Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Мићара

Re: Душевна болница

Postby Мићара » Tue Jun 16, 2020 5:51 pm

Сафуњара! ајјјшшш!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Bunt

Postby Bunt » Thu Jun 18, 2020 6:01 pm

Da li postoje veća govna od vozača BMW?

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Thu Jun 18, 2020 6:26 pm

Postoje, vozaci audija

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Thu Jun 18, 2020 7:42 pm

I Alfe.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

жабац

Postby жабац » Thu Jun 18, 2020 10:34 pm

Постоје, возачи било које марке која на крову има пластичну рекламу Такси. Од њих већих гована нема. И жене возачи, такође марка аутомобила није битна. Углавном су неки џипови у питању. Онда иду возачи Дачије, и Фиата, не могу да кажем да су говна, ал су озбиљни дебили, ту нема шта. Такође и возачи оних пикапова службених, њима свима јебем матер редом, као и оним аза воланом комбија, вечито негде журе, секу, мигавац не знају шта је. Е то су озбиљна говна, можда место одмах испод таксара.

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Jun 18, 2020 11:54 pm

molim vas

Image

pertla

Postby pertla » Fri Jun 19, 2020 12:34 am

+1 za bicikliste, s tim da bi ja dodao i prelude pesake, njima bih isto stavio zmigavce
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

жабац

Postby жабац » Fri Jun 19, 2020 12:57 am

Да, да, ту групацију сам забораво, јер сам се сконцентрисао само на четвороточкаше. Такође и говнари са електричним курцима.

MARKER

Postby MARKER » Wed Jun 24, 2020 3:17 am

čompika

Postby čompika » Fri Jun 26, 2020 5:14 pm

Da li ima neko da je radio kao agent za nekretnine, ili je imao dodira sa njima?
Znači koji su to imbecili, svi imaju sličan datum kada zovu, i onda me u jednom danu zove njih 7 "koji imaju kupca", zakažu svi termin i onda se ni ne pojave ni ne jave. Evo drugi put da mi se dešava, prvi put sam ih zvao i rekao da slobodno pocepaju ugovor.

Bunt

Postby Bunt » Fri Jun 26, 2020 7:11 pm

Kakav ugovor, o ekskluzivnom zastupanju?

Ne radi to, moj savet ti je da ti odrediš kad mogu da dođu. Tipa svaki treći dan, ili dva dana u nedelji i to u periodu od dva ili tri sata. Utegni ih,to su skoro sve idioti. Pritom gajba će ti uvek delovati uredno/urednije kad znaš da ti uvek u to vreme neko može doći. Neka to bude preko dana, pusti svu svetlost u stan, nabij sve do zidova kako bi prostor delovao veće. I sve što ti vizuelno smeta sklanjaj. Tipa 3000 činijica u kuhinji, kutije od PC ili slične gluposti, sve ono što uzima kvadraturu i zapreminu prostora. Ja sam imao super saradnju sa jednom agencijom, profi ljudi. Ali pre njih... Ova jedna se više igrala sa mačkom kad dođe nego što je pokazivala stan.

E da najvažnija stvar,ti pokazuj stan, koji su noseći zidovi, šta si pregrađivao (ako jesi), šta si hteo ali nisi stigao/imao para. Daj im viziju super prostora za život. Nemoj da ti ovi iz agencije pričaju ljudima "ovo se može rušiti, i ovo... " Odmah im u glavi skače cena kvadrata koju će platiti.

Смех младића

Postby Смех младића » Fri Jun 26, 2020 7:56 pm

Јебени северномакедонци.Државче на тавче.Ладно ликови трипују да је Александар македонски био северномакедонац и да су у том периоду они постојали и владали светом.Шта је с главама?

čompika

Postby čompika » Fri Jun 26, 2020 7:59 pm

Bunt wrote:Kakav ugovor, o ekskluzivnom zastupanju?

Ne radi to, moj savet ti je da ti odrediš kad mogu da dođu. Tipa svaki treći dan, ili dva dana u nedelji i to u periodu od dva ili tri sata. Utegni ih,to su skoro sve idioti. Pritom gajba će ti uvek delovati uredno/urednije kad znaš da ti uvek u to vreme neko može doći. Neka to bude preko dana, pusti svu svetlost u stan, nabij sve do zidova kako bi prostor delovao veće. I sve što ti vizuelno smeta sklanjaj. Tipa 3000 činijica u kuhinji, kutije od PC ili slične gluposti, sve ono što uzima kvadraturu i zapreminu prostora. Ja sam imao super saradnju sa jednom agencijom, profi ljudi. Ali pre njih... Ova jedna se više igrala sa mačkom kad dođe nego što je pokazivala stan.

E da najvažnija stvar,ti pokazuj stan, koji su noseći zidovi, šta si pregrađivao (ako jesi), šta si hteo ali nisi stigao/imao para. Daj im viziju super prostora za život. Nemoj da ti ovi iz agencije pričaju ljudima "ovo se može rušiti, i ovo... " Odmah im u glavi skače cena kvadrata koju će platiti.

Nije ekskluzivni, nego ovaj obični. Nego je problem što zovu, i svi imaju klijenta za danas, evo upravo sam ispratio jedinog od njih 7 koji su se najavili, pa nisu došli. Mislim nije meni problem njih upisati i ubuduće kulirati, nego ne kontam koji im je fazon. Kontam da je tu većina debila pošto je to posao na procenat, većina radi kao dodatni. Plus što mi se dešavalo da dovedu ljude koji traže sasvim drugu kvadraturu i lokaciju, i onda dodju i sa kiseslim smeškom kao dobro pogledali smo, dovidjenja. Sve u svemu strašni imbecili.

Мићара

Postby Мићара » Fri Jun 26, 2020 8:38 pm

Можда се купац један јавио свима њима.

Смех младића

Postby Смех младића » Mon Jul 20, 2020 5:54 pm

Данас обавезна маска,сутра вакцина,на крају и чип.Толико је пуно интересних група,ухлеба,корисних идиота и преплашених људи који ће на све то да пристану и да нормалне, слободне људе прогоне и називају теоретичарима завере,равноземљашима,знате већ...Ајмо секнд сербиа,атак 3,2,1

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Jul 20, 2020 7:58 pm

A kako to ide sa tim cipovanjem? Na koju foru ce cipovati ljude?
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Мићара

Postby Мићара » Mon Jul 20, 2020 8:00 pm

Одгледај дигитални анђео

kocka

Postby kocka » Mon Jul 20, 2020 8:13 pm

@Мићара

Који си ти брате фактор да би тебе неко чиповао?

Па ниси ти генерални секретар Нато пакта, па да си за нешто битан. Ако те не чипују дотераћеш сва аута из Украјине за Бијељину ?

ElPadrino

Postby ElPadrino » Mon Jul 20, 2020 8:33 pm

Nema veće zablude od tog čipovanja.
Kao čipovaće nas, ju, šta sada da radimo... Pa ljudi moji.

Osvrnite se malo oko sebe, pa prvi taj vajber i voc ap i fejsbuk i majkrosoft imaju bukvalno SVE informacije o nama. Oni imaju UGOVORE po kojima ne smiju prodavati naše informacije, ali ih nikakav zakonski akt ne sprječava da ih POKLONE kome zatreba. Naravno poklon podataka je samo paravan. Ljudi te uslovljavaju sa tim da moraju imati pristup imeniku, kameri, mikrofonu, porukama, slikama..

A da ne pričamo o ovom nesretnom instagramu, da li ste ikada imali priliku da koristite tu aplikaciju makar iz tuđih ruku ? Šta tamo ljudi objavljuju za mene je totalni apsurd i ludilo u najvećem mogućem obliku, ali je to ljudima "kul", "in" i nije "krindž" ili "krandž" ili kako se već kaže.

O čemu da pričamo dalje ? Ljudi danas nude privatnost na izvolite. Pa preko tih društvenih mreža možeš komotno da upratiš kad gdje i s kim se određena osoba nalazi i viđa i kreće. A zamislite tek šta onda ima neko ko ima sve pozadinske informacije, poruke pozive i sve slike koje trajno ostaju u arhivi...

Na kraju krajeva, da žele da nas čipuju, ne bi nikada tako očigledno uradili. Čipovali su oni nas odavno, a mi smo se još sageli malo da im izblajhamo na to čipovanje.

Privatnost ne postoji u 21.vijeku.

Druidid

Postby Druidid » Mon Jul 20, 2020 9:04 pm

Telefon otkljucavas otiskom prsta ili tako sto postavis facu ispred kamere, kakvo crno cipovanje, neko negde vec ima sve podatke o tebi koji mu trebaju.

Return to “Само опуштено”