Тако треба, да знате коме сте служили.
Nikodije wrote:Uopste mi nije cilj da se ovo pretvori u raspravu o BG blizancima i titovim klubovima, drzavnim projektima i slicno, ja sam prvi za to da se pomaze svim klubovima i nemam nista protiv da drzava javno i transparentno pomaze Zvezdu i Partizan jer ruku na srce to su dva giganta za koga navija 10ak miliona ljudi. Samo da neke mrvice koje ostanu udele i drugima. Znaci brate nemoj da dozvolis da ti neki dug za struju ili vodu gasi neki FK koji zivi 60ak i vise godina a bilo je takvih primera mali milion. Ok oprosti Zvezdi milione, daj im drzavne najace firme da ih sponzorisu, neka jbg cela zemlja navija za njih ja to iskreno bez imalo sarkazma i ironije postujem i mislim da je to ok, ali onda moras da pomognes jednu Vojvodinu a ne da neki debil uzima od kluba milione i jos preti tuzbama, pustanjem menica i slicno. Nemoj da dozvolis da jedan Bajatovic vedri i oblaci, sve na stetu kluba. Nemoj da dozvolis braci Toncev da se iseravaju tamo u svojim klubovima itd... Znaci ovde dok ne dodje privatni kapital u klubove i dok zvanicno ne budu privatni drzava treba da u skaldu sa njihovim vrednostima pomaze klubove. Samo plasim se da svaki taj kredit nije uziman zboh Zvezde ili Partizana nego zbog licnih dzepova i interesa. A dobro da ne duzim dalje...
brucelee wrote:Мислим да су гајили трачак наде, да ће не знам уефа да нас избаци из европе на 30 година и да су се јако сморили кад су чули да се овима из уефе јебе за тенк испред стадиона.
idemoo wrote:Овај напад на аутопуту мени делује као тешка намештаљка, из неког разлога. Изашао и снимак, из перспективе неког ко је очигледно у тој екипи нападача (није неки успутни пролазник). Ништа у овој земљи није случајно
Тарзанија, Калинић, Сергеј, нво, данас...мислим да је фалио само још Чеда Јовановић и Соња Лихт
Users browsing this forum: No registered users and 58 guests