zipadjale wrote:друг члан wrote:voda
Hahahahahaha![]()
![]()

zipadjale wrote:друг члан wrote:voda
Hahahahahaha![]()
![]()
Bolesni^od^ljubavi wrote:Kakav je to narod koji to sve bira posle svih afera i sranja koje su priredili.
ultrastito wrote:Sto je bilo solidarizma sa moje strane, bilo je. Izlazilo se na ulice zarad toga da drugima bude bolje, glasao sam da drugi ne budu vise ucenjeni i? Kurcina, drugarice i drugovi, kurcina!
Ocigledno je da ovde vecina ljudi boluje od stokholmskog sindroma. Oni ekstremniji slucajevi glasaju za sajam ludaka koji je trenutno na vlasti, ubijeni u pojam i ne pomisljaju da izadju na izbore. Ako svima njima do jaja, pa sto meni ne bi bilo takodje do jaja...bukvalno za sve, sem za moj i interes uskog kruga ljudi oko mene me zabole. Nikad ovako nisam razmisljao i najverovatnije da necu ni moci do kraja, a voleo bih da me bukvalno zabole kurac za sve.
Zagadjenje? Kosovo? Zivotni standard? Kriminal? Ostala pitanja na velikom planu? Voleo bih da mogu da sam u buducnosti apsolutno ravnodusan prema ovim i ostalim pitanjima koji mi realno i fizicki ne prelaze kucni prag, posto ocigledno tako razmislja vecina ljudi u ovoj drzavi i vidim ide im sasvim ok, NE BUNE SE!
"Kako je ekipa koja godinama ponižava svoje sunarodnike da su krezubi, prljavi glupi, ekipa koja bi da izmešta spomenik Stefanu Nemanji, koja vernike Spc naziva lizačima kašičica, koja pravi specijalne emisije protiv uglednih vladika, ekipa koja opravdava Nato agresiju na Srbiju, ekipa koja bi da preda KiM Šiptarima i da prizna zločin u Srebrenici kao genocid, ekipa koja prezire svog sunarodnika jer je sa sela ili periferije i sluša narodnjake, ekipa koja prezire tradiciju, kulturu i sve domete sopstvenog naroda, ekipa kojoj istorija počinje od 1945.godine, ekipa koja je još uvek zarobljena u 90-im, ekipa kultur-rasista, kvazi-elitista i otvorenih mrzitelja sopstvene zajednice koji pate duboko što nismo deo civilizovanog Zapada, koji je inače svoj višak bogatstva stekao krvavim, bezumni porobljavanjem i eksploatisanjem ostatka sveta, što čini i danas, kako ova ekipa ne shvata - džabe vam N1, Danas, Nova S, Peščanik, Radio Evropa, Marka Žvaka, Kesić, Basara, Ivan Ivanović i ostale ispostave CIA i Dejvida Petrusa, nikada nećete imati uporište u narodu zbog vaše duboke mržnje prema tom narodu i svim njegovim tradicijama, pritom uz potpuno nepoznavanje istih.
Jedini način da ikada dođete na vlast je na Nato tenkovima. Oće likovi da vladaju Srbijom, a da mrze Srbe. E pa ne može. Drugari, možda vam još niko nije javio, ali Jugoslavije već odavno nema, ovo je Srbija. Ako se građanština pod hitno ne otrezni, i ne pokuša da prihvati činjenicu da treba da se bavi interesima srpskog naroda, a ne Zapada, Vučić će vladati zauvek. Njemu takva opozicija odgovara, jer u odnosu na njih, on prosečnom glasaču izgleda kao patriota (iako on to nije).
Sakrij babi ličnu kartu - kakva prejadna fora, prepuna mržnje omalovažavanja čitave jedne populacije stanovništva, deljenja na nas i njih.
Od jutros čitam skičanje građanera na mrežama u fazonu: "Kad sam došao na glasanje i kad sam video oblik faca ljudi koji glasaju, znao sam koliko je sati i ko će pobediti." Tako razmišljaju kosmopoliti, ljudi koji vole čitav svet, bore se za zaštitu ugroženih životinjski vrsta, imaju gurua iz Indije, ali ih je sramota sopstvene babe sa sela, Ceca im je bljak, ali im je Bijons vau. Molitva u Crkvi im je praksa mračnog srednjeg veka, ali je meditacija i joga nešto sasvim drugačije. Post je razlog za podsmeh, ali veganstvo je način života. Pokondirene tikve, osvestite se - presmešni ste." (post by Петар Нинић)
Users browsing this forum: No registered users and 21 guests