Na sredini ograde zastava navijaca Dinama iz Bresta,dosta njih se preselilo u grad Wola da zive
Kod domacih prisutni navijaci Polonije Przemyśla(koji su nedavno prekinuli pakt sa Vislinim iz Krakova),dok kod gostiju prisutni navijaci Czuwaj Przemyśla
Zawisza Bydgoszcz – Elana Toruń 18.10.2025
Derbi
Gostima zabranjeno prisustvo na stadionu,ali su bili pristuni u gradu sa 400 ljudi
Pre meca velika tuca Rayo Vallecano+prijatelji(220) vs Lech Poznań+prijatelji(140)...prvi kazu da ih je policija rasterala sve,dok drugi kazu da su oni pobedili...inace je interesanto je kod tih spanskih levicarskih grupa kada im dolaze jaki rivali,cimaju se ostale levcarske grupe iz da ih zajedno napadnu,nesto slicno je bilo kada je Spartak gostovao Atletiku iz Bilbaa.
XX.11.2025 U21, Stal Rzeszów vs AZS Podlasie, 10x10, win Stal Rzeszów
Stalovi nastavljaju sa pobedama,ovaj put protiv jednog od najjacih Legijinih fan klubova
XX.XX.2025 U25, Legia Warszawa vs Ruch Chorzów, 20x20, 3 min., win Legia
Pisao sam da se Legija vratila u vrh Poljske hul scene i trenutno su samo ispred Arka,LPH i Zaglebie Sosnowiec,dok su tu negde po kvalitetu sa LKS Lodz.
Piast Gliwice – Widzew Łódź 28.11.2025
Dobra brojka navijaca RKS Radomsko kod domacih
Korona Kielce – Cracovia 29.11.2025
GKS Katowice – Pogoń Szczecin 29.11.2025
Paljenje zastave PNG koji su navijaci Ruha oduzeli 2017 godine,kada su im obili prostorije i uzeli silne zastave
@NorthSide024 ne znam nista o njemu,sam to da je reper u pokusaju....koliko sam cuo rivali iz cele Poljske vise su zazirali od Ajkula dok su vodili tribinu,nego od ove nove generacije.To ne znaci da su ovi novi za podceniti(i oni seku macetama bez problema),Ajkule su imale prednosti u tome sto su bili bolje organizovani u napadima na protivnike i nije im se desavalo da ih na putu manje grupe izakcijaju kao ovu trenutnu garnituru
Sokół Kleczew – KKS Kalisz 30.11.2025
Broń Radom – GKS Bełchatów 29.11.2025
Druga grupa iz Radoma koja je pre bila ozbiljniji rival navijacima Radomiak-a
Widzew II Łódź – ŁKS Łomża 30.11.2025
Gosti pristuni sa dosta prijateljskih grupa(Sparta Szepietowo,GKM Grudziądz,Stomil Olsztyn,Polonia Bydgoszcz,Lechia Gdansk)
Za divno cudo pusteni su gosti,sada ne znam da li je prekinuta zabrana Vislinim od strane drugih grupa...
Lechia Gdańsk – Górnik Zabrze 06.12.2025
Njihova 3 navijaca su odlucila da saradjuju sa pandurima i poruka protiv Mare
Inace je nedavno pao poznati Mara vodja Torcide Gornik i povukao je dosta ljudi sa sobom,napisacu o tome.Ova lik po nadimuku Lasia je jedan od osnivaca Torcide...
Mari preti dozivotna robija za ubistvo i odlucio je da saradjuje,zbog njega su pale druge vodje sa tribine Rudi i Lotek,takodje i krimos Kaniol koji je jedno vreme bio u PNG(GKS Katowice) ...Inace Mara dolazi iz malog mesta Knurow koje se nalazi blizu grada Zabrze i uspeo je da se popne na vrh tribine i da napravi mrezu dilovana droge u cak tri grada.Kruze price da je vec duze vreme saradnik polcije posto je zajedni trenirao i druzio se sa njima.Na kraju posle svirepog ubistva jednog biznismena rekli su dosta i verovatno je pusten niz vodu.Mislim da ce biti udar na Poljsku scenu kao kada je pao Misek(Wisla Sharks) i dosta njih se da popada
Dok je Spaniji pao Dariusz koji je bio isto bitna glava u PNG,takodje lokalni krimos za koga se sada uz dilovanje droge povezuju i dva ubistva.Prva prica je iz 2016 godine i bas je tragicna,radi se o ubistvu devetnaesto godisnjeg fudbalera GKS Katowice,posle izubljenog meca Dariusz sa par svojih drugova nalece na mladog fubalera i njegovog oca i izbila je svadja koja se zavrsila sa dva uboda nozem u srce,dok druga prica je kidnapovanje krimi rivala iz grada i mucenje do smrti u jednoj sumi
Miedź Legnica – Odra Opole 06.12.2025
Prisutno dosta navijaca Slaska sa glavnom hul zastavom Ave Silesia
Kod gostiju su falili navijaci Zaglebie Lubina koji su imali bitan mec protiv Widzewa,obicno oni dodju u dobrom broju na ovo gostovanje