zmijuga wrote:Pinturicchio wrote:Divljoj teladi svaka cast i puno srece ali koliki procenat tog kopa zna istoriju kluba i trenutne igrace? Nadam se da gresim.
Inace ja sam iz Beograda.
Brate, igrači su im drugari, zajedno se druže. Nema tu igrača sa strane, ne znam ni da li imaju plate u tom rangu. Ako su svi iz tog naselja, odakle je i klub, naravno da su upoznati sa istorijom kluba, i preko očeva i djedova.
Ma jeste, sad ih i vi napraviste kao da su ljudi bez mozga i bez pameti, pa naravno da ce znati istoriju kluba i igrače, ako ništa neko im je od starijih sa tribine sigurno pričao o tome. Klub je mlad, osnovan je 1967, takodje i navijacka grupa je mlada 2001. osnovana, 2009. su se procistili od cigana i grobara i od tad su krenuli pun gas. Ja mislim da primaju plate igraci, jer na dresovima imaju neke sponzore, a u slucaju da nemaju plate onda jos bolje, po meni to je pravi fudbal gde igraci u danasnjem vremenu igraju dobrovoljno i to onda više vredi nego tamo neki Mančester siti ili Real Madrid.
A generalno ako hocemo, koliki procenat ljudi na svim tribinama u srbiji zna trenutne igrace i i istoriju svog kluba, ja mislim da sve navijačke grupe u Srbiji imaju identičan problem. To je upravo onaj sindrom nekog klinca u najboljim godinama koji dodje pun svega da se opusti, izbleji ili potrosi vreme i energiju, a boli ga tuki, kako je na terenu, nekad ni ne znaju rezultat niti vide gol kad padne.
Po meni je mnogo bitnija neka ideja oko koje se okuplja neka navijacka grupa nego brojnost, ako lokalna grupa u svom najboljem trenutku može da skupi 500, 600 ljudi meni je draže kad na nebitnim utakmicama vidim 60, 70 lojalnih do koske, i možda je i bolje da je na svakoj utakmici toliko, jer to su pravi navijači bez foliranja, i navijači koji imaju ideju koji ih nosi čitav život i od toga nikad ne odustaju.
Administracija:
https://www.srpskatribina.net/forum/viewtopic.php?f=12&t=69#p55613