stara pizda wrote:Kriminal ne poznaje nacionalnostNe znam jel se zajebavas ili si ozbiljan sa ovom retorikom
Zajebavam buraz, ironican sam. Ovi Rakicevi Srbi i ekipanod gospodina Radojičića je gora od Siptara.
Испред угоститељског објекта у Жупанијској улици у Вуковару око 2.00 часа дошло је до физичког обрачуна између више особа, саопштено је из ПУ Вуковарско-сремске.
"Утврђено је да је шест особа узраста од 18 до 25 година физички напало три особе узраста од 24 и 23 године. У сукобу је једна особа задобила тешке повреде, док су две лакше повређене. Сви су учесници сукоба с подручја Града Вуковара. О догађају је обавештено државно тужилаштво", саопштила је ПУ Вуковарско-сремска.
Према незваничним информацијама нападачи су чланови једне навијачке групе који су физички напали тројицу младића српске националности. Наводно се све догодило након што су тројица младића напустила објекат и кренула према аутомобилима.
а посебно се истакао када је од толике муке ушао у везу са жутима, за вријеме тих истих је предан сваки српски војник хагу
за вријеме истих одвојила се Црна Гора, за вријеме истих Косово прогласило независност
за вријеме истих многе фирме уништене и приватизоване
за вријеме истих наши клубови грцали у дуговима о "хулиганима" да не причам и Б92.
једном сам рекао док се не цијепа наша земља мени је добар тај ко је на власти. До сада нас је сваки поцјепао
+Kosovočompika wrote:
Sta je sa tetkom iz kanade, sta je sa jahtom na kojoj veliki srbi sa kosova piju sampanjac sa bedzetom pacolijem, sta je helikopterom, sta je sa jos masu afera ove vlasti???
da li se u ovoj drzavi ista lose desilo, ili je ovo zlatno doba? Zasto onda kad je zlatno doba 50.000 ljudi godisnje napusti ovu zemlju?
Zasto ljudi uce bugarski i madjarski jezik masovno? Zasto silna deca izbleglica iz Krajine sada opet traze pasose te iste Hrvatske iz koje su pobegli i beze dalje odavde?
čompika wrote:Sad druga je stvar sto smo sve te ratove izgubili i kao gubitnici, naravno da se vise broje nasi zlocini, nego zlocini drugih prema nama,ali to je skroz druga tema.
Users browsing this forum: No registered users and 26 guests