Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
https://www.facebook.com/damian.lazarevic
Име овог лика је на карти, сумњам да је то исти лик који ће бити на утакмици ал чисто да стоји коме треба јебати матер после.
Име овог лика је на карти, сумњам да је то исти лик који ће бити на утакмици ал чисто да стоји коме треба јебати матер после.
- Zlatiborac
Da vas nema trebalo bi vas izmisliti...
Послато са SP6.2 помоћу Тапатока
Mastovita ideja za koju sem mrznje trebaju i muda. Znaci bezbedni smo.
Mnogo mi ogavniji onaj drugi sto nas tastaturom prijavljuje FARE-u zbog Ratka Mladica.

Mnogo mi ogavniji onaj drugi sto nas tastaturom prijavljuje FARE-u zbog Ratka Mladica.

- Zlatiborac
Nemate pojma o čemu se radi. Ali neka vas još malo u neizvesnosti 

Ma izgoresmo.
Jbt, prodje 15 god.

Jbt, prodje 15 god.

Ne znam kako da opisem rasprave sa nekim simpatizerima suprotnog tabora, ali ovih poslednjih nekoliko godina mnogi kao da su apsolutno izgubili zdrav razum. Oni komentari posle Kopenhagena, gde se vidi istinska bol sto smo mi njih izbacili na penale su samo jedan u nizu potvrda tog nekog kolektivnog ludila.
Ne mogu da kazem da smo mi cigani bili uzorni onih 13-14 godina bez titula u kosarci i sest u fudbalu, ali ovako nisko padali nismo. Pa mi smo kao odgovor imali mobilizaciju, pojacani mit o Bariju i Tokiju i hejt na Toleta. I tu je prestajala i nasa paranoja i sve drugo. Jedino kome smo istinski zeleli zlo bio je Mustafa, mozda kao vrhunac te dominacije komsija i nekog naseg ponizenja. Ali opet ni u nasim najmracnijim momentima nismo bili ovakvi.
Ja ne znam, ukoliko eliminisemo ove mlade momke, pa jebote ima da se dogodi kolektivno samospaljivanje ocajnih domacica iz komsiluka.
Ne mogu da kazem da smo mi cigani bili uzorni onih 13-14 godina bez titula u kosarci i sest u fudbalu, ali ovako nisko padali nismo. Pa mi smo kao odgovor imali mobilizaciju, pojacani mit o Bariju i Tokiju i hejt na Toleta. I tu je prestajala i nasa paranoja i sve drugo. Jedino kome smo istinski zeleli zlo bio je Mustafa, mozda kao vrhunac te dominacije komsija i nekog naseg ponizenja. Ali opet ni u nasim najmracnijim momentima nismo bili ovakvi.
Ja ne znam, ukoliko eliminisemo ove mlade momke, pa jebote ima da se dogodi kolektivno samospaljivanje ocajnih domacica iz komsiluka.
- ultrastito
Brate, tad je postojao onaj lik sa nekim blogom, pa su nas ovde sve odreda poistovecivali sa njim, iako je lik klinicki lud i pukom slucajnoscu "navijao" za Zvezdu.
Ima ono kad je sa tog foruma neka riba bila u fazonu za igrace KKCZ da bi ih sve postrojila i prosvirala metak kroz celo...al ajd
to je sve normalno sto bi rekao Muta 
Vlada Mauzer je bio u pravu, samo cu to reci.
Ima ono kad je sa tog foruma neka riba bila u fazonu za igrace KKCZ da bi ih sve postrojila i prosvirala metak kroz celo...al ajd

Vlada Mauzer je bio u pravu, samo cu to reci.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Ljudi, i na onom rsb forumu mozete procitati iste komentare sa nase strane. Sad kad su dobili ove turke u Beogradu, tamo je bilo ispisano 10 strana svakakvih gluposti, da ne citiram sad. Tamo imas moderatora koji ima 40ak godina, cije je ubedjenje da je partizan najvece zlo sporta u Srbiji, i da treba biti unisten, da ne postoji. A ko zna sta je sve pisano kad je partizan ulazio u LS, tad na srecu nisam pratio taj forum. A realno ulazak nekog od rivala u LS, je najveci udarac za onog drugog
Meni je najjace jos kad neko u raspravi napise nismo isti. Nego sta nego smo isti, Srbi smo i jedni i drugi.

Meni je najjace jos kad neko u raspravi napise nismo isti. Nego sta nego smo isti, Srbi smo i jedni i drugi.
- ultrastito
Treba da se utanaci neka livada partizan.net vs rsb 

преле
преле
Ne livada, nego neki virtuelni prostor za finalni sukob kao u Matriksu
.
Inace, moje izvinjenje, u RSB skoro nikad nisam ni zasao pa moguce da nisam ni svesan svakakvih sranja koje znaju tamo da napisu. Ja se i dalje nadam da to nije ovog ranga kakvog smo citali i sa kakvim se ja cesto susrecem kada direktno ili virtuelno komuniciram sa suprotnim taborom.

Inace, moje izvinjenje, u RSB skoro nikad nisam ni zasao pa moguce da nisam ni svesan svakakvih sranja koje znaju tamo da napisu. Ja se i dalje nadam da to nije ovog ranga kakvog smo citali i sa kakvim se ja cesto susrecem kada direktno ili virtuelno komuniciram sa suprotnim taborom.
Ako ima neko stručan da mi objasni šta to Ivanić i Vukanović traže svaku tekmu u prvih 11? Momci su realno za seljačku ligu, u svom svetu i očigledno nespremni za ovakve utakmice. U paketu da ih pošaljemo zajedno sa Rodićem u neku Vojvođansku jug zapad ligu. Ovo nije za niih.
Bio bih zahvalan kada bi dobio stručan odgovor.
U svakom slučaju, prijatno me iznenadilo strano pojačanje. Kanjas i Garcia odlični. Žandera odmah u startnu. Sačekati povratak Bena. Tako može da se igra. Takođe Tomane zaslužuje startnu pa da vidimo kako će se pokazati.
Bio bih zahvalan kada bi dobio stručan odgovor.
U svakom slučaju, prijatno me iznenadilo strano pojačanje. Kanjas i Garcia odlični. Žandera odmah u startnu. Sačekati povratak Bena. Tako može da se igra. Takođe Tomane zaslužuje startnu pa da vidimo kako će se pokazati.
(Street Force / Curva Orientale)
- ultrastito
Al je zato dosao Gaucos 

преле
преле
- јахач магле
Гаучос је одиграо сасвим коректно, још мунуо и гол. Од њега довољно за прву утакмицу.
...Сијају звезде као очи конобарице...
- ultrastito
Da je ova situacija sa druge strane brda, ovde i ne samo ovde bi čitali epove o Severnoj Koreji, zloupotrebi i indoktrinaciji dece i slično, al kako nismo isti i hvala Bogu na tome, ja ću reći da je ovo do jaja akcija i fenomenalna kara uefa mafiozima. Ajmo deco!
преле
преле
Какву би тек екипу имао КК Партизан да нису пасторчад
Ajmo cigani!
Dajte komentare opet sa onog foruma
Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Dajte komentare opet sa onog foruma

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk
Аааааааааааааааааааа!!!!!!!!!
Тенк стоји! Алоо тенк!
Тенк стоји! Алоо тенк!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka