Postby ElPadrino » Thu Aug 10, 2023 10:33 am
Pogotovo čisto sumnjam da bi to mogli uraditi u glavnom kraju AEKara. Siguran sam da je pripremano par dana ranije + da je taj dan PAO izviđao situaciju. Ipak je ovo nešto na principu dolaksa Legije u Dubravu. Opet, mora se priznati da je ipak doći u tuđi grad i to u najjače uporište i onako ih najuriti dobra akcija, Šteta baš što se završila ovakvom katastrofom, jer bi sada vjerovatno pričali o tome kako je moguće da su AEKare sebi tako nešto dopustili, ovako je priča otišla u skroz drugom pravcu, nažalost.
Što se tiče Splita, mislim da im je zadnja nekakva akcija oni plavi dimovi na Rivi, prije toga zastava na crkvi u Splitu, a zadnje pravo pojavljivanje u Splitu akcija starih ZCB i čini mi se Agrama nekad tipa 2007-2008 ili tako nešto. Za razliku od Torcide, koja se redovno pojavljuje i u ZG i u okolini ZG i otprilike svugdje gdje ima jakih uporišta BBB. Nekad daju batine, nekad dobiju, ali mi se čini da je Torcida u zadnje vrijeme dosta hrabrija, makar što se tiče tih upadanja i nuđenja u ZG.
Vidjećemo šta će biti sa revanšom u Tesalonikiju, mada uz ovaj događaj sa BBB, čisto sumnjam da će biti nešto moguće, pogotovo jer će i policija biti dosta spremnija i opreznija.
Ono što je dosta zanimljivo u ovoj priči jeste kakva je hajka u Grčkoj i u grčkim medijima napravljena prvenstveno protiv Hrvata. Vjerujem da je ovako nešto bilo u Srbiji recimo, da bi daleko veća hajka bila npr. protiv PAO-a koji je pomogao, nego prema nekim navijačima iz druge države koji su tu bili prisutni u najvećem broju. Čak je i većina Grka puštena iz pritvora, kako sam upratio.