Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
niko

Re: Вести

Postby niko » Mon Jun 13, 2016 12:17 pm

ma ovo je mongoloid licno i personalno, nema ko drugi da bude.... samo ignorisanje tu pomaze.

gradski_boem

Postby gradski_boem » Mon Jun 13, 2016 12:23 pm

niko wrote:ma ovo je mongoloid licno i personalno, nema ko drugi da bude.... samo ignorisanje tu pomaze.

:D Од свих теорија ова вам је најбоља! Јбт шта се овде пише..провалили сте ме ја сам Влада Ђукановић :arrow: :idea:

bilipiton

Postby bilipiton » Mon Jun 13, 2016 12:30 pm

gradski_boem wrote:
bilipiton wrote:И чекај шта се ту десило са прећутним договором? Па добро и Вучића сам пар пута виђао на северу какве везе то сад има. Не постоји никакав прећутни договор ни са ким.

Ништа рећи ћу ти онда ово у полушаљивом тону.Пошто видим да си упућен као и многи овде,направите транспарент антирежимски по могућству што есплицитније вулгаран против ове двојице,смислите неку песму,разменимо бројеве,нађемо се пре утакмице,групишемо се и поведемо скандирање.Сигуран сам да ће одзив бити добар.Немојте само да ме оставите ко говно на киши ако нешто крене по злу,а ја вас подржао. :|
Као што рекох ово је био полушаљив тон.

Хаххаха баш си шаљив е... Ево сад ће баш транспарент да се прави против Владе Ђукановића! :lol:

Nexon

Postby Nexon » Mon Jun 13, 2016 1:15 pm

А, Вучић се толико борио али шта се може, није се дало.
Да видимо да ли ће се после слике троловање појачати на овој теми.

Image

Nexon

Postby Nexon » Mon Jun 13, 2016 1:19 pm

САД и ЕУ снажно подржавају започете реформе у Србији

13.06.2016. у 9:30
Београд, 13. јун 2016. године– Председник Владе Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас са амбасадором САД у Србији Кајлом Скотом и шефом Делегације ЕУ у Србији Мајклом Девенпортом, који су нагласили своју снажну подршку економским и политичким реформама Владе Србије.

13.06.2016. | 10:30
Премијер разговара са представницима ММФ-а
Председник Владе Републике Србије Александар Вучић састаће се са представницима Мисије Међународног монетарног фонда (ММФ) у оквиру редовне ревизије текућег аранжмана у понедељак, 13. јуна, у 10.30 часова, у згради Владе Србије, Немањина 11.

Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање почетка састанка, по чијем ће завршетку бити прослеђено саопштење.
13.06.2016. | 11:30
Састанак Дачића са амбасадором САД
Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић примиће амбасадора Сједињених Америчких Држава (САД) у Србији Кајла Скота у понедељак, 13. јуна, у 11.30 часова, у Министарству спољних послова, Кнеза Милоша 24.

Image

oi!

Postby oi! » Mon Jun 13, 2016 1:28 pm

oi! wrote:Jedino ne mogu da skapiram sta Vukadinovic i DSS traze na ovim protestima? Mozda ovo vide kao sansu da uzmu koji % i da se pokazu kao prava opozicija, ali 99% ovih sto protestvuju ne mogu da smisle dss, dveri i uospte taj patriotski blok. Koji transfer blama kada sam gledao kako pevaju "ay carmela" Svuda im se prividjaju fasisti i legionari :mrgreen:

http://www.mladasrpskasnaga.org/2016/06/12/pozadina-protesta-protiv-rusenja-savamale-ko-se-krije-iza-pacije-brigade/

Moram da citiram sam sebe. Nexone, zanima me tvoje vidjenje ove situacije. Ne znam da li si vec pisao o tome.

Nexon

Postby Nexon » Mon Jun 13, 2016 2:51 pm

Informer HD novine ‏@InformerNovine 2h2 hours ago

SKOT I DEVENPORT: Podrška Vučiću i reformama! - Informer

Логично

Космет је Србија

Postby Космет је Србија » Mon Jun 13, 2016 6:50 pm

oi! wrote:
oi! wrote:Jedino ne mogu da skapiram sta Vukadinovic i DSS traze na ovim protestima? Mozda ovo vide kao sansu da uzmu koji % i da se pokazu kao prava opozicija, ali 99% ovih sto protestvuju ne mogu da smisle dss, dveri i uospte taj patriotski blok. Koji transfer blama kada sam gledao kako pevaju "ay carmela" Svuda im se prividjaju fasisti i legionari :mrgreen:

http://www.mladasrpskasnaga.org/2016/06/12/pozadina-protesta-protiv-rusenja-savamale-ko-se-krije-iza-pacije-brigade/

Moram da citiram sam sebe. Nexone, zanima me tvoje vidjenje ove situacije. Ne znam da li si vec pisao o tome.

Санда, препоштени Вукадин и најпоштенији голубар у Срба...

http://www.blic.rs/vesti/politika/dusan-ivkovic-za-blic-moje-prisustvo-je-gradanska-potreba/gw19nms

Него може ли ми ко рећи проверено колико је било "народа" на овој имитицији прајда али баш проверено пошто видех да написаше баш ти квази организатори 25 сома а бљуц 15 па нисам испратио какав је рија дала извештај ако је уопште и дала било шта.

prcko

Postby prcko » Mon Jun 13, 2016 10:09 pm

Космет је Србија wrote:Него може ли ми ко рећи проверено колико је било "народа" на овој имитицији прајда али баш проверено пошто видех да написаше баш ти квази организатори 25 сома а бљуц 15 па нисам испратио какав је рија дала извештај ако је уопште и дала било шта.

Image

Nexon

Postby Nexon » Mon Jun 13, 2016 11:01 pm

Цела та прича око Херцеговачке је исцрпљена и користи за Вучићево прабцивање пажње. Код тога је све јасно, снс у Београду је лудео, па порушио нека објекте који су требали да се руше али они нису желели да чекају законски рок, криминал несумњиво, али много горе ствари пролазе испод радара. Нарочито је смешно говорити да је ово доказ како се Вучић одрекао еу. Тотална небулоза што ће се видети за месец дана, а онда још више касније. Нажалост, Шешељ и заветници и даље суфлирају Вучићу на пинку.
Тренутно је много већа афера која пролази неопажено ово

Врховни касациони суд (ВКС) утврдио је да је Апелациони суд у Београду прекршио закон у поступку против бизнисмена Станка Суботића Цанета и његових сарадника, јер није прихватио кључне доказе тужилаштва против њих, због чега су правоснажно ослобођени од оптужби за кријумчарење цигарета током деведесетих година.

lider

Postby lider » Tue Jun 14, 2016 12:38 am

SRBIN UBIJEN JER NIJE DAO ĆERKI DA SE UDA: Sukob zaraćenih porodica u Hamburgu!

http://www.kurir.rs/srbin-ubijen-jer-nije-dao-cerki-da-se-uda-sukob-zaracenih-porodica-u-hamburgu-clanak-2304555

Ova govna iz kurira vec drugi put u roku od dan dva spominju rec Srbin a znamo svi da ti veze sa Srbima nemaju. Jos kad napisase da se bavi skupljanjem sekundarnih sirovina...

SRPSKA MONOPOL-BANDA HARALA BRITANIJOM: Novcem iz igre kupili zlato i nakit!

http://www.kurir.rs/srpska-monopol-banda-harala-britanijom-novcem-iz-igre-kupili-zlato-i-nakit-clanak-2304549

Evo ga i drugi tekst gde se i po imenima vidi o kome se radi a i po facama je sve jasno.
ТРАЖИМО ПРАВДУ, АЛИ И ОСВЕТА ЋЕ БИТИ ДОВОЉНА !

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Jun 14, 2016 8:18 am

Jбт, не знам да л' сте приметили, али сад за апсолутно сва срања широм света ИСИС "преузима одговорност." Очекујем да преузму одговорност за Савамалу, убиство Јелене Марјановић, и што ми не ради лифт у згради. Сјебо га је "војник калифата."
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

riper

Postby riper » Tue Jun 14, 2016 8:59 am

Ono sto je Kudravi napisao da je sada ISIS univerzalni krivac za sve, od kafanske tuce do masovnog ubistva, nije nesto neuobicajeno. Javnost zeli brza i laka objasnjenja za komplikovana pitanja, uvek se nadje nesto ili neko ko ce biti dezurni krivac za sve.
Podseticu samo na onaj period nakon ubistva Tatona, kada su najavljivali da je zbog velikih zlih srpskih navijaca ugrozen sengen. Onda se ispostavilo da je sengen bio ugrozen zato sto su korumpirani policajci u juznim srpskim opstinama davali siptarima srpske pasose da bi ovi mogli da putuju u Evropu. Navijaci su bili krivi za nedostatak investicija (jer se investitori plase da dodju), za pad BDP/a, za minus u drzavnoj kasi, za lose rezultate osnovaca na PISA testovima, za razvod Dace i Natase itd…

Danas novinari na raspolaganju imaju jednu psihopatsku organizaciju koja je savrsen izgovor, savrsen alibi za sva sranja na svetu. Niko ne ulazi u sustinu, korene i razvoj problema.

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Tue Jun 14, 2016 9:55 am

ID opet seje strah Evropom:Vojnik kalifata ubijao u Parizu

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Jun 14, 2016 4:55 pm

Аух колко су мајстори гузили овог Вучића, ово је страшно гледати га шта је причао... Протест је супер! ахахахаххахаха, "супер".. Прошао је озбиљно малтретирање овај, мислим да му ово газде још нису урадиле. Ко да су му дали нов "закуп" на локал па му "превентивно" мало налупали шамаре... и то му је отприлике тај Саво, и његова мала.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Крајишник

Postby Крајишник » Tue Jun 14, 2016 6:17 pm

Ај да се убацим поводом овог рушења у Херцеговачкој, види се какав програм Студио Б форсира од када је добио нове власнике, о њима је довољна и ова вест

http://www.24sata.rs/vlasnici-radija-studio-b-bacili-1-500-ploca-a-spasao-ih-kosarkas-zarko-paspalj/24334

а исти ти граде на Дедињу ово здање

https://s31.postimg.org/srge35ja2/IMG_20160614_175307.jpg,

иначе по урбанистичком плану дозвољена је градња 3 спрата, добили су дозволу на 2 плус поткровље, а тренутно су на 7 спрату а диже се 8. спрат...

Н1 извештавао

http://rs.n1info.com/a127776/Vesti/Grade-li-vlasnici-Studija-B-bez-dozvole-na-Dedinju.html

стало се на месец дана, добили нову дозволу и наставише до овога.

А да ни ови пре СНС нису били ништа бољи је следећи случај

http://s32.postimg.org/jumeonaud/Bez_naslova.jpg

http://postimg.org/image/ggdvjdb4x/

Власник ове куће је био и власник целог плаца на ком је сада ова нова зграда, понудили су му паре да откупе све, човек их је одбио а онда су му једноставно отели,срушили пола куће ушли зградом у њу и то је то..Уз свакодневни малтрет и претње власник ове трошне куће се и озбиљно разболео...нико никад то негде да спомене...

grobarizsrpske

Postby grobarizsrpske » Tue Jun 14, 2016 8:44 pm

fuck_off

Postby fuck_off » Wed Jun 15, 2016 7:29 pm

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

друг члан

Postby друг члан » Wed Jun 15, 2016 7:32 pm

А јбт. почивај у миру Виљушлка