Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Neizlecivi

Re: Вести

Postby Neizlecivi » Wed Jun 15, 2016 7:41 pm

Pocivaj u miru legendo. :(

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Wed Jun 15, 2016 7:56 pm

Image
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

prcko

Postby prcko » Wed Jun 15, 2016 8:10 pm

Bilo mi je jako krivo za svakog glumca koji je otisao ove godine, ali kad sam procitao da je Manda pao i umro pred decom, obucen u Kapetana Kuku, suze su mi posle. Zbogom legendo.

brucelee

Postby brucelee » Wed Jun 15, 2016 8:43 pm

uzas...Bog da ti dusu prosti Manda.

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Wed Jun 15, 2016 8:45 pm

Pocivaj u miru Viljuska.

Image

maxen

Postby maxen » Wed Jun 15, 2016 11:22 pm

На Србском двору ми с' виљушком боц, а шваба с' рукама...у уста га јебем !

Slava mu.

МГП

Postby МГП » Wed Jun 15, 2016 11:37 pm

Почивај у миру, нека ти је лака црна земља. Шта се ово дешава, каква је ово година?

grobarizsrpske

Postby grobarizsrpske » Thu Jun 16, 2016 12:15 am

Вјечна му слава, почивај у миру легендо!

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Thu Jun 16, 2016 12:23 am

Слава му !

Nexon

Postby Nexon » Mon Jun 20, 2016 11:39 am

Mišković osuđen na pet godina zatvora i novčanu kaznu

Beograd -- Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković osuđen je na pet godina zatvora i novčanu kaznu od osam miliona dinara za pomaganje u utaji poreza.
Istom odlukom Mišković je oslobođen od optužbi da je oštetio putarska preduzeća, odnosno da je finansijskim poslovanjem izvlačio novac iz njih.

xaxaxa
Прво, ово ће да падне у другом степену на нижу затворску казну или чак ослобађајућу, мислим да неће дати ослобађајућу, јер би то био крај политичке каријере Вучића(цео његов успон је био везан за хапшење Мишковића), али на неких 2 године, он је већ одслужио 8 месеци, биће неких пар месеци у затвору а онда слобода уз наногицу. Једноставно, цео његов криминал је помоћ сину у утаји пореза, што је смејурија. А, пошто је син добио 3.5 године он неће моћи више.

Два, ово је суштински срамна пресуда, иако ће људи гледајући Вучићеве медије да ово прогласе као за велику правду, иако су оба Мишковића и даље на слободи до одлуке Апелациононг суда. Разлог зашто је срамна је оно изнад подебљано, Мишковић је ослобођен за све своје крађе, он је осуђен за нешто што је син радио.

Три, за Вучића је много опасније питане Станка Суботића, по питању криминала, од Мишковића.

Четири, цела прича око хапшења Мишковића 2012 је била да би се издало КиМ и потписао тзв. Бриселски споразум. То је данас јасно као дан. Видим да и данас нешто потписује са ујкама, нема да фали, можда преда и део границе ујкама, ону аду на Дунаву.

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Jun 20, 2016 11:57 am

pomagač dobio više od učinioca dela

kakav Cane, pa Petrović iz EPS je njegov čovek, nema od toga ništa

MARKER

Postby MARKER » Mon Jun 20, 2016 2:52 pm

Још не видех да се шефови држава састају на неком мосту... :?

Neizlecivi

Postby Neizlecivi » Mon Jun 20, 2016 3:37 pm

Nexon wrote:Прво, ово ће да падне у другом степену на нижу затворску казну или чак ослобађајућу, мислим да неће дати ослобађајућу, јер би то био крај политичке каријере Вучића.

Koji kraj leba ti... Kakve sve afere,sranja i muljanja su isplivale u poslednjih godinu - dve, pa ne vidim da mu nesto fali. A za Miska, ja mislim ljude bas bas zaboli ona stvar.

Nexon

Postby Nexon » Mon Jun 20, 2016 5:00 pm

Након изрицања пресуде којом је Мирослав Мишковић осуђен на пет година затвора и новчану казну, Делта холдинг је саопштио да ће Мишковић "бранити своје права", што подразумева, како је наведено, враћање путне исправе и омогућавање пословања у иностранству.
Како се наводи у саопштењу, Мишковић такође очекује ослобађање његове замрзнуте имовине вредне више од 40 милиона евра, враћање положеног јемства од 12 милиона евра, као и доношење другостепене и правоснажне одлуке, која ће потврдити неистинитост првостепених оптужби.

хехе

Neizlecivi wrote:
Nexon wrote:Прво, ово ће да падне у другом степену на нижу затворску казну или чак ослобађајућу, мислим да неће дати ослобађајућу, јер би то био крај политичке каријере Вучића.

Koji kraj leba ti... Kakve sve afere,sranja i muljanja su isplivale u poslednjih godinu - dve, pa ne vidim da mu nesto fali. A za Miska, ja mislim ljude bas bas zaboli ona stvar.

То је делимично тачно због медијске блокаде али опет треба га прозивати, нарочито за Станка СУботића и Космајца, али Суботић је ту већа прича због тога што је он учествовао у стварању снс, и био велики спонзор не само снс, већ и срс, што је Шешељ причао док и сам Шешељ није легао на руду.

Nexon

Postby Nexon » Wed Jun 22, 2016 11:51 am

Таман помислих: ето, Вучића напада западна неман и аждахе, 'оће да га скину са чела вожда Сербског јер је много добар, јер је храбар и бори се за независност правитељства. И тако у тој лирици и епици господина Ј. Вучићевића, швапског бљуца и ало-а, курира, пинка, прве и друге, ртс-а, експреса, телгерафа, Марића и свих тих малобројних медија који подржавају господина Вучића, нарочито Ђука, он је нарочито убедљив био у убеђивању да запад само што није срушио нашега Александра, деси се митинг противу лопова у НС.

Image

Рекох себи: то је то, Вучић је борац за праведну, поштену и независну Србију.

LSV ulazi u gradsku vlast, dobija Vodovod i Informatiku

Sinoć je postignut dogovor da Liga socijaledomokrata Vojvodine podrži gradsku vlast koju predvodi SNS.

Умало нисам добио срчку, рекох себи: шта би, па Паровић је писао говор за митинг у НС, није могуће да такав патриота и поштењачина ово себи дозволи. Када оно, проклета Јерина

GO LSV izglasao da Liga bude deo gradske vlasti
Ligi će po tom sporazumu pripasti rukovođenje u dva gradska preduzeća i dve ustanove, a dobiće i jedno ili dva mesta u Gradskom veću. O svemu će se više znati danas nakon pregovora, a prema ranijim saznanjima 021, u pitanju su Vodovod i Informatika (u igri je i Urbanizam), te još dve ustanove pod ingerencijom grada.

Podsetimo da je pre svega mesec i po dana predsednik Izvršnog odbora LSV Robert Kolar, govoreći o formiranju nove gradske vlasti, rekao "da se može očekivati da Liga i dalje bude u opozicija u gradu".

Морао сам да се опустим уз једну стару песму

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Wed Jun 22, 2016 12:17 pm

Вучића презирем од како се појавио у јавности. Одувек ми је његова појава била одвратна, вештачка, лажна, љигава и гадна. Па ипак- да је сада извео пандурацију, керове, водене топове, на ове сорош-мераклије у бг и нс, имао би моју пуну подршку. Једноставно, и такав одвратан у тој ситуацији би био на правој страни. Са тим шљамом из Триполија, са Мајдана, из Каира, и осталих обојено пролећних места једино се тако може, и отворено ћу сад рећи- СЛОБА ИХ ЈЕ ПРОГОНИО, АЛИ ИХ НИЈЕ ПРОГОНИО ДОВОЉНО. Али- "протести су супер." Попио је Алексадар пар озбиљних чврга, и онда дефинитивно показао каква је и колика кучкица запада. Али доћи ће тренутак- у то сам потпуно сигуран, када ће се то променити и када ће га газде дефинитивно одјебати- и тада ће бити велико зло за све нас.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

prcko

Postby prcko » Wed Jun 22, 2016 12:42 pm

Pustice ga niz vodu, kao i prethodne. Jedini spas mu je da promeni gazdu, ali za to trebaju muda, sto jedna sisica poput njega nikada nece imati.

Nexon

Postby Nexon » Wed Jun 22, 2016 1:15 pm

Тешко ће га пустити јер ће све да им одради, попут Мила, на којег се угледа. Ти тзв. протести су мале чарке у истој кући, као некада комунисти када су се делили ко је за Стаљина а ко за аустријског каплара Броза. Можда још бољи пример је 8. седница Савеза комуниста Србије, када су се делили око Милошевића и Стамболића, е тако је и ово. Жута створења из свих њихових фракција су љута јер им Вучић преузео новце и љубав западних амбасада па покушавају нешто да одраде да барем нешто сачувају.

Мићара

Postby Мићара » Thu Jun 23, 2016 7:56 am

Није Мишковић, нег Ћоми утаја...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

čompika

Postby čompika » Thu Jun 23, 2016 10:59 am

Predsednik novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Aleksandar Kravić izjavio je danas da ta stranka nema pravo da odbije poziv za pomoć Novom Sadu zbog čega je odlučila da učestvuje u gradskoj vlasti.

http://beta.rs/vesti/politika-vojvodina/35283-lsv-ce-ucestvovati-u-vlasti-u-novom-sadu

Return to “Само опуштено”