Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
ultrastito

Re: Вести

Postby ultrastito » Mon Jun 27, 2016 9:09 pm

Космет је Србија wrote:Очи боје другосрбијанске дуге... јел се мени чини или је ових ортака сваки пут све више?? Шоне оде у војску, ацко јуловац вулин преузима рију, мали оде због сава мале и долази младеновић и шта опет хоће ови?? Ово нека уходавање за праву октобарску параду?? Да нас је упола било оволико због Ваљевске Грачанице где би нам био крај... и стварно савет да не покушавате да гледате друге слике које показују лица јер ће пегла да се баца моментално.

Image

док се не јави дежурни, или док му не јаве из централе да мора да пише овде, ја ћу да ти кажем

снс сендвичару!!!!!!! :mrgreen:

ја сам се укључио на кратко у пренос на фејсбуку, неки лик је стајао на мосту и снимао колону. прво, маса за респект...било је баш доста људи, али се сам се убрзо и искључио из преноса кад сам видео педерску заставу у колони. још једном понављам, (почетни) разлог окупљања и демонстрирања је племенит и правичан, али прикључивање свих ових дебила тим протестима...што се мене тиче, ћао.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Mon Jun 27, 2016 9:17 pm

ultrastito wrote:снс сендвичару!!!!!!! :mrgreen:

На кеца си ме открио.

Без зајебанције може ли у овој колони бити 20 сома??

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Jun 27, 2016 9:19 pm

кулен или туњевина?

чомбе, рођаци и ја само златиборац печеницу :mrgreen:

ја мислим да ту 20 сома има лагано, да не претерам да кажем да има више. тај лик кад је снимао, чело колоне је силазило за моста, а задњи део био код тунела. па сад...
преле

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Mon Jun 27, 2016 9:22 pm

А не рече дал си бацио глупе кад си видео она лица у преносу... еееее несрећо несрећна :lol: :mrgreen:

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Jun 27, 2016 9:24 pm

шта радила? :D
преле

tizlabor

Postby tizlabor » Mon Jun 27, 2016 9:54 pm

A sto setaju ovi dobri ljudi?

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Jun 27, 2016 11:14 pm

ultrastito wrote:кулен или туњевина?

чомбе, рођаци и ја само златиборац печеницу :mrgreen:

strogo Bačka Topola :mrgreen:

elem, ono što je pokrenulo te proteste jeste nešto neverovatno, nepojmljivo za normalnu državu
ali ovo u šta pretvaraju te proteste je odvratno

nisam išao ni na jedan, ali na slikama vidim da šire transparente za gejeve, za neke likove pohapšene u Mađarskoj itd itd

glupi su, razvodnjavaju priču

kajzersoze

Postby kajzersoze » Mon Jun 27, 2016 11:36 pm

Rođaci wrote:glupi su, razvodnjavaju priču

да су глупи се слажем, а да разводњавају причу не,
искористили су легитиман разлог за протесте да би промовисали своје болесне идеје, да би вређали све што је српско и све остале глупости које на уму има просечан либераш. Њихове газде нису глупе и не разводњавају причу , све се одиграва по плану. Ја сам окружен људима који од почетка капирају шта се дешава, ал чим поразговарам са неким ван свог круга, сви су фазону "што не идеш на протесте"? А кад им објаниш гледају те као телад, људи су убеђени да је ово потекло из народа и једноставно нису способни да сагледају ширу слику, просто је невероватно да нам за тако кратко време продају исту фору , а да добра већина ништа не изваљује.
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist

njasvi

Postby njasvi » Mon Jun 27, 2016 11:38 pm

Космет је Србија wrote:Очи боје другосрбијанске дуге... јел се мени чини или је ових ортака сваки пут све више?? Шоне оде у војску, ацко јуловац вулин преузима рију, мали оде због сава мале и долази младеновић и шта опет хоће ови?? Ово нека уходавање за праву октобарску параду?? Да нас је упола било оволико због Ваљевске Грачанице где би нам био крај... и стварно савет да не покушавате да гледате друге слике које показују лица јер ће пегла да се баца моментално.

Image

aauuuu brate ne verujem da ih je ovoliko bilo
ovi dolaze posle pickoustog, bice veselo... brate stoji neko ozbiljno iza ovog, srbinu dok ne zakrce creva mrzi ga i po hleb da ode
04 X 1945

brucelee

Postby brucelee » Mon Jun 27, 2016 11:44 pm

што се ових протеста тиче...мислим без обзира што сам повод јесте добар повод за протест,сама чињеница да неко руши део града а да шатро нико не зна ко је и шта је је идиотска. Међутим,рушење тих пар уџерица и финих места за провод са комшиницама из пициног парка је најбенигнија ствар коју је ова власт урадила,ако је после свега само то лоше,онда бих ја то њима обрисао и уврстио у добре ствари.

Дакле сама хистерија око тих скупова зарад такве ствари је идиотска,да не причам што протестанти онако са све педерским и анархо заставама тренс музиком и чудним другосрбијанским ликовима од оног Васића,Борке,Пајтића,марке жваке и сличних про геј нато еу ликова,протествује тобоже због тих пар уџерица а онда прође са свом својом силом нпр поред зграде владе где на истом месту протествују људи који се противе уништавању манастира из 13 века и не осврну се на то или чак подругљиво гледају. И сад за њих је битнија ствар пар уџерица што држава уништава,од манастира који је културно благо Србије и стар је најмање 8 векова.

Такође,видим да на протестима се прикључују и припадници разних пријатељских под знацима навода амбасада.

Чињеница је да се то искључиво и само искључиво ради да би се вероватно ови на власти мало уплашили и да би им неки чика амбасадор рекао да имају сад мање простора за неке разговоре о нечему,већ ће радити директива. Мада могуће да се мало прави притисак да се у нову владу угурају Чедица,Чанкић и та екипа,ко ће га знати... или је само чисто оно фазон но но,да видиш шта можемо ако се дрзнеш нешто мимо нас мало да одрадиш.

Али прошао сам једном игром случаја поред тог скупа и стварно учинило ми се да је то исти сој људи који иде на геј параде и на протесте жена у црном ,само што овај пут их је далеко више јер јебига и обичан народ се прикључио слепо верујући да је само у питању бунт обичног народа и да нико не стоји иза тога.
А наравно да стоји...

И нема сумње да је Вучић у поређењу са њима злато.

п.с. и неко написа горе да су ови глупи и да разводњују причу,они никако нису глупи,они ће све више ствари додавати и на тај начин гурати са овим протестом и то је све јако добро испланирано.

Иако није уско везано са овим толико ви већ имате једног Пајтића који већ унапред најављује да ће његови жутаћи захтевати улазак Србије у Нато пакт и озакоњење педерских бракова. Дакле јасно је да западњачки лоби ради пуном паром.

njasvi

Postby njasvi » Tue Jun 28, 2016 12:37 am

:D

Image

a bilo je izgleda i vuciceve gospode, verovatno da isprovociraju da se desi neki incident pa da imaju o cemu da pisu i govore informer, pink, studio b...

Image
04 X 1945

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Tue Jun 28, 2016 12:42 am

Либерални фашисти, све их спаја мисао о себи да су преурбани индивидуалци који се боре против затуцане околине..толико зраче мржњом и одбојношћу да им не помажу ни све могуће шарене боје које користе за ''шаљиве'' транспаренте. Ништа немојте да се чудите овим бројем, све је то последица деценијске окупације и стокхолмског синдрома... много смо озрачен народ.

Nexon

Postby Nexon » Tue Jun 28, 2016 1:14 am

Ух, како је то тужно, а данас је Вучић седео у Америчкој привредној комори. А, где сте ви били када је био протест против Бриселског споразума и зашто тај протест није дуже трајао? Па нека марширају људи, нико није крив десници што се продала Вучићу. Уосталом, ти протести, који се бројчано не повећавају, ће бити ускоро убијени од својих креатора, када одраде своју замисао.

Nexon

Postby Nexon » Tue Jun 28, 2016 2:00 am

brucelee wrote:И нема сумње да је Вучић у поређењу са њима злато.

Ма, иди, злато. Иза масовнијег протеста стоје Радуловић и Пајтић, тј. симпатизери тих странака. Тај протест је трајао дуго времена, само против самог Београда на води и није никада добацио до 1 000 људи, тек са спуштањем страначке војске Радуловића и жутих протест окупља између 5 000-10 000 људи.
Да се подсетимо мало тог злата: Радуловић улази у Вучићеву владу 2013 под патронатом US Aid-a. Тоје време потписивања, тј. издаје, у Бриселу од стране Вучића, када жути и разне Весне Пешић потпуно подржавају Вучића у издаји. Говоре како је Вучић нови реформатор, нови Ђинђић...У Србији се истанлирају прозападни медији, попут н1, кроз кирминалне аранжмане Вучића са западним амбасадама. Да би као направио некакву равнотежу, да забашури, као Тадић некада, пушта Спутњик, који је убрзо маргинализован. Руси су покушали да узму тв са нациоанлном фреквенцијом-Вучић блокира.
Педери су прву успешну шетњу имали под Вучићем.

Па вас питам: о каквом се злату ради у односу на ове који шетају? Ови који шетају су много поштенији, они не крију ко су и шта су, док Вучић купи хеликоптер од Руса, ујке су купили таквих 10, само да знате, то прогласи за некакав невиђени аранжман са Русима, потпуна лаж, комерцијални уговор, а онда оде да се исповеда Америма или својим швапским газдама, које никада не критикује, ако нисте приметили.

Vučić: Nema referenduma o EU, nastavljamo evropski put
27.06.2016.
BEOGRAD - Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas mogućnost održavanja referenduma o evropskom putu zemlje i dodao da će ona nastaviti da se bori za ostvarivanje evropskih vrednosti.

"Bićemo na evropskom putu i kod nas neće biti referenduma", rekao je Vučić na poslovnom ručku s članovima Američke privredne komore u Srbiji.

On je rekao da oni koji se zalažu za održavanje referenduma treba da to pokušaju za četiri godine, kada će biti održani sledeći izbori.

brucelee

Postby brucelee » Tue Jun 28, 2016 6:51 am

мислим да Вучић неће смети да води Србију у нато пакт.
Мислим да кад би ови што протествују због пар уџерица и ин су,али зато их заболе к за манастир стар 8 векова које држава исто уништава дошли на власт да би заиста видели у односу на њих да је Вучић злато.
Али кад кажем да је злато у односу на њих,не сматрам да је он добар,већ само да запад покушава да креира опозицију и да су видели са странкама да баш и не иде па су направили паткамалу.
Педери,анархисти и слични кажеш су поштенији и не крију шта су и ко су,мислим да мало грешиш,јер да је тако,не би се крили иза патке и савамале и кроз конто тога почели да шире своју пропаганду.

И на крају шта ће чиновници амбасада на протестима ? Да ли ико од вас може да замисли протест против власти нпр у Америци или Немачкој где су у маси нпр Руски или Српски чиновници и амбасадори?

Ово само запад тестира шта може и колико може и даје на знање Вучићу да не покушава ништа мимо њих.
Last edited by brucelee on Tue Jun 28, 2016 6:59 am, edited 1 time in total.

brucelee

Postby brucelee » Tue Jun 28, 2016 6:57 am

Смешно ми је и лицемерје,сад видех господина у пинк чарапи,то је лик који протествује против смене у РТВНС,да се разумемо свака власт жели сваки медиј за себе,а поготово оне који су под директном контролом као што је између осталог тв НС у Војводини и кад су жутаћи правили власт наравно су све своје довели,старе посмењивали давали им отказе и слично,сад су ови то исто урадили и сад се диже буна и мотика како је то недемократски,наравно да није,али није било ни 2007 кад је исто урађено и кад су ови што данас протествују на исти начин дошли на чело те телевизије.

Једино је неко са Студија Б,реално то прокоментарисао чини ми се Тимофејев кад је смењен кад су дошли ови на власт,а иначе исто је био постављен од оних других кад су они дошли и кад су га као хушкали да је то притисак на медије џа бу,он се јавно изгласио и рекао да га је политика довела политика и одвела.

Дакле идиотски је да они нама праве фаму како је то овако или онако а то се дешава 30 година уназад и идиотски је данас протесте воде они који су на исти начин дошли на чело.

Nexon

Postby Nexon » Tue Jun 28, 2016 10:45 am

brucelee wrote:И на крају шта ће чиновници амбасада на протестима ? Да ли ико од вас може да замисли протест против власти нпр у Америци или Немачкој где су у маси нпр Руски или Српски чиновници и амбасадори?

Како је основан снс?

brucelee

Postby brucelee » Tue Jun 28, 2016 5:23 pm

Naravno...ko spori to ? Samo zapadu trebaju ljudi do odredjene granice,kada vide da su odradili za njih posao oni ih ruse i kreiraju ovakve stvari.

Panzram

Postby Panzram » Tue Jun 28, 2016 5:37 pm

tizlabor wrote:A sto setaju ovi dobri ljudi?

Pa dokoni brate moj. Znaš kad bi se ja iscimao čak u centar grada da prošetam 10 kilometara? Pa nema šanse, ne idem ni u Košutnjak a ne u mrtvi centar. Jedino što njima ide u prilog je ta zdrava šetnja, a i kontam da su mnogi od tih bili sasvim mala dječica kad je bio studenstki protest 1996. pa su valjda slušali te priče kako je to bilo tad mnogo dojaja, pa njih ufatio bedak što su tad bili u kolicima, pa kao daj bar sad da nadomeste, i tako. Uglavnom niko od moje raje ne pohodi ovaj skup, osim eventualno burazera koji to korsiti da bi prošeto ćeru, a pošto sam u masi video još dosta mladih roditelja s decom kontam da je to taj kont, kao lepo vreme, djelomice lepi ljudi, sve šareno, veselo, pa ajmo svi na ulice, cirkus medrano na otvorenom, zabava za sve, ma svaka dobija.
Ovo neće na dobro da izađe...

Return to “Само опуштено”