njasvi wrote:Kibiców wrote:Sto se vaterpola tice to je smesno. Pa ceo sampionski tim nije kostao koliko Mekejleb. Tesko biti sampion u vaterpolu bas.
e ovo je super
taj sampionski tim je napravljen preko noci, tu je upumpana ozbiljna lova ali bukvalno preko noci, nek kosta sta kosta... nas vk godinama moli za pomoc, da se smanji dug, a kakve rezultate ima... 2011 prvaci evrope, jedan pro reko je potopljen u sred italije u finalu... i opet nema para, gde je pomoc grada koja je obecana... tom vk da svi ljube stope zbog onih uspeha repke, najbolja skola, ubedljivo, i uvek nema, nema pa jbg, pa bice i onda bum tras bg domacin zavrsnog turnira i sta bi opa bato sve moze samo reci koliko kosta, kako sad odjednom ima para i to samo za vas, koga je to uvredio sostar, jel reko on nesto protiv vlasti, kome se on zamerio.... otegnes jaja da bi doso do nekoh uspeha i ne bi li dobio neku crkavicu ako i dobijes na kraju, vi dobijete sve na tacni i jos ubedjujete da nije tako

a i taj vas vk ko zna koji je po redu
kad se prica o vkp treba svi da ustanu !
Cekaj decko, polako. Kontam da nemas nameru da lazes vec da pricas nesto sto ti je neko rekao ili jednostavno, tako da se izrazim, lupas.
Vidi, da ti malo objasnim stanje oko vk.
U sezoni 2010/2011 igrao je Dejan Savic, zamisli ej Dejan Savic. Dobro, kad smo to resili idemo dalje. Na kraju te sezone je zavrso igracku karijeru i postao trener Zvezde. Dakle ima nekog smisla moras priznati.
U sezoni 2011/2012 igraju Jugoslav Vasovic (koji posle te sezone zavrsava karijeru i ulazi u klub kao funkcioner), Gojko Pjetlovic, Marko Avramovic (cini mi se da je bas iz vasih redova dosao), Sava Randjelovic, Petar Ivosevic, Radjenovic i kao mladi ubaceni su braca Rasovici.
U sezoni 2012/2013 dolaze Prlainovic, Sefik, Vapenski, Dusko Pjetlovic, Radjen.
E sad pogledaj sve ovo i objasni mi kako je to preko noc? Dakle bukvalno preko noci.
Ovo je jedan sistem. Uradjeno da igrac nakon zavrsetka karijere postane trener, a uz sve to zna stanje u klubu, medju mladim igracima....
Ne sporim ja da su tu uletele pare (a ponajmanje od politicara na vlasti) ali nije ni blizu kako ti to predstavljas. Objasnjeno ti je i ostalo stanje oko vaterpola da se ja ne ponavljam.
Pomenuste Sostara, njemu tek treba obaska da se zahvalimo. Covek koji uslovljava igranje u reprezentaciji igranjem u klubu, ili lobiranjem da sampion Evrope igra kvalifikacije??
Tu bi trebali da stavimo tacku na VK. Sto se basketa tice nije ni bil orealno da se dobije 3:0. Nisu bas oni toliko slabi kao sto se predstavljaju. I molim moderatore da ne zakljucavaju ovu temu.