Спортске вести и занимљивости
-
Re: Спортске вести и занимљивости
I koliko njih je kupilo pojedinacnu kartu za sever i platilo je 100e?
Videcemo da li ce karte da planu kao sto kazes, ja bas i nisam siguran
клуб је омогућио и куповину карата на рате платним картицама

SAO_Zeljin wrote:I koliko njih je kupilo pojedinacnu kartu za sever i platilo je 100e?
Iskreno da ti kazem, ne bih bio razocaran i da bude samo 7000 nas sa propusnicama. Sta treba da plačem za ljudima koji ce doci na evropu i eventualno derbi da se slikaju za instagram? Ko ih jebe. Ko dolazi redovno ima propusnicu i 50% popust. Ne znam koliko ih je uzelo po100e, koliko god nebitno je. Ovce su uvek sluzile za šišanje.
Choose Life
"Divide et impera" sto bi reko nas narod.
Хабиб - Порије, заказано ѕа 22 h. Не верујем да ће почети пре 22:30, па ће моћи да се уклопи са вечерашњим фудбалом.
Кога интересује стрим, линкови су овде https://mmastreampass.com/2019/09/07/ev ... s-poirier/
Кога интересује стрим, линкови су овде https://mmastreampass.com/2019/09/07/ev ... s-poirier/
Odbojkasice u finalu evropskog.
Hoce li biti prenos fudbala negde?
(Street Force / Curva Orientale)
Nova S
https://www.danas.rs/svet/ceska-fudbals ... je-srbija/
Česi veći Srbi od nas samih, svaka im čast! Pročitajte ceo tekst.
https://www.danas.rs/svet/ceska-fudbals ... je-srbija/
Česi veći Srbi od nas samih, svaka im čast! Pročitajte ceo tekst.
- хектолитар
Ove govnare ne treba podrzavati uopste i ne treba vise da budemo u zabludi da smo neka fudbaska nacija i da cemo ikad ostvariti neki dobar rezultat ! Da dodje Gvardiola reprezentaciju da vodi opet bi dobijali po 5 komada od ukrajine i ostalih.
- Desnoruki levak
Taman kad pomisliš da za nas nije moguće niže pasti u fudbalu...jebeno kosovo će pre Srbije da se kvalifikuje za Evropsko 

Pa ne znam stvarno sta ste ocekivali ? Nesto kontam da je pun stadion bio zbog Ronalda.
Dovukla se sirotinja iz svih krajeva srpskog podneblja da ga vidi makar jednom u zivotu.
Dovukla se sirotinja iz svih krajeva srpskog podneblja da ga vidi makar jednom u zivotu.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
ElPadrino wrote:Pa ne znam stvarno sta ste ocekivali ? Nesto kontam da je pun stadion bio zbog Ronalda.
Koliko se secam tukli smo Portugal pre nekoliko godina na Mari pa im se CR nije ni video.
(Street Force / Curva Orientale)
Не знам како су одбојкашице ово добиле, много је тешко скакати са огромним јајима. У Константинопољу мук.
-
Dajte Brazil 

https://www.mozzartsport.com/ostali-spo ... eni/337096
Добар текст. Свима нам је кошарка била у фокусу, девојке узеле злато и то је прошло баш непримећено. Мада имам осећај да је све исто ово причао и Прлаиновић (ваљда је он) за ватерполо и то одмах после неке узете медаље (Рио?), и ништа се није урадило по том питању.
Добар текст. Свима нам је кошарка била у фокусу, девојке узеле злато и то је прошло баш непримећено. Мада имам осећај да је све исто ово причао и Прлаиновић (ваљда је он) за ватерполо и то одмах после неке узете медаље (Рио?), и ништа се није урадило по том питању.
- Desnoruki levak
Otkud odjednom ovom usranom dinamu ovako dobar tim, mater im jebem ustašku...
Imaju onog nekog španca što je bio najbolji igrač na prvenstvu mladih. Verovatno ni Atalanta nije neki tim, ali svakako 4-0 je odličan rezultat za natovariti Javora, a ne Atalantu
Choose Life
Ova ideja i akcija da zbog kazne Partizan bodre deca iz cele Srbije i Srpske je jedna od najoriginalnijih i najboljih ideja u poslednjih nekoliko godina. Svaka cast! Koliko sam ispratio u medijima oko 20 000 dece se ocekuje na stadionu. Malopre naleteo na neki klip gde trener Leotara prica kako deca danima nespavaju cekajuci put za BG, ali najlepša prica dolazi sa Kosmeta odakle je jutros iz svih delova nase juzne pokrajine pa cak i iz enklava krenulo oko 1000 dece. Puno srce!
Nikodije wrote:Ova ideja i akcija da zbog kazne Partizan bodre deca iz cele Srbije i Srpske je jedna od najoriginalnijih i najboljih ideja u poslednjih nekoliko godina. Svaka cast! Koliko sam ispratio u medijima oko 20 000 dece se ocekuje na stadionu. Malopre naleteo na neki klip gde trener Leotara prica kako deca danima nespavaju cekajuci put za BG, ali najlepša prica dolazi sa Kosmeta odakle je jutros iz svih delova nase juzne pokrajine pa cak i iz enklava krenulo oko 1000 dece. Puno srce!
Posle svih sranja koje smo mi ''matori'' napravili nasem klubu i tribini, bilo cinjenjem ili necinjenjem - volio bih da ovo postane pravilo.
Sveo bih ulaz na mladje od 16 i starije od 60. A ostalima, kad se opamete za jedno 5-6 godina...
"Вјечна зубља вјечне помрчинe
нит догори нити свјетлост губи"
нит догори нити свјетлост губи"