nemoralna i neprimerena majka i zena... tako stalno godinama.. ti sa tim stavom polivanje soli na isecenog coveka to ne bi izdrazao ni mesec dana, izubijao bi je ko macku. Sta se pravite fini nesto, covek nije bio uracunjiv pri izvrsenju dela, a ko je krivac za to, treba videti. Combe, razvedes se, to je reci tako lako, ali opet ne gledas situaciju realno, ona takva kakva je prevrtljiva, lazljiva, neodgovorna, pijanica, raspustenica, kako ce da odgaja dete sama, a najverovatnije ce ga dobiti na sudu jer je majka, ona moze naci samo nekog istog takvog, pa ako ona zapostavlja dete, ostavlja ga samog bez hrane, bije bez razloga itd sta ce onda raditi taj ocuh ne smem ni da pomislim. Ovako kad si tu bar mozes da utices na razvoj situacije, sve dok ne puknes od inteziteta ponizavanja, ona skrenes, uzmes kalas, sledece cega se secas je postelja u Lazi... to ti kad sta god izabrao bice lose za tvoje dete, nemas i ne znas kud ces dok se kurva zajebava i jebe sa drugima.
Naravno,ja ne tvrdim da je bas ovako bilo u tom slucaju, najlakse je iseci nekog, treba videti i sta je njega doteralo do tog stanja neuracunjivosti. I da ponovim, zao mi je svi stradalih, pogotovo ovih mladjih pred kojima je zivot bio, smrt ni za koga nije prava kazna, kamoli ova srednjovekovna mucenja koja predlazu oni koji su ovde najglasnijii u osudjivanju ovog zlocina.
Ти си неки нови писац бајки? Крими романа? Или знаш нешто што ни новинари ових усраних таблоида не знају? Каква бре курва, каква опијања, запостављања детета о чему ти причаш уопште?
Каква неурачунљивост?
Нема апсолутно никаквог оправдања нити има икаквог смисла лечити такве идиоте. Само најгора смртна казна за пример и опомену свакој будали која евентуално помисли да учини нешто слично.
- Кудрави Гаучос
A која је поента тих онлајн излива мржње? Кад год крене да се окупља та маса за линч природна реакција разборите мањине је да проба да смири целу ту зајебанцију, јер се читаво срање и десило из мржње и болести. Поготово јер се та руља у својих медијских 5 минута мржње храни оваквим токсичним ђубретом..
http://www.kurir.rs/crna-hronika/sinisa-zlatic-u-celiji-samo-zdere-i-spava-monstrum-smazao-pasulj-posle-masakra-clanak-2338927
http://www.telegraf.rs/vesti/2233370-ako-dijana-nije-ziva-ni-meni-nema-zivota-ovo-su-poslednje-reci-steve-jojica-zrtve-masakra-u-zitistu
Нема оправдања, каква год да је она била, али нема ни потребе да се нижу кољачко очновадећи коментари на овакве будалаштине од чланака, на романсирање ликова жртава и да се потпада под целу ту психозу, то су инфантилне реакције, као и кад се вештачки стварају хероји, патетише и пада у еуфорију као за време поплава. Не дај боже никоме, памет у главу, и веровали или не, свако од нас под одређеним околностима може да се нађе са обе стране овог обарача, ма колико вам се то чинило невероватно.
http://www.kurir.rs/crna-hronika/sinisa-zlatic-u-celiji-samo-zdere-i-spava-monstrum-smazao-pasulj-posle-masakra-clanak-2338927
http://www.telegraf.rs/vesti/2233370-ako-dijana-nije-ziva-ni-meni-nema-zivota-ovo-su-poslednje-reci-steve-jojica-zrtve-masakra-u-zitistu
Нема оправдања, каква год да је она била, али нема ни потребе да се нижу кољачко очновадећи коментари на овакве будалаштине од чланака, на романсирање ликова жртава и да се потпада под целу ту психозу, то су инфантилне реакције, као и кад се вештачки стварају хероји, патетише и пада у еуфорију као за време поплава. Не дај боже никоме, памет у главу, и веровали или не, свако од нас под одређеним околностима може да се нађе са обе стране овог обарача, ма колико вам се то чинило невероватно.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Da kazemo da su prirodne burne reakcije obicnog naroda kada cuju za neki svirepi zlocin, uvek se pominje osveta, lincovanje, mucenje, streljanje, stogod. Nisam ni ja imun na tako nesto kao pojedinac, jebiga proradi to nesto, otkazu mentalne kocnice, jebiga. Ovaj monstrum je zasluzio sve najgore i to mu i zelim, ali ne zelim da i ova tragedija bude gorivo za tabloide.
Druga je stvar medijsko pracenje ovakvih stvari, sto je vise za dusevnu bolnicu. Tabloidizacija zlocina, snimci zrtava, ovo lozenje naroda pricom da se nije pokajao, da je pojeo punu ciniju pasulja. Sve to jeste dno novinarstva kao profesije. Kao sto je tabloidno pracenje ubistva one nesrecne pevacice. Mislim da ovim smetlarskim medijima nije mogla da se dogodi bolja stvar od smrti pevacice, da se mizeriju profesije pokazu u punom sjaju. Tri meseca medijskog razvlacenja, pravljenja Tvin Piksa od celog slucaja, pritom zaboravljajuci na cinjenicu da je jedna mala devojcica ostala bez majke, gazeci preko mrtvih za jos veci tiraz ili kliktaj na portalu.
Dao sam ranije i primer, smrt Mande, sramotni naslovi uz onaj legendarni "Mandu ubio kredit u svajcarcima", pa preko mrtvog coveka gradi se nova prica.
Ali na kraju svega,narod koji sve to guta. Slobodno novinarstvo ne postoji, ali profesionalno izvestavanje je tekovina koja se uci u vremenima kada je sloboda govora napadnuta. Nasi mediji su uvek bili sluga svakom gospodaru, tako da neko iole normalno izvestavanje o nekim bitnim stvarima, u nasem slucaju, ne mozemo ocekivati.
Druga je stvar medijsko pracenje ovakvih stvari, sto je vise za dusevnu bolnicu. Tabloidizacija zlocina, snimci zrtava, ovo lozenje naroda pricom da se nije pokajao, da je pojeo punu ciniju pasulja. Sve to jeste dno novinarstva kao profesije. Kao sto je tabloidno pracenje ubistva one nesrecne pevacice. Mislim da ovim smetlarskim medijima nije mogla da se dogodi bolja stvar od smrti pevacice, da se mizeriju profesije pokazu u punom sjaju. Tri meseca medijskog razvlacenja, pravljenja Tvin Piksa od celog slucaja, pritom zaboravljajuci na cinjenicu da je jedna mala devojcica ostala bez majke, gazeci preko mrtvih za jos veci tiraz ili kliktaj na portalu.
Dao sam ranije i primer, smrt Mande, sramotni naslovi uz onaj legendarni "Mandu ubio kredit u svajcarcima", pa preko mrtvog coveka gradi se nova prica.
Ali na kraju svega,narod koji sve to guta. Slobodno novinarstvo ne postoji, ali profesionalno izvestavanje je tekovina koja se uci u vremenima kada je sloboda govora napadnuta. Nasi mediji su uvek bili sluga svakom gospodaru, tako da neko iole normalno izvestavanje o nekim bitnim stvarima, u nasem slucaju, ne mozemo ocekivati.
Кудрави Гаучос wrote:A која је поента тих онлајн излива мржње? Кад год крене да се окупља та маса за линч природна реакција разборите мањине је да проба да смири целу ту зајебанцију, јер се читаво срање и десило из мржње и болести. Поготово јер се та руља у својих медијских 5 минута мржње храни оваквим токсичним ђубретом..
Upravo to!!!
Pa do tragedije je dovelo upravo to sto mnogi akteri nisu imali dovoljno mozga da razmisle o mogucim posledicama svojih dela.
Ovakvi retardirani tekstovi mogu sada da navedu nekoga od necije rodbine da uzme kalas i da se sveti nekome...
-
Bolesni^od^ljubavi
Sarma u pravu si, izvini. Mislio sam da si ti bio tamo u paketu sa Mićarom, ali sam pogrešio.
- ultrastito
најболеснији наслов, сва срећа само у интернет медијима је на сајту телепромтера где су без блама и мало стида ставили наслов да је убица из житишта симпатизер дсс-а и двери!!! дно дна !!!
аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааало бре !!
"новинари" су криви за 90% ствари које се дешавају у србији, то могу да потпишем! какве вести пласирају, какве све појаве стављају на насловне стране...некад угледна професија се толико срозала, да је тоалет папир после брисања дупета након пролива од спанаћа и црног пива квалитетнији производ од њихових насловних страна.
уколико неки бурек новинар чита ово, само да му кажем да ми се напасе муда, јебо те бурек и јогурт!
аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааало бре !!
"новинари" су криви за 90% ствари које се дешавају у србији, то могу да потпишем! какве вести пласирају, какве све појаве стављају на насловне стране...некад угледна професија се толико срозала, да је тоалет папир после брисања дупета након пролива од спанаћа и црног пива квалитетнији производ од њихових насловних страна.
уколико неки бурек новинар чита ово, само да му кажем да ми се напасе муда, јебо те бурек и јогурт!
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
E zamisli sada situaciju,umesto da se strasti smire sta novinari rade...
Kafana u Zitistu sede na jutarnjoj kafi i rakiji za jednim stolom rodjak od ubice za drugim rodjak od jedne od zrtava,tisina muk...da ubiju vreme uzimaju novine da citaju...rodjak zrtve cita naslov UBICA JEO PASULJ BOLI GA KURAC STO JE POBIO PETORO...
Rodjak zrtve ustaje kaze konobaru moram kuci ceka me pasulj za rucak...
...u sledecem trenutku je sve otislo u kurac...
99% losih stvari koje su nam se desile zadnjih X godina snose krivicu ljudi koji se na ovaj ili onaj nacin bave novinarstvom.Oni koji bi majku rodjenu prodali za dva klika.Oni koji bi zenu svoju dali sestorici turaka da je jebu dan i noc ako ce to da izadje na naslovnoj.
Pridruzujem se pozdravima istima onima koje je ut pomenuo-JEBEM VAM MATER!!!
Kafana u Zitistu sede na jutarnjoj kafi i rakiji za jednim stolom rodjak od ubice za drugim rodjak od jedne od zrtava,tisina muk...da ubiju vreme uzimaju novine da citaju...rodjak zrtve cita naslov UBICA JEO PASULJ BOLI GA KURAC STO JE POBIO PETORO...
Rodjak zrtve ustaje kaze konobaru moram kuci ceka me pasulj za rucak...
...u sledecem trenutku je sve otislo u kurac...
99% losih stvari koje su nam se desile zadnjih X godina snose krivicu ljudi koji se na ovaj ili onaj nacin bave novinarstvom.Oni koji bi majku rodjenu prodali za dva klika.Oni koji bi zenu svoju dali sestorici turaka da je jebu dan i noc ako ce to da izadje na naslovnoj.
Pridruzujem se pozdravima istima onima koje je ut pomenuo-JEBEM VAM MATER!!!