Вести
- Кудрави Гаучос
Re: Вести
"Lider Dveri Boško obradović sa agroekonomistom Miladinom Ševarlićem (u nošnji)." Tу је и агроекономиста, у радној униформи.

А ово је већ озбиљна прича..

Види их како се селфирају у доста је било фазону, одма пљас са штапа на твитер, време је да плане први устанички лајк

А ово је већ озбиљна прича..

Види их како се селфирају у доста је било фазону, одма пљас са штапа на твитер, време је да плане први устанички лајк

Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- Neizlecivi
- Кудрави Гаучос
Sedmi put u skupstini,xexexe
http://mobile.twitter.com/dragansormaz/status/738708635359039488/photo/1
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- Desnoruki levak
- Blackadder
Ma nisu samo su prosli pored nje na putu ka marakani...
http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:608418-SLUCAJ-EKSKURZIJE-OSNOVACA-Samo-prosli-pored-Cecine-kuce
http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:608418-SLUCAJ-EKSKURZIJE-OSNOVACA-Samo-prosli-pored-Cecine-kuce
Завуче им Мићун, а хтели да буду борбени
хаха
Иначе што се тиче говорника, Обрадовић најбољи, Чанак причао да Маја треба да добије вилу, Шешељ паламудио о историји демократије и на крају стао на Вучићеву страну, Радуловић, не знам шта бих рекао...
хаха
Иначе што се тиче говорника, Обрадовић најбољи, Чанак причао да Маја треба да добије вилу, Шешељ паламудио о историји демократије и на крају стао на Вучићеву страну, Радуловић, не знам шта бих рекао...
- Кудрави Гаучос
tizlabor wrote:Кудрави Гаучос wrote:Лајнап никад јачи, биће врх Скупштина.
Realno jaca nam skupstina od naredne premijer lige.
Fali Mamic,kako njega niko nije metno na listu,tad bi tek bilo vr'
To јесте штета, а и реално видим Милописа Марића као капацитет за председника Скупштине. Лег'о би ко ладно пиво, а требало би да се уведу и гости изненађења, типа изненада убаце намрљаног Вука Манитога, или Ђанија Ћурчића, да се додатно замути. Али није ни ово лоше.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Auuu tu ima kapaciteta kolko oces...
Recimo hit,nova poslanicka grupa 50 siptara sa suzavcem.
Hasim Taci kao predsednik odbora za KiM + specijalni gosti iznenadjenja...
Milo Djukanovic kao lider opozicije
Mile Dodik,Baja mali Knindza i sinovi Manjace pevaju himnu,nakon toga krajisko vece.
Eshumirani posmrtni ostaci Slobodana Milosevica vode sednicu.Specijalni gosti svi preziveli sa poslednje sednice CK.
Kiki Golubovic predsednik odbora za bezbednost.
Ispracaj u vojsku Veljka Raznatovica,gala vecera,zurka,Pelevic sa heklerom,pijana Ceca pokazala medjunozje(ekskluzivno,foto,video,livestream).
Ziva dva nula cita ekspoze predsednika vlade.
Ali realno,Miomir Maric predsednik skupstine,jednoglasno aklamacijom da se izglasa.Zamenik moze da mu bude Lea Kis kada siparti pobacaju suzavac da ih paralise glasom.
Mile Dodik,Baja mali Knindza i sinovi Manjace pevaju himnu,nakon toga krajisko vece.
Eshumirani posmrtni ostaci Slobodana Milosevica vode sednicu.Specijalni gosti svi preziveli sa poslednje sednice CK.
Ispracaj u vojsku Veljka Raznatovica,gala vecera,zurka,Pelevic sa heklerom,pijana Ceca pokazala medjunozje(ekskluzivno,foto,video,livestream).
Ali realno,Miomir Maric predsednik skupstine,jednoglasno aklamacijom da se izglasa.Zamenik moze da mu bude Lea Kis kada siparti pobacaju suzavac da ih paralise glasom.
То што се десило прекид је огромна кривица снс. Матори Мићун их је молио 10 сати да прекину са сталним позивањем на пословник и реплику, коју си често сами и свесно изизавали, хвалили се тиме како су они борбени и неће дозволити било какаву критику без одговора и матором прекипело и прекинуо то иживљавање.
За сад обећава Боле, изгледа да га нисмо џаба гласали. Очекујем да уједа у скупштини, ако се упасиви у усере опасно ћу да се разочарам.
добар

Auuu tu ima kapaciteta kolko oces...
добар

Имам три кера, два су различита а један је исти.
pertla wrote:Sedmi put u skupstini,xexexe
Bogotac da nije bas tolko govno dao bi mu titulu obor kneza, al bi me dzile ubio realno. Jedini koji ne krije svoje zanimanje - konobar. brat konobar, konobari najgori ljudi, barmeni legende, de je banat crew? nego 7. put. I u odboru za odnose sa natom. Boli ga kurac. Jebe mu se tacno. Neka, neka, samo se vi ubijajte a neko da da pare da se mungos klonira to kurac, eto vam sad jebte se. Ssvi cete da umrete u vodu aj ziveli. I sta kao bila bi steta na nas da padne neka kometa, vulkan, picka materina? ko smo bre mi jebo nas pun kamion magaradi ko ce se secati ovakvih pacova kakvi smo mi. Jedva cekam djedovima gore dodemo svi djuture pa kad krene raga-raga-raga necemo znati de je dupe de glava. Bice puc puc žežožež.. Nego, sad bitno pitanje, kakav li je taj pakao jebo mu pas mater kad je ovde ovako? aj ziveli i prekinite vise s tim zenidbama u kurac i vi i mlade i stari svat.E da...zukorlic papak nikad 70+ djeva za njega uta-ta. ne znam da li ste shvatili al hteo sam da kazem da se i titula govneta traba zasluziti, a mi ni to nismo uspeli. Mi smo proliv. proliv nije govno, ne ne nikako ne. mi smo proliv iz pudning drzave. E sad najbitnije, ujo me pas malopre, ako ja to nekom prijavim oce oni da dodju da ga jebu, da ga streljaju da mu stagod rade? To mene zapravo interesuje? to su jedne velike legende, ja sm njemu sportski pruzio ruku dobio me na frku, al jebiga dobio covek, nije prihvatio, samo rezao. al je legende. E sad ima komsije jednog pas, on je u nekim strankama, ne pas nego on jelte. Mogu li ja reci da me je ujeo taj pas, ne a? kontam da nije frka da odem izjutra da me drogiraju, u kakvom sam stanj zao mi psa reanlno. MIRNO SPAVAJ NANO SVE JE YAKLJUCANO!
- ultrastito
скупштина није скупштина без раке и биџе. ваљало би се запЈеват', загаламит у паузама
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле