Али ако некоме помогне, ваљда ће бити мало боље за све нас.
Сви су вас издали. Останите код куће. Људи који су се бунили јер је пуштен дерби и избори сада вас зову да се окупљате у хиљадама, у још једном бесмисленом протесту. Другари, болнице нам пуцају. Ово знам 100% јер радим у болници. Ово је ужасно, али Србија нема једног разборитог и смиреног човека у јавној сфери који је у стању да види даље од свог носа и непосредног личног интереса. Имамо психопатског егоманијака на власти, и покварену безумну опозицију која од почетка некритички буши све што овај ради, било да је добро или лоше, без икакве логике и смисла, само да би дошли на његово место. Њима одговара да све оде у курац- НАМА НЕ ОДГОВАРА. Испадамо глупи као туч, читав народ. Чувајте се браћо, други вас нико неће чувати, ово су времена ужасних потреса на планетарном нивоу, данас нам треба разборитост, дисциплина и ведрина, а не плаховитост и импулсивност. Морамо бити јаки и паметни а не преложене будале, ако већ имамо идиоте на власти, не морамо ми бити идиоти.
Очекујем да ће ускоро ови из Кризног штаба објавити податке који ће бити веома лоши. Исто тако очекујем да им огроман број људи неће веровати, што је сасвим разумљиво, јер ће мислити да је у питању манипулација да би престали протести. Али оно што видим властитим очима хоћу да поделим и са вама јер немам друштвене мреже и не пишем нигде, а ово је шанса да ме чује мало већи број људи. Ситуација је лоша. Лоша је у НС који према причи стоји добро у односу на остале, онда могу само да замислим како је по тим другим местима. Последње што нам треба сада је некакво окупљање масе људи које сада већ више личи на Бир фест него на протест а резултираће по свему судећи једино у даљем ширењу овог проклетог вируса.
Ето толико, живи били, и чувајте се