Pinturicchio wrote:Dobro jel na ovoj fejsbuk objavi naslovna strana i tekst unutra nisu isti casopis? Jel se o tome radi? Jel ovo Tima ikada napisao?
Deluje mi neverovatno, ali razni su svasta pricali i tokom rata pa nije nemoguce. Ajde sad da cujemo sta je prica
Ti sad hoces da vodis neku debatu sa mnom ovde, da isterujemo nesto u tanka crevca. Jos kazem drugu, gde da se napise to, smejace se ljudi. Ali ti nadjes sad i pored svega sto sam ti postavio, pored svega sto si cuo iz njegovih usta u emisijama, da mi pricas da dam ja njemu sifru ili da ja sad kazem jel jeste ili nije. A za Grobare pretrcis tek tako olako kao ma to nema sta da se prica, al da ti meni sad kazes jel istina ovo ili nije, a ja ti povadio okolo 10 stvari koje same po sebi ukazuju da ne moze da bude tako kako je napisano.
Nije to Zvezdina Revija pa da je Tima pisao nego je davao intervju koji kasnije objavljuju. Da je godinu dana ranije, pa i da razumem da neko ovu pricu gura, jer tad je godina bas mnogo znacila, ali 91.?? Ne pada mi na pamet da ti pisem i pricam, ovo je za sve koji vole ovako da kopaju i prekrajaju stvari, cisto da vide da su ograniceni kao saksija i da mora malo vise da se udube u nesto ako hoce stvarno da znaju istinu i kako je bilo.