No al calcio moderno wrote:DRAGOLJUPCE, koga briga za asfalt tamo u nekom Sevojnu, bitno je da se gradi Bgd na vodi i da tu sija i sljasti, da se prodaju stanovi, obrcu se sume. Bgd je ionako sve sto ce da ostane od Srbije ako se ovako nastavi, doduse mogli bi i zu da postanemo manjina jer imamo ruse, turke, arape, kineze, a to sto ti nemas stan i radis za platu od 60000 i govore ti kako je to dobra plata samo ti ne znas s njom da upravljas, to je tvoj problem. Sreca pa ti zena ne sere kako si nesposoban i ne govori kako su se drugi snasli, a ti ne,a drzava zi je lepo pruzila mogućnost da odes u amerikE i vozis kamion ili u Cesku da radis pa da nesto zaradis,a sta bi ti falilo i da kao mnogi odes u nemacku da peres dupeta svabama. Drzava ti pruza mnogo mogućnosti, npr da si zavrsio za nutricionistu, mogao bi u Uzicu da radis u bolnici za 55000 dinara, ali nisi hteo da ucis. Mogao bi da se preselis u Loznicu i da radis u kineskoj firmi za 62689 din mesecno, dovela drzava investitore, posla ima, imas i velelepni moderni stadion odmah kraj bolnice, doduse bolnica je malo ruinirana koliko se secam kad sam bio u Lo poslom nekim, ali zato imas stadion odmah pored. Tako ti je i u Le, imas stadion, a plate su u proseku 42343 dinara sto je sasvim ok samo ako je redovno.
Ma putevi su kriminal jos ti uzimaju pare za registraciju u kojem jedan deo ide navodno za sanaciju istih. Pa gde ga rodjace saniras, sanirali te da Bog da. Auto put otvoren pa nema 5 godina i vec ga krpe, seku. Nije bas toliko crna situacija, ja jesam imao tesko detinjstvo, ali mislim da me je to samo ojacalo. Ali isto tako znam mnoge koji rade i za manje pare, bukvalno minimalac.Kucu jos nisam napravio, ali jebo sam mu majku resece se i to.Znas kako je kad nemas nista pa pocnes da zaradjujes neku kintu, pa bi malo da se obuces, pa mi malo na more, mozda bih je i napravio da su mi te normalne stvari bile dostupne u mladosti. Imao sam priliku da radim u N.Pazovi Var sobu u kuci fudbala, jos je Kokeza bio predsednik. Majko mila dan kada je trebao da dodje, kao da dolazi Tito medju onim veselim osobljem. Mecka mislim da tek sto je izasla iz fabrike. Ali to je Srbija to je normalno, ipak je on veliko ime u srpskom fudbalu bio