Postby Nexon » Tue May 05, 2020 11:54 am
Добро јутро шерпаси, што би рекао војвода Момчило, другови другосрбијанци и они који теже тому циљу али хоће да заварају. Ударате ли главом у тефлон да се боље чује? Пробајте, провререно ради. Нарочито ако је цептер посуђе а може и металац, српски квалитет. Можда вас на западу чују, западне шерпе толико не звече у Бруселу јер јбг. боље се чује звук енергетике на Косову и Метохији. Шта да вам кажем, пасији је ово живот још од иб. Чујете ли како жубори струја арбанаса?! Знам, нисте то приметили али зато ни европа неће да помогне када рокате главом у цептера. Сталне грешке у корацима које, рекао бих, нису случајне. Као Леброн да буде већа гледаност.
Знате шта сам приметио, нема нам друга Брђавог, па помислих да га још не требе на граници када је утекао од црвених фењера Берлина. Било је тако лепо али настаде помор у Низоземској па се прели у бившу српску земљу Лужицу, која то више није због Пољака(али то ћу вам причати другом приликом, да вас не преоптеретим, морате ипак да пратите и тв училиште, није то лако), и сви утекоше из просперитета. Али авај, браћо и другови, на граници у шатре на требљење. Тежак је тај живот у лепотама запада.
Него, хтео сам да питам бота Рођака, је л си се кладио на белоруску лигу док ти не крену у Манчестеру хаш и јединство? Јбг. Белоруси играју лопте а енглез мора у рупици због вируса. Гени камени. Или да ти преведем на новоговор енеглеско-српски: фак те манчестер јединство, што би рекао један покојни глумац, бај д веј који сада добије скверове.
Али немојте бринути, фифт авењу ће опет сијати и поново ће се путовати из Белграда код Тифанија и неке друге ресторане. Велика је земља америке, што би рекао Џони Штулић, од Аљаске до Мексика. Само ето немају макси и респиратора па чамотиња настане али углавном међшу црнцима, није толики проблем. Сада ће се цнрци нашприцати па креће и ен-бе-а.
Никад јачи, никад бољи.
Крећу и серије о Џорџу на ејч би о.