Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Istripovao se Zagorac da je veca igracina nego sto je sad...
A da je potpisao za klub iz Stjepana Stupanca bio bi Dejan Bodiroga ili ti Bog licno. Sta ce vam Zagorac, kad mozete da kupite 3 Kvinsi Milera.
nije se dao pasjim sinovima
није хтео у предграђе, хтео је у центар града јебига. ККП нудио кеш Ражнатовићу, да Загорац буде главни играч, али јебига, не може Небојша из Београда да пусти њеа неко да одбије.
ako te dobro kapiram, Coki je stopirao transfer Zagorca u Partizan? 

Мишко је стопирао, сад због чега и кога, то је питање. Момак је прихватио услове и хтео у Партизан. Наравно, знамо сви да је невероватно вама да неко може да одбије кк фмп телеком цзбг диву гиганта, стуба србства и носиоца србске кошарке, али ето, тако је. Жао ми је што вам рушим снове.
- јахач магле
Мишко хоће да прода играча за паре, а не за кикирики.
...Сијају звезде као очи конобарице...
znaci Coki je stopirao prelazak Zagorca u Partizan.
koja sila od coveka, legenda prava, neka nam je ziv i zdrav jos 100 godina.
koja sila od coveka, legenda prava, neka nam je ziv i zdrav jos 100 godina.
јахач магле wrote:Мишко хоће да прода играча за паре, а не за кикирики.
Нуђено је 300 к, договор је био направљен, шта се на крају десило, не зна се.
Нико, мало ме подсећаш на ове не давимо Београд, тако и они по цео дан се спрдају са жутом патком, Сорошем, итд, а и моја баба види да их они финансирају. Али добро, самом себи си вероватно занимљив.
Јесте, а ево и вучић, арапи, руси и комплетна масонска ложа костарике лобирају код јевропе да угасе партизан, напад иде укосо преко ксс-а.
Добро, извините што сам вам пренео информацију, нећу вам више ломити срце, видим да сте тешко поднели.
prijatelju, ne vidim logiku u tome sto pricas, ako je nasa legenda u stanju da zabrani prelazak igraca Mege u Partizan, kako onda nije u stanju da tog istog igraca dovede u Zvezdu(fmp divu kako ti je vec lakse)?
eno gore Rodjaci napisao da se mali "nije dao pasijim sinovima", znaci on je odbio da predje u Zvezdu, nisu pomogli silni milioni koje mu je Coki nudio, igranje Evrolige i sta sve ne....
vise ste mi vi kao "ne davimo Beograd", lazna opozicija, do juce je odgovarala drzavna sisa(u njihovom slucaju americka sisa), danas ne odgovara jer ovima daje vise nego njima.
eno gore Rodjaci napisao da se mali "nije dao pasijim sinovima", znaci on je odbio da predje u Zvezdu, nisu pomogli silni milioni koje mu je Coki nudio, igranje Evrolige i sta sve ne....
vise ste mi vi kao "ne davimo Beograd", lazna opozicija, do juce je odgovarala drzavna sisa(u njihovom slucaju americka sisa), danas ne odgovara jer ovima daje vise nego njima.
савабјан wrote:јахач магле wrote:Мишко хоће да прода играча за паре, а не за кикирики.
Нуђено је 300 к, договор је био направљен, шта се на крају десило, не зна се.
Нико, мало ме подсећаш на ове не давимо Београд, тако и они по цео дан се спрдају са жутом патком, Сорошем, итд, а и моја баба види да их они финансирају. Али добро, самом себи си вероватно занимљив.
Cekaj bre,kojih 300 soma>? pa zar niste u ultrameganajgorojkriziikadasvetpropadateginapada i ti fazoni? Nama koji imamo milijarde na raspolaganju nema dva igraca za tolike pare.
Чомбе wrote:Јесте, а ево и вучић, арапи, руси и комплетна масонска ложа костарике лобирају код јевропе да угасе партизан, напад иде укосо преко ксс-а.
pre bi reko da je ovakvo stanje u fudbalu, izgleda da nam se veliki vodja bas naprzio na ligu sampiona, nek kosta sta kosta ...
04 X 1945
Inace definitivno sledece sezone na terenu mogu biti 6 stranaca i to nevezano da li su iz Gabona il CG.
Mi trenutno u klubu imamo:
Ibanjeza
Edsona
Babunskog
La taleka
Donalda
Kangu
Ruiza
Vieru
Orlandica
Jovovica
Avramovskog
Adama Micela
Tomasa Fibela
Matos
Parker
I po svoj prilici dovodimo Mucea tog.
To je ukupno 16 stranaca.
Medjutim Matos,Edson i Parker nisu ni na pripremama i 100 posto odlaze iz kluba. Ibanjez je vec prodat,Hugo Vieira verovatno ce isto biti prodat na kraju krajem avgusta.
Nadam se da to znaci da cemo Orlandica brzo se otarasiti i gotovo siguran sam da ce Jovovic i moguce Adam micel a moguce i Avramovski na pozajmice.
Dakle tom logikom ostaje 7 stranaca. Hipoteticki i da ostanemo i sa vise stranaca siguran sam da npr Babunski,Adam Micel,Jovovic,pa cak i Orlandic,nece puno biti na terenu.
Mi trenutno u klubu imamo:
Ibanjeza
Edsona
Babunskog
La taleka
Donalda
Kangu
Ruiza
Vieru
Orlandica
Jovovica
Avramovskog
Adama Micela
Tomasa Fibela
Matos
Parker
I po svoj prilici dovodimo Mucea tog.
To je ukupno 16 stranaca.
Medjutim Matos,Edson i Parker nisu ni na pripremama i 100 posto odlaze iz kluba. Ibanjez je vec prodat,Hugo Vieira verovatno ce isto biti prodat na kraju krajem avgusta.
Nadam se da to znaci da cemo Orlandica brzo se otarasiti i gotovo siguran sam da ce Jovovic i moguce Adam micel a moguce i Avramovski na pozajmice.
Dakle tom logikom ostaje 7 stranaca. Hipoteticki i da ostanemo i sa vise stranaca siguran sam da npr Babunski,Adam Micel,Jovovic,pa cak i Orlandic,nece puno biti na terenu.
Орландић и Јововић имају наше папире, нису странци.
Jbga,onda ce Orlandic ostati
- ultrastito
niko wrote:prijatelju, ne vidim logiku u tome sto pricas, ako je nasa legenda u stanju da zabrani prelazak igraca Mege u Partizan, kako onda nije u stanju da tog istog igraca dovede u Zvezdu(fmp divu kako ti je vec lakse)?
не тражи логику тамо где логика не постоји

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле