Htio sam bas citirati njegov post, mislim da je bezveze razmisljanje kao ko ne bi poletio za parama itd .. Vjerujem da ima ljudi i koji bi odbili pare, al opet moras racunati da covjek voli kosarku i da je to neki miks para / kosarke / ostvarenja sna i slicno.
Inace, licno mislim da je Rodja neki ubaceni bot od Jokica. Koliko te placa Rodjo ?

Salu na stranu, meni iskreno, u nekom sirem pogledu, apsolutno siste jaja da li ce jedan Nikola Jokic igrati za nasu reprezentaciju. Kad pogledam intervju od ova dva momka, pa se jos prisjetim da je tu jedan srcani Nemanja Bjelica.. Samo kad ta tri momka pogledam meni je srce puno.
Na klupi kad vidim jednog Saleta Djordjevica, realno ko je Nikola Jokic da kao nesto se mi demoralisemo jer on ne ide na prvenstvo.
Pa barem u nasoj reprezentaciji je oduvijek bila TIMSKA igra i igra SRCEM.
Sjecam se onomad kad je Sale Djordjevic odbio da pozove Bobija, nakon nekih zackoljica itd. znam da je tada dosta ljudi bilo u nekom fazonu "Ajoj Saleta budale" "Ajoj Sale ovo Sale ono" i znam da sam se tada dosta energicno svadjao sa argumentom -> Ko je jebeni Bobi naspram Saleta Djordjevica ?
Jedno je sigurno, dokle god takav covjek vodi nasu reprezentaciju ne treba da brinemo za neke Jokice, kao i neke nove Jokice koji dolaze, sto je i na 2-3 takmicenja vec potvrdjeno. Nije bitno ko igra ( ne sad bas u bukvalnom smislu).
A i na kraju krajeva, igranje za reprezentaciju je DOBROVOLJNO. Meni samo smeta sto toliko zavlaci sa pricom, kao pa ne znam pa ovo pa ono. Reci jebiga ne igra mi se i to je to. Kad mi se bude igralo igracu.
Posteno, ali onda treba da se zna ko je Bogdan Bogdanovic, ko je Milos Teodosic, ko je Nemanja Bjelica (izmedju ostalog i Vladimir Stimac

Zato, sto se mene tice, apsolutno mi je svejedno da li ce Jokic igrati. Jer se za reprezentaciju igra srcem, a ne kalkulacijama.