Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
northside
mislis na upwork.com?
mislis na upwork.com?
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
radio sam ja preko toga, visoki kriterijumi i dosta uloženog vremena pre nego što uopšte dodješ u mogućnost da se iole naplatiš.
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
Ubeđuje me par advokata da ako fasujes kaznu za parkiranje u zoni, tj dnevnu kartu, dovoljno je da uplatiš samo iznos za sat vremena u toj zoni, a ne celu kaznu. E sad, obrazložili su oni meni kako je to pravno gledano regularno, ali mene zanima da li to stvarno funkcioniše, tj da li posle moraš da se ganjaš sa parking servisom i to dokazuješ ili te puštaju na miru? Ima li ko iskustva sa tim?
-
1748 wrote:northside
mislis na upwork.com?
Pa da. Koliko dugo ti je trebalo da dobijes preporuku?
Nisam radio preko tog sajta, mislim da je moj drug peglao preko njih pa mozda mogu da se raspitam ako ti znaci
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
-
Камионџије и остали ино-возачи, саобраћајних прописа познавачи: другару истиче картонска возачка, па треба да вади ову нову. Да ли му је потребна посебно међународна, или је ово обична довољна? Ц категорија.
Хвала унапред!
Хвала унапред!
Vidim kod zoo vrta u donjem gradu i kod buvljaka vise nema naplate parkiranja i one kucice nego sad ide preko sms-a. Jel neko kontrolise to da li si poslao poruku posto zive duse nema?
Другари јел зна неко неки сервис или продавницу бицикала која откупљује половне бицикле у БГ-у?
З В Е З Д А Л Е !
Jel ima neki sajt slican onom jagledam.com ili tako nesto gde mogu da se gledaju nasi kanali, Prva TV konkretno?
Инсталирао сам едблокер јер ми је претраживач дивљао. Сад имам проблем јер ми претраживач отвара друге адресе, друге сајтове, отворим линк у новом табу и онда ми изађе неки 365 сајт и гомила других, углавном, затрпава ме небитним сајтовима. Шта да се ради?
- Neizlecivi
Instaliraj ABplus 

- dennycrane
verovatno si zakacio neko sranje. instaliraj Malwarebytes Anti-Malware i Spybot-S&D i procesljaj komp. ubij sve sto ti predloze.
isto, sada kazu da je bolji ublock od adblock(plus)a...
isto, sada kazu da je bolji ublock od adblock(plus)a...
Очајник wrote:Инсталирао сам едблокер јер ми је претраживач дивљао. Сад имам проблем јер ми претраживач отвара друге адресе, друге сајтове, отворим линк у новом табу и онда ми изађе неки 365 сајт и гомила других, углавном, затрпава ме небитним сајтовима. Шта да се ради?
Имао сам и ја ових дана тај проблем. Ријеши са једним од ова два програма:
http://www.yac.mx/
http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/
Koji je to problem na lap topu kada se pusti film jako je slab zvuk, dok preko tjuba i winampa pici super? Inace windows 10ka os. Probao sam i preko vlc-a i drugih plejera, isti fazon sa svakim. Bs isto, ne razumem.. Hvala
Svaciji prijatelj je niciji prijatelj.
-
Verovatno je los zvuk na tom filmu ili nisi pojacao zvuk na plejeru.
Ne, ne pojacao sam zvuk a i skinuo sam vise filmova da proverim. Takodje kad upalim komp javlja mi se neki speach recognition svaki put, pa mozda ima veze s tim. Da nisu neki drajveri? Ako neko zna nek pomogne da ne bacam pare na sredjivanje kompa.
Svaciji prijatelj je niciji prijatelj.
-
Instaliraj linux i resi sve probleme 

Је л има неки бус у НС од Железничке до Карађорђа?