10 godina top hul ekipe Igorki(Dinamo Moskva).Velika steta je sto nefuraju sa Capitals,nego sa Yaroslavkom,mada ima kontakta sa Dinamovom top ekipom(glavni udarac Igaraca trenira u klubu od Capitals).Takodje velika mana je sto ih utakmice ne zanimaju previse,uglavnom mladji se pojave tu i tamo na tribini,bili su bas aktivan ekipa sto se tice livada do pre par godina,trenutno su neaktivni(kao vecina ekipa na Dinamovoj tribini)

Top livada iz 2012 ili 2013 protiv Avangrad(Spartak) koju su dobili posle teske borbe.
https://vk.com/wall-37932863?q=%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%B8%20%D0%B1%D0%B3&z=video178367322_166628033%2F0f3c33bfee1043085a%2Fpl_post_-37932863_12962Intervju sa navijacima Anape(jug Rusije)
Молим вас, представите се и за кога навијате?- Поздрав свима! Зови ме Андрев, подржавам фудбалски клуб Анапа.
Реци ми мало о твом клубу?- Фудбалски клуб Анапа основан је 2014. године, игра у Купу гувернера Краснодарског територија у фудбалу, успео је да освоји све титуле Краснодарског територија, Победник првенства Краснодарског територија, Куп Краснодарског територија, Суперкуп Краснодарског територије и све ове трофеје у којима је тим освојио 2015 година. Такође је 2015. године освојен турнир Асториа купа.
Наш тим током ових 6 година постојања имао је и успона и падова.
Зашто баш ФК Анапа?- Моје мишљење је да треба да подржите тим свог града, јер сте се овде родили и одрасли, живите овде, град вам је направио оно што јесте, зашто не бисте обраћали пажњу на тим свог града?
Утакмице се одвијају викендом, у погодно време, осим тога, сви стари стадиони овде, мање камера и полицајаца, у доњим лигама су дух фанатизма.
Овде можете написати причу са тимом!
Користим ову прилику да се обраћам свима, подржите ваше градске тимове!
Уживајте!
Уверавам вас, емоције су луде када правите транспарент, кад цртате графите, возите се на излетима и на тај начин величате свој град, свој тим, место где сте рођени и одрасли, место у којем живите!
Шта може бити боље?
Да ли је било других клубова пре и сада у твом животу?Да, јер од 2009. до 2014. у нашем граду и фудбала као таквог није било, појавиле су се екипе и одмах нестале.
Подржавам московски Спартак, присуствујем домаћим и гостујућим играма кад год је то могуће.
Зашто "Спартак", све је једноставно, јер је у нашем граду пре појаве фудбалског клуба "Анапа" постојала "Спартак-УГП" Анапа.
Шта радите у свакодневном животу?Радим на најобичнијем послу, време посвећујем спорту.
У слободно време покушавам да путујем.
Волим да откривам нове градове.
Зашто подржавате клуб из ниже лиге?Свиђа ми се сама атмосфера, јако волим старе стадионе.
Најважније је да овде можете да креирате, можете да утјеловите све замишљено, овде ништа не треба да се координира ни са ким.
"Само напишите причу властитим рукама."
Колика је просечна посећеност на вашем клупском мечу?Морам рећи да је сада посећеност опала, због чињенице да наш клуб више не игра у граду, одведен је у село из округа Анап под именом Витиазево, око 20 км од центра града.
Од 2014. до 2019. године екипа је играла утакмицу у центру града на стадиону Спартак, а присуствовало је читавом стадиону од 600 до 4.500 (2015) људи.
Сада екипа игра у селу Витиазево на стадиону Понтос, просечна посећеност је од 150 до 500 људи.
Ако говоримо о активним навијачима, потез тима такође је утицао овде.
У периоду 2017–2018., Навијачки сектор похађало је од 30 до 60 људи.
А када се тим преселио у Витиазево, до 35 људи посети навијачки сектор.
Постоје ли непријатељи или пријатељи из супарничког табора?Наши пријатељи су момци из Новоросијска који подржавају локални Черноморец.
Ми посећујемо њихове игре кад год је то могуће, наше игре кад год је то могуће.
Имамо снажну алијансу, доказану током година.
Јако их поштујемо! Такође смо уско комуницирали са момцима из Сочија који су подржали локални тим из Сочија који је пар сезона играо у ПФЛ зони Југа. Сада овог тима нема, али стигао је нови, премештен из Санкт Петербурга, али они га неподржавају из очигледнних разлога и ми делимо њихов положај. На рачун непријатеља споменуо бих момке из Геленџика, нисмо у добрим односима са њима.Не желимо да неко помисли да смо против Спартака из Геленџика, није тако. Ми једноставно не волимо људе који не могу да одговоре речју, поздрављамо вас и надамо се да ћете нам доћи чак једном у посету, јер ми идемо сваке године и не видимо се. Не заборавимо да је непријатељ нашег пријатеља наш непријатељ.
Да ли постоји веза између навијача и тима, управе клуба? Да, постоји комуникација само са тимом и главним тренером. У дијалогу смо, покушавамо да се разумемо, уопште, добар је топао однос. тим припада спортском одбору Анапе.
Какве је перспектива клуба у будућности?Искрено, нема јасноће. Последњи градоначелник Анапе финансијски је подржао тим и тим је био на нивоу, циљеви су били да се тим повуче у ПФЛ зону Југа. А онда се градоначелник променио и нови градоначелник није требао тим, финансирање је било минимално, изгледи су били непознати. Али ми подржавамо и наставићемо да подржавамо тим из родног града у независности где игра и какву будућност има.