Душевна болница
-
Re: Душевна болница
Swallow wrote:https://www.facebook.com/watch/?v=1009751306053538
Jebo te...
Može neko objašnjenje šta ovi blokiraju i zašto?
- ultrastito
Ko je ovaj akrep skroz desno? Ova u crvenom...
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- јахач магле
Блокирају улаз у РТС, кад је господар гостовао у уторак.Bolesni^od^ljubavi wrote:Swallow wrote:https://www.facebook.com/watch/?v=1009751306053538
Jebo te...
Može neko objašnjenje šta ovi blokiraju i zašto?
...Сијају звезде као очи конобарице...
-
Na snimku izgleda kao da su na nekoliko lokacija ludaci.
Ови оће да забране предсједнику државе да гостује на телевизији и сад се жале што су их ови спријечили? 
Добра ова у средину.

навијај wrote:
Добра ова у средину.
Функционерка Српске Деснице, заборавио сам како се зове, пре тога чини ми се у СНС беше
Жале се што су их спречили цивили у улози за коју немају овлашћена што се каже параполиција, е сад ако је то теби ок онда ништа

Жале се што су их спречили цивили у улози за коју немају овлашћена што се каже параполиција, е сад ако је то теби ок онда ништа

- Влада Паликућа
Параполиција против ван ла парадемонстраната. И даље се пецате на ове представе, сјајно.
Данас био на сахрани рођеном ујаку и видим током опела нека жена ладно улази унутра и слика професионалним апаратом нас ожалошћене за опелом и после у колони. Ја у шоку. После питам ујну она каже да јој је после пришла и питала за слике, мртва ладна. Наравно одбила је.... Не могу да верујем да су и тиме људи почели да се баве.
Да ли је јебено реално да сликаш нечију сахрану и још нудиш слике ожалешћенима. Па тотално смо прсли као народ.
Да ли је јебено реално да сликаш нечију сахрану и још нудиш слике ожалешћенима. Па тотално смо прсли као народ.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
-
Мене је другар звао да му фоткам очеву сахрану, будући да се бавим фотографијом. Међутим, он је то тражио да фоткам зато што му матори има доста родбине у иностранству, па као да им пошаље фотке. Мало је срање, али јбг..
Мада је ово што си ти написао баш тешко говедарење, да фотка и да продаје као..
Мада је ово што си ти написао баш тешко говедарење, да фотка и да продаје као..
Koji ono film bese, jel "Decko iz Junkovaca", kada razvijiaju biznis tako sto snimaju poslednje trenuntke coveka koji treba da umre i posle sahranu. Moguce da sam pomesao filmove, ali znam da su u onim crnim komendijama najavljivali novi ludacki trend na domacim sahranama.
A jos nije proslo ono slikanje kod groba uz komentar RIP na nekoj od drustvenih mreza. Cak ni javno oplakivanje pokojonika putem drustvenih mreza. Valjda nista nije sveto i nema sramote u lovu na lajkove.
A jos nije proslo ono slikanje kod groba uz komentar RIP na nekoj od drustvenih mreza. Cak ni javno oplakivanje pokojonika putem drustvenih mreza. Valjda nista nije sveto i nema sramote u lovu na lajkove.
- ultrastito
Uf ta situacija je bila za dedinu sahranu, pre 10ak godina. Stojimo pored sanduka, skenjani normalno i lik ni pet ni sest, "izvinjavam se, mozete malo samo da se skupite, da udjete u kadar".
Zdrav razum i keva koja me je vukla za rukav su se isprecili da fotografa ne spakujemo zajedno sa dedom.
Zdrav razum i keva koja me je vukla za rukav su se isprecili da fotografa ne spakujemo zajedno sa dedom.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
riper wrote:Koji ono film bese, jel "Decko iz Junkovaca", kada razvijiaju biznis tako sto snimaju poslednje trenuntke coveka koji treba da umre i posle sahranu. Moguce da sam pomesao filmove, ali znam da su u onim crnim komendijama najavljivali novi ludacki trend na domacim sahranama.
Што је најгоре то сликање за друштвене мреже раде доста старији људи. Мој буразер од покојног ујака има 16 година и било му је одељење на сахрани. Сви клинци су искључили мобилне телефоне чим су ушли на гробље што је за сваку похвалу. А тек о подмазивању за гробно место од стране ЈКП погребно да не причам. Они су тек тешка ђубрад.
Она Орловача постала тешки вашар.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
Ta slikanja sahrana se rade, da ja znam, već 30 godina. Nije to ništa novo
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Ok su slikanja na zahtev porodice, jbg nekom malo morbidno ali ok. Ali da ti dodjes tako i nutkas se pa jbt 

Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Добро је да не крену да објављују на разглас, оно, стаје поп, и чује се:сликање са покојником ће се обавити испред капеле.И онда на пола саране улећу оне мученице са албумима, крећу да их листају онако и да загледају људе.
У селу код моје бабе и покојног деде, а то је буквално задња кућа Србија, сећам се као клинац како сам се усрао, кад сам на неком распусту убијао време гледајући фотке и налетео на неколико са неке сахране неког у селу, црно беле фотографије и то оно и упокојени на фоткама приде, знам да ме дуго држало то, јбга био клинац, тако да ја то видео пре 20 година. Наравно то није комерцијализовано било нити је постојала та могућност у том селу, али свеједно.
-
И онда после покопа, окупљени се скупе, а попа баца бидермајер(мада се ваља другачије назвати за ову пригоду), и окупљени хватају. Ко ухвати, он је следећи. Хе,хе..