Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Занг - Јоана је био један од најбољих женских мечева у историји мма, пун гас од 1. до 5. рунде. Док за Адесања-Ромеро, жали Боже што остадох будан до 7:30, питам се шта сам уопште гледао, у 1. рунди нисам видео укупно 5 удараца, срамота, а меч је више личио на неко плесање и трчкарање.
Strasna borba izmedju kineskinje i poljakinje,koje trenutno jedine valjaju uz Nunes,Sevcenko i Cyborg u WMMA.
Niko nije postavio zreb za Ligu Nacija
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=03&dd=03&nav_id=1661539
Igramo protiv Rusije,Turske i Madjarske(ako bude dozvoljeno gostovanje sve njihove grupe ce doci posto bas ozbiljno prate reprezentaciju)
Niko nije postavio zreb za Ligu Nacija
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=03&dd=03&nav_id=1661539
Igramo protiv Rusije,Turske i Madjarske(ako bude dozvoljeno gostovanje sve njihove grupe ce doci posto bas ozbiljno prate reprezentaciju)
odložilo Premijer ligu
evo ti kurac, Liverpule
evo ti kurac, Liverpule
- Grobar do groba
Rođaci wrote:odložilo Premijer ligu
evo ti kurac, Liverpule
Jbt sta nije u redu sa tobom tebra I svima vama koji se przite kao nezdravi na pobede/poraze/trofeje/eliminacije stranih timova(naravno ovde izuzimam iz price bratske timove tipa PAOK,CSKA,Olimpijakos i slicno).A i dzaba se radujes svakako,i ako bude trajno prekinuto prvenstvo,titulu ce njima dodeliti.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK
-
Opusti se tebra. Nemoj da te nerviraju gluposti.
ma da, nisam živ zbog rezultata grčkog i ruskog fudbala
-
Sta se desava sa Graficarem, da li on moze uci u Superligu? Dinamo Vranje-Graficar 1,70 kvota na 1
Preminuo Borislav Stanković
https://sport.blic.rs/kosarka/domaca-ko ... uo/0znbjkp
https://sport.blic.rs/kosarka/domaca-ko ... uo/0znbjkp
Choose Life
Гледам јуче ону чувену утакмицу 95' Југославија - Литванија када су Хрвати сишли са постоља, наравно више никада се на њега нису ни вратили нити ће. Али није ме то заболило него они звиждуци и урлање од стране Грка браће наше, какве црне курчеве браће, мрака покатоличена!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Мићара wrote:Али није ме то заболило него они звиждуци и урлање од стране Грка браће наше
Мене је заболио курац, и за једне поготово за ове друге. А и даље ме боли. И ови Литванци, исто педераши, као напуштају паркет, па се враћају. Серем се и њима у уста.
Ko ih jebe kad nisu cuvali saleta kako treba
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
-
Мићара wrote:Гледам јуче ону чувену утакмицу 95' Југославија - Литванија када су Хрвати сишли са постоља, наравно више никада се на њега нису ни вратили нити ће. Али није ме то заболило него они звиждуци и урлање од стране Грка браће наше, какве црне курчеве браће, мрака покатоличена!
Bar bi ti Mico trebalo da znas gde su se lecili srpski ranjenici devedesetih i gde su bila smestena deca poginulih boraca dok je rat besneo. Tako da kad hoces nesto lose o Grcima da napises prvo izbroj do deset.
A ma kolika braca da su nam, dva puta smo ih gazili na tom prvenstvu. Nije im bilo lako
Наравно, али тада су нам браћа били Французи и Талијани и Америка у 2 св. Знам мало је не људски, и са моје али и са њихове стране.
-
Грци су баш тих година имали добровољце у Босни.
Грчка православна црква је изузетно помогала тада, и све што је Зељин написао је тачно. Што су звиждали, и мени је мистерија, али они су као народ више пута своју наклоност доказали.
Pa po meni, nema tu neke velike mistrerije.. napisa covek iznad, 2 puta smo ih roknuli, oni vreli po naravi i dobije se to sto se dobije.. nije isti primer, ima malo slicnosti, zvezda oly basket u areni.. tada se 90 posto hale naostrilo protiv njih kao da igramo protiv nekih siptara a ne grka.. takve pojave su normalne i ne treba uzimati kao reper. Za mene su bili i ostace braca uvek!
У праву сте, мало сам ја у афекту прећеро, ућерај му.
Праштајте...
Праштајте...
У недостатку спортских манифестација, добар је и мма. Биће интересантних борби вечерас у уфц-у.
MARKER wrote:У недостатку спортских манифестација, добар је и мма. Биће интересантних борби вечерас у уфц-у.
Kad pocinju uvodne borbe? Ako imas okaci neki dobar link.
Крећу негде око 12 - 12:30. Окачићу неки стрим кад буду почеле.