ElPadrino wrote:Samo rokaj 1914 brate, mozda izgleda kao ne prati niko, ali evo ja prvi procitam svaki post. Ako imas materijala za raspisati se kao Molossi za zabare, slobodno rokaj.![]()
Inace zanima me kakva je situacija sa grupama u manjim gradovima tamo u smislu kako na njih gledaju lokalci ? Kod mene u gradu a i u veci gradova osim BGa mozes imati dosta problema zbog te male sredine, od izbjegavanja, osudjivanja, pa do lake mete za muriju i ostale 'lovce' pa me zanima kako na te ljude gledaju u Rusiji i kakav je uopste sastav njihovih ljudi na tribini ? (i po 'profesiji' a i po godinama)
1914 wrote:
Sto se tice sastava u provincij se huligani manje cimaju idenjem na utakmice(uglavnom kada igraju protiv svojih rivala dodju u boljim sastavima),a i u uglavnom imaju manji prosek godina huligana (otprilike do 25 godina),brze ih prodje taj djir za sibanje,nego ove u Moskvi ili Piteru.Sto se tice profesija ima svakakih ljudi(od izbacivaca,taksista,vatrogasaca do advokata,ima slucajeva koji su batalili pricu i zamonasili se) a i najbitnije neloze se na kriminal toliko kao mi,Italijan ili Poljaci.
Users browsing this forum: No registered users and 27 guests