Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
04 X 1945
Poceli ste da se za cast i boje fmp-a bijete, xa xa xa.
za komentar iznad,komentar ispod
najjace mi kad mucenik dobije peti put batine od nekog istog siledzije koji ga stalno maltretira,pa kaze drugima kad ga ovaj napokon pusti i ode,ma pusti ga budala sad me tukao zbog sendvica hahaha reci koja budala,e jeste idiot i obrise suze sa lica

najjace mi kad mucenik dobije peti put batine od nekog istog siledzije koji ga stalno maltretira,pa kaze drugima kad ga ovaj napokon pusti i ode,ma pusti ga budala sad me tukao zbog sendvica hahaha reci koja budala,e jeste idiot i obrise suze sa lica

Nemojte ovde mržnju širiti, samo sport i APR. Partizan je prošao uvek neugodni FMP, a u finalu ga čeka branilac titule, za nijansicu ozbiljnija ekipa, neka pobedi bolji.
Istok wrote:Poceli ste da se za cast i boje fmp-a bijete, xa xa xa.
Рекоше они који са поносом пале мајице из личне колекције

Чомбе wrote:Istok wrote:Poceli ste da se za cast i boje fmp-a bijete, xa xa xa.
Rece li tebi sta moj nik ili ti username, pa da shvatis da veze sa Jugom, agentima, janicarima nemam?
Немаш ти везе ни са чим, чим пишеш онакве глупости горе.
ono juce je bila najobicnija sramota, nije ono nikakav obracun navijaca, ono je napad zbog vredjanja zna se i koga, zna se i ko je to dozvolio, zna se i koji je kafic razlupan i zasto bas taj, tamo je bilo najmanje navijaca uglavnom sve klinci... videlo se jasno i koga murija bije dok se neko neomatano gubi sa lica mesta, danas vec niko ne spominje, sutra ce biti da se nije ni desilo...
ono sto se posle desilo u hali je samo jos veca sramota "sportskih radnika" i dokaz da se nista nije desilo slucajno, drago mi je sto sam to sve video svojim ocima, da znam, da me sutra niko ne pravi ludim kako sam umislio kako paranoisem... ne treba nikad zaboraviti sta nam rade i protiv cega se kkp bori, i jos moras da cutis da bi sutra dobio neku crkavicu da bi mogo da prezivis...
jedino mi je krivo sto pionir nije bio pun, al za one sto su dosli kapa dole sto su bili daleko iznad situacije
ono sto se posle desilo u hali je samo jos veca sramota "sportskih radnika" i dokaz da se nista nije desilo slucajno, drago mi je sto sam to sve video svojim ocima, da znam, da me sutra niko ne pravi ludim kako sam umislio kako paranoisem... ne treba nikad zaboraviti sta nam rade i protiv cega se kkp bori, i jos moras da cutis da bi sutra dobio neku crkavicu da bi mogo da prezivis...
jedino mi je krivo sto pionir nije bio pun, al za one sto su dosli kapa dole sto su bili daleko iznad situacije
04 X 1945
- MentalitaBelgrado
Prvi deo posta je istina.
Istok wrote:Чомбе wrote:Istok wrote:Poceli ste da se za cast i boje fmp-a bijete, xa xa xa.
Rece li tebi sta moj nik ili ti username, pa da shvatis da veze sa Jugom, agentima, janicarima nemam?
Извини Источе Павловићу нисам те одма' препознао, немој да се љутиш. Промакло ти је ономад кад су цигани акцијали фирму да констатујеш ''почели сте да се за част и боје н.пазара бијете, хахаха''
njasvi wrote:ono juce je bila najobicnija sramota, nije ono nikakav obracun navijaca, ono je napad zbog vredjanja zna se i koga, zna se i ko je to dozvolio, zna se i koji je kafic razlupan i zasto bas taj, tamo je bilo najmanje navijaca uglavnom sve klinci... videlo se jasno i koga murija bije dok se neko neomatano gubi sa lica mesta, danas vec niko ne spominje, sutra ce biti da se nije ni desilo...
Не сери. Да се не враћамо на последњи дерби да анализирамо ко напада симпатизере, а на чију трибину улази мурија да бије навијаче и због чега. А није да је тако само на последњем дербију.
- ultra mentalitet
A kad su ustase dobile batine oni po njihovim forumima pisali sta je, sada branite boje pirejaca 

njasvi wrote:ono juce je bila najobicnija sramota, nije ono nikakav obracun navijaca, ono je napad zbog vredjanja zna se i koga, zna se i ko je to dozvolio, zna se i koji je kafic razlupan i zasto bas taj, tamo je bilo najmanje navijaca uglavnom sve klinci... videlo se jasno i koga murija bije dok se neko neomatano gubi sa lica mesta, danas vec niko ne spominje, sutra ce biti da se nije ni desilo...
Срећа па си видео све да нам пренесеш шта се тачно десило и ко је шта дозволио.

Чомбе wrote:Istok wrote:Чомбе wrote:
Извини Источе Павловићу нисам те одма' препознао, немој да се љутиш. Промакло ти је ономад кад су цигани акцијали фирму да констатујеш ''почели сте да се за част и боје н.пазара бијете, хахаха''
Nisam bio precizan. Bijete se i borite se za Vesnu. Razbesnite se na njen pomen.
Takvi su ti cigani. Diraju im Mila, oni napadnu Torcidu, diraju im Rasima, oni napadnu Firmu, diraju im braću, oni ispresavijaju Bojse. Sad ste dirali Vesnu, mora da se reaguje.
covece-ludace,legitimna meta,vasa utakmica,skupili se i krenuli na vasu tribinu i tu vas napali.Mala uvertira pred derbije... Jos sad napravite protest neki sto vas cigani napadaju i kazite da je to samo na osnovi onoga sto skandirate,okupite neku nvo,zene u crnom i eto

I sta sad,vi da se pojavite na ulazu b ili na severu marakane i napadnete ljude koji tu stoje,onda neko da vadi i kaze,pa znate nije tu bilo navijaca...Pritom zelis medijske natpise,naslove kazes danas se vec ne pominje toliko dogadjaj,pa sta je sledece? Mozda da napravite protest i trazite hapsenje osumnjicenih nasilnika?
Pritom si protivrecan prvo nikakav obracun navijaca,a onda policija tuce vase,sto bi policija tukla klince,decu sa roditeljima i slicno?!
Pritom 2 vase najvece akcije u poslednjih 15 godina su napad na zvezdase na istoku.
Caozdravo
Ne znam ti ja za taj termin zvezdasi sa istoka, za mene su to cigani. Dalje, nikakve ti mi akcije nemamo i jedina prava reakcija od 1945 od Krcuna pa na ovamo ste hvala Bogu, vi.
Isto tako, a logicno se namece ako znas/te da ce biti kakvih akcija na zvezdase/cigane na tom istoku, onda jbm mu mater budi taj jedan derbi na tom istoku, ne mozemo se dofatiti sa juga i severa.
Suma sumarum Vesna je postena.
Isto tako, a logicno se namece ako znas/te da ce biti kakvih akcija na zvezdase/cigane na tom istoku, onda jbm mu mater budi taj jedan derbi na tom istoku, ne mozemo se dofatiti sa juga i severa.
Suma sumarum Vesna je postena.
aaaa pa da da! Na neutralnoj tribini na koju idu porodice su cigani,ali kad se napadnu ljudi ispred pionira kod grobarskog ulaza navijaca tu nisu navijaci,nego deca i porodice.
Ne mozes se dofatiti slazem se sa juga i severa,ali mozes npr na umci i drugim delovima,zar ne?
Uostalom glupo je i da pricamo.
Ne mozes se dofatiti slazem se sa juga i severa,ali mozes npr na umci i drugim delovima,zar ne?
Uostalom glupo je i da pricamo.
капирам да многи паметнији гробари осећају неку врсту трансфера блама кад прочитају писање овог лика Исток, његово писање и ставове типа "цигани акцијали због напушавања весне", "не постоји звездаш, сви су за мене цигани", "напали су родитеље с децом" итд...
кажеш "не можемо се дохватити са југа и севера", па ти брале онда идиректно наглашаваш да не постојиш на улици...
чим ти тако пишеш брате, нема једноставно шта са тобом да се прича и коментарише...
кажеш "не можемо се дохватити са југа и севера", па ти брале онда идиректно наглашаваш да не постојиш на улици...
чим ти тако пишеш брате, нема једноставно шта са тобом да се прича и коментарише...