Тема за све и свашта

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
lelemud

Re: Тема за све и свашта

Postby lelemud » Mon May 02, 2016 9:09 am

svuda.prisutan wrote:
Rođaci wrote:Nisi rekao do koliko para bi išao, a i to verovatno neće pomoći da ljudi ovde smisle šta da mu kupiš. Treba da razmisliš šta oni vole, a nemaju.

150 jevereja mogu da odvojim. Pa ne znam sta nemaju, zato sto sad prvi put idem. Ali videcu neku sliku mozda i jos nesto.

Mozes da kupis naki namunjeni aparat za espresso i nargilu.
Bonus penis pax in domus.

Кум Жоржо

Postby Кум Жоржо » Tue May 03, 2016 5:56 pm

Zna li iko ikoga iđe ko popravlja polaroid(ni) foto-aparat?
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса

čompika

Postby čompika » Tue May 03, 2016 11:04 pm

Ako misliš na stare polaroidne, sve zavisi koji je kvar u pitanju, oni se jeftino nađu danas ispravni. A ako si iz BG, imaš čika Mišu na Zelenjaku, on popravlja analogne aparate. Ako može da se popravi, popraviće, i u većini slučajeva vrlo jeftino.

SPU

Postby SPU » Sat May 07, 2016 3:04 pm

Jedna tema o zdravlju o kojoj malo ko hoce da prica, a verujem da mozemo pomoci jedni drugima savetima.

Imam 28 godina i krajem prosle godine mi se desilo nesto sto ni u najgorim snovima nisam sumnjao da mi se moze desiti - dobio sam hemoroide. Tek tako, iznenada, posle jedne noci velikog alkoholisanja i krvario sam 2 nedelje za redom. Zivot mi se srusio, skenjao sam se i nisam znao sta da radim. Citao sam mnogo i pricao sa ljudima i shvatio da ce se ovo desiti svaki put kada budem pio alkohol i jeo ljuto, bukvalno bi lakse podneo mnogo gore stvari nego da mi zivot oduzme alkohol, jedini ventil i jedini neki beg od realnosti. Mnogo drugova mi je reklo da ima isti problem i da su samo naucili da zive sa tim, samo to prihvatis i nastavis dalje. Takodje moras naci alkohol koji ti vise prija, ja moj jos uvek nisam nasao, bukvalno dovoljno je da se polu-napijem i sutra ce biti pakao. U pitanju su unutrasnji, tako da melemi i kreme ne pomazu.

Znam da vas ovde ima dosta sa istim problemom pa recite braci kako ste naucili da zivite sa tim? Dajte neku utehu..

MARKER

Postby MARKER » Sat May 07, 2016 3:19 pm

Аман бре човече, битнији ти је алкохол од здравља, не желиш да га баталиш ни по цену да крвариш стално. Не верујем да ти било ко може помоћи, ако се сам не искулираш мало од алкохола. Дај телу времена да се залечи. Ако баш мораш да бежиш од реалности, узми буксну па завари, макар за то се може рећи да ти неће оставити никакве последице, а можда ти и помогне у излечењу.

1958

Postby 1958 » Sat May 07, 2016 3:43 pm

Najbolji poklon bi bio da se uvalis posle svadbe na gajbu I eto resenja, jos ako te vole... nema dss nema sns nema srs...
Често одем до на село

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Sat May 07, 2016 5:14 pm

Pa mozda sebi najbolji poklon.... :D Uvalicu se bar na 5-6 dana.

херц

Postby херц » Sat May 07, 2016 6:55 pm

Нисам знао где ово да окачим па реко ај овде.

Ово би требало да су нови пресретачи који ће патролирати од Суботице до Ниша. Реално лако их је уочити.

Image

lelemud

Postby lelemud » Sat May 07, 2016 9:35 pm

SPU wrote:Jedna tema o zdravlju o kojoj malo ko hoce da prica, a verujem da mozemo pomoci jedni drugima savetima.

Imam 28 godina i krajem prosle godine mi se desilo nesto sto ni u najgorim snovima nisam sumnjao da mi se moze desiti - dobio sam hemoroide. Tek tako, iznenada, posle jedne noci velikog alkoholisanja i krvario sam 2 nedelje za redom. Zivot mi se srusio, skenjao sam se i nisam znao sta da radim. Citao sam mnogo i pricao sa ljudima i shvatio da ce se ovo desiti svaki put kada budem pio alkohol i jeo ljuto, bukvalno bi lakse podneo mnogo gore stvari nego da mi zivot oduzme alkohol, jedini ventil i jedini neki beg od realnosti. Mnogo drugova mi je reklo da ima isti problem i da su samo naucili da zive sa tim, samo to prihvatis i nastavis dalje. Takodje moras naci alkohol koji ti vise prija, ja moj jos uvek nisam nasao, bukvalno dovoljno je da se polu-napijem i sutra ce biti pakao. U pitanju su unutrasnji, tako da melemi i kreme ne pomazu.

Znam da vas ovde ima dosta sa istim problemom pa recite braci kako ste naucili da zivite sa tim? Dajte neku utehu..

Za pocetak konsultuj se sa lekarom... hemoroidi su inace prosirene vene u cmaru. Ne utice samo alkohol i ljuto vec i ostala klopa (zacinjena, tvrda...). Suljevi su takodje bolest sedenja tako da ti preporucujem da se kreces vise i da jedes vlaknastu hranu kako bi bolje kenjao. Kupi u prodavnici zdrave hrane ovsene pahulje (nikako kupovni musli posto je sranje) one su pune vlakana i lakse ces kenjati :D. Faktu cepovi za bulju su dobri ali nista bez lekara prvo. I na kraju poslusaj Markera i pocni da duvas. :D Ublazice bol a i isto kao da si pijan, ali nemoj svaki dan da se ne ulenjis.
Bonus penis pax in domus.

axkontra

Postby axkontra » Sat May 07, 2016 11:12 pm

he06r6d5d5

jel moze neko da mi pomogne pisem na nekom malom laptopu i da bi ova slova izlazila moram da drzim neki taster sa oznakom fn koji se nalazi dve tipke pre spejsa.jel ima neka fora da to iskljucim i da najnormalnije slova kucam bez drzanja fn tastera.evo gore je primer kako to izlazi inace sam iskucao rec hemoroidi.

Мићара

Postby Мићара » Sat May 07, 2016 11:19 pm

Који оперативни систем је у питању? Ако је windows, пробај ући у control panel нађи region and language и додај само језик ја мислим да би требало да проради...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

kopriva

Postby kopriva » Sun May 08, 2016 7:53 pm

Pre bih rekao da mu se sjebala tastatura. El kapnulo malo pivce ranije?

Pajdo

Postby Pajdo » Mon May 09, 2016 6:25 pm

Jel zna neko mozda gde u Beogradu kupiti jeftino sandolin helios za drvo?Ne razumem se u to a na jednom mestu sam pitao i tu kazu 800din/l,to mi se nekako cini preskupo.

st.vuki

Postby st.vuki » Wed May 11, 2016 11:31 pm

Da li ima neke veze ili da li steti gumi na bajsu ako je montirana kontra od strelice koja pokazuje smer?

херц

Postby херц » Thu May 12, 2016 12:43 pm

Ако је шарама усмерен смер ротације, онда мораш испратити ту стрелицу. Ако су слик гуме онда терај док ти се не пробуши гума, па је тада окрени како ваља.

st.vuki

Postby st.vuki » Thu May 12, 2016 1:09 pm

Jbg usmeren je,i ima i strelica koja pokazuje ,medjutim menjao sam na brzinu na ulici i nisam gledao...

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Fri May 13, 2016 1:17 pm

Ako neka ima pripremu za ovu nalepnicu ili makar sliku,neka mi se javi na PP.

Image
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK

1958

Postby 1958 » Fri May 13, 2016 5:22 pm

Telefondzije treba mi pomoc. Kakav je po vama Blackberry Priv? Imam Z30 i onako nije mi nista specijalno plus ima bb10 sistem. Ovaj Priv je Android. E sad meni lepo izgleda, ali oko performansi se ne razumem uopste, pa ako moze neko da vidi sta i kako.
Често одем до на село

NorthSide024

Postby NorthSide024 » Sun May 15, 2016 2:14 pm

Radi li neko preko sajta upworks.com ?

ultrastito

Postby ultrastito » Sun May 15, 2016 2:23 pm

где је и шта ради филозоф опште праксе, г-дин горчин стојановић?
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Return to “Само опуштено”