Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Bolesni^od^ljubavi

Re: Вести

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sun Nov 02, 2025 9:06 am

Rodney ti kažeš da treba neko da istupu i da stane ispred tog pokreta a ja mislim da je to pogrešno i da je bolje da se ne traži pojedinac, nego da se odluke donose kao što studenti trenutno donose a to je zajedničkim glasanjem kao što bi trebalo i da funckioniše u toj usranoj skupštini. Kada god smo imali na čelu pojedinca i kult ličnosti uvek smo najebali. Od Tita, preko Slobe, Djindjića, pa do ove žvalave budaletine. Ako je dobar ubiće ga ili ga uceniti a ako je budala kao ovaj krvnik onda će sve sam da nas jebe i onda svi jedemo govna sve iz početka.

Ja ću glasati za tu studentsku listu samo iz razloga što će oni okupiti najumnije ljude Srbije koji nisu bili u strankama i gde će svi zajedno donositi odluke i gde će svaki resor da se pita najviše iz te oblasti iz koje je najstručniji a ne da imamo jednu budaletinu kao ova koji je najpametniji u svemu i sve zna i kanali nas sve dublje iz dana u dan...

rodney

Postby rodney » Sun Nov 02, 2025 10:29 am

Slazem se sa svim sto si napisao, ali eto onda da ispravim. Kada sam rekao neko, mislio sam i na vise ljudi koji ce biti na toj listi, ne nuzno jedan od njih da izadje. Mislim da protestima ( u ovom slucaju komemorativnom skupu) fale govori nekih ljudi koji ce biti na toj listi koji ce reci sta i kako dalje, koji su sledeci koraci ili ka cemu oni planiraju da idu. E sad, kad uzmemo u obzir kakav siptar bez srama je sa druge strane i da bi i to mogao na neki nacin da iskoristi, moguce je i da tu gresim.

enbidzi1

Postby enbidzi1 » Sun Nov 02, 2025 7:17 pm

Sve u svemu kada ovo zlo nadamo se brzo prodje, naše je da ostane upamćeno kolike su sise i sitne prodane dušice navijačke grupe srbije u najtežim vremenima za srbiju.

rodney

Postby rodney » Sun Nov 02, 2025 11:02 pm

enbidzi1 wrote:Sve u svemu kada ovo zlo nadamo se brzo prodje, naše je da ostane upamćeno kolike su sise i sitne prodane dušice navijačke grupe srbije u najtežim vremenima za srbiju.

Otud je i tolika brojka na stadionima, "a uspesi nikad veci". Navijaci su oduvek bili odraz bunta, kao i svaka subkultura, ovo sto stoji u kopovima i vodi navijanje nema veze s bilo kakvim buntom.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Sun Nov 02, 2025 11:07 pm

Ostaće upamćeno da su se ljudi prodavali za sitne pare(neki za krupnije), da su smradovi s vrata, neki k'o fol fajteri borci itd išli da se tuku protiv naroda i ulazili naoružani u park pored murije.
Pozdrav i za neke bivše saborce i drugove, jebem vam majku svima.

хајка

Postby хајка » Mon Nov 03, 2025 7:07 pm

Ja sam sve vise ubedjen da imamo posla sa mracnim silama, tj da imamo posla sa tamom, djavolima sa druge strane. Ja takvo zlo nisam video u zivotu. Ti ljudi su ozbiljno poremeceni, oni bi svima nama ozbiljno naudili da mogu samo da ostanu u poziciji da benefituju od sistema.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Tue Nov 04, 2025 2:51 pm

Hajde sve, al da indijanci kao drže okrenut "trans" PETA UZ JOVINU vrte je kao da je neka fudbalska utakmica, kao "OVO JE VAŠE" ili taj neki fazon?!.. Sa sve Bajom i patriotskom pjesmom u pozadini.. Stvarno zastrašujuće, nivo pećinskog čovjeka.

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Tue Nov 04, 2025 4:56 pm

Jebi ga, ima tu dosta bivših navijača pa im to fazon.

Мићара

Postby Мићара » Thu Nov 06, 2025 2:38 pm

Лазарева клетва живи, а ви дркајте курац по Београду.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

rodney

Postby rodney » Thu Nov 06, 2025 6:11 pm

Мићара wrote:Лазарева клетва живи, а ви дркајте курац по Београду.

Proslo je dosta vremena pa verujem da nisi upucen, ali " za Kosovo niko ni da pita" je davno prosli spin. Ali ako se tako osecas i mislis, sta te sprecava da budes Obilic?

lukabrasi

Postby lukabrasi » Thu Nov 06, 2025 7:35 pm

Pa dosli Srbi sa KiM u Bg sinoc peske...vidis da je ovde zanimljivije Mico.

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Thu Nov 06, 2025 8:00 pm

Došli su neki Boga mi i sa RKS tablicama do ćacilenda. Jako branjenje Kosova od strane predsednika Mićo moj, nema šta. Odbranio ga je za ovih 13 godina, jebo mu je mamu.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Fri Nov 07, 2025 10:53 am

Al jebo majku, kakav smo to narod, da ipak i pored one sad već čuvene slike sa likom Vučića i sve šta je prodao i potpisao što se tiče Kosova u zadnjih 10 i kusur godina, pored toga što taj jadni živalj sad već love kao zečeve, pakuju im optužbe kakve požele, država ni prstom da makne..... Ti opet možeš skupiti par desetina kretena i idiota što će za šaku para da urade šta im on naredi.

I nisam siguran da l' postoji još negdje takva karakteristika naroda. Da imaš slavne Vojvode od Srbije, da imaš Sinđelića, da imaš Karađorđa itd itd. da ne idemo dalje, a opet sa druge strane da uvijek imaš i neke bandite i ološe koji bi za šaku zlatnika i majku rođenu prodali. Ne vidim nigdje u regionu ovakvu bolest kao što su Vučići, Mile i sad već odlazeći Milo, ni u jednom narodu se u zadnjih 20 i kusur godina nije ustoličio i postao tako bolestan režim kao kod nas.

Da se dobro pogledamo u ogledalo kolektivno ili što kaže Nenad Jezdić

"Kada bi svako od nas viknuo 'Srbija je nesrećna zato što sam ja rđav čovek i rđav građanin', Srbija bi se preporodila za tri dana. Pođimo od sebe, draga braćo."

No al calcio moderno

Postby No al calcio moderno » Tue Nov 11, 2025 5:25 pm

Jezdić nek prvo krene od sebe!
Nego kad se gradi novi hotel u Nemanjinoj?
Eto posla za naše gradjevinske firme i obespravljene radnike iz Turske, a imaće gde nova elita da uživa i odmara po ceni od 800 evra za noć.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Tue Nov 18, 2025 11:17 am

Image

Ima li neko od braće iz Kragujevca i Šumadije da potvrdi ove priče ?!

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Tue Nov 18, 2025 12:12 pm

Ovo za Vinograde je tacno, za Vasariste ja nisam cuo, a cuo bih sigurno da je ta brojka u pitanju. Ima nekoliko vozaca autobusa, oni rade za 500e, a peraci autobusa za 450e. To je proverena informacija. Oni su sa Sri Lanke. Ima tih Nepalaca i Marokanaca koji rade u Stelantisu, a za plate... Sumnjam da je tacno. Uvek idu javnim prevozom, a neretko i pesaka.

ElPadrino

Postby ElPadrino » Wed Nov 19, 2025 10:12 am

Pa je l' moguće da ima takvih idiota da tek tako šire paniku i prave ovakve konstrukcije i priče? Jer ovo je baš zlonamjerno i ono za nekog neupućenog, ko ne živi i ne prolazi kroz te određene krajeve može biti alarm za potencijalno pravljenje haosa, organizaciju i slično. Ovo je onaj trip 10% je istina a 90% pošećeriš da bi napravio neku reakciju.

хајка

Postby хајка » Wed Nov 19, 2025 6:21 pm

A sta te cudi, internet je mesto gde se laze i pisu gluposti, uvek bilo i bice, nebitno na kojoj politickoj strani pripadas, da li na ovoj caci ili studentskoj, ljudi ce uvek siriti paniku i lazne informacije, pogotovo u kriznim vremenima.

Na ovom forumu se pisalo da je HAARP u Barajevu i da treba da odemo da ga srusimo. Pa bilo je i leseva koji plutaju Obrenovcem.

E sad zamisli 90ih kad su informacije bile limitirane na javni servis, neke opskurdne novine i price "rekla-kazala" u kafanama, i koliko je to doprinelo da se cine zlocini sa svih strana i da ljudi puknu psihicki.

A sto je najgore, vremena laznih informacija i vesti tek dolazi, zbog upotrebe AI. Mladji ce mozda nekako nekad moci da se izbore sa nekim laznjacima, ali ovi stariji su pozdrav. Eno ih na fejsbuku sheruju svaku mogucu AI glupost, pre neki dan mi stric salje AI Noleta kako "napusava Dragana J Vucicevica", ja mu kazem da je lazno, kaze on "ne verujem".

Мићара

Postby Мићара » Fri Nov 21, 2025 3:16 am

Bolesni^od^ljubavi wrote:Došli su neki Boga mi i sa RKS tablicama do ćacilenda. Jako branjenje Kosova od strane predsednika Mićo moj, nema šta. Odbranio ga je za ovih 13 godina, jebo mu je mamu.

Брате пропаст... Ал повуци потегни... Уста их јебем!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

rodney

Postby rodney » Tue Nov 25, 2025 7:08 pm

Mislim da je vreme za jednu politički neutralnu četničku kaljinku ili kaćušu

Return to “Само опуштено”