Evo mali apdejt klope po centru ns.
- Index šestica kod Riblje pijace. Definitivno moj favorit što se tiče idex sendviča. Momci tek otvorili, nadam se da će uspeti. Sviđa mi se to što je sendvič pedantan, ne curi na sve strane, nije onako sažvakan i mastan. Top preporuka.
- Kuća kobasice vrhunski odnos cena-kvalitet. Za 250 dinara lepo zasiti. Domaća i kačkavaljka moj izbor.
- Za doručak dve isto pristupačne varijante. Pepper u Svetozara Miletića ima isto izbora do 250din, a za iste pare kao neka komplet lepinja u Špajzu salaša 137.
- Pite/burek, ćevape i giros probao na više mesta, ali i dalje po meni najbolje u ns - Koliba, Sarajevski kod Dakca i Giros Master.
- Moram malo da iskritikujem Irish pub u pasažu. Znači burger koji sam tamo pojeo je katastrofa. Nešto delimično zagrejano, sačuvaj bože. Ne znam zašto nisam vratio to. Vidim da im neki trouglasti sendviči lepo izgledaju, ali ne znam da li su i ukusni. Za burger i dalje toster neprikosnoven.
- Budžet varijanta za kuvano Ćilim u Daltonki. Najskuplji je gulaš za 390din sa salatom i hlebom. Unutra mix radnih i poslovnih odela