Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Kad god je lozana bude X.
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
njasvi wrote:ultrastito wrote:opozicija, avangarda, one najjace nalepnice ikad! kako bese? GAZITE SLUGE REZIMA
ma gazi musave !!!
Рече обезбеђење инаугурације преЦедника и другари млађаног му наследника

Nisam upucen bas,ima li prenos derbija negde ?Ako nema moze link neki.Hvala
Derbi ko derbi. Nama ponisten pogodak njima neregularan priznat. Grobari Cokot nije poneo crveni karton sa sobom. Grobari u 36 frakcija. Standardna prica.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Шта каже вјесник јел партизаИ опет оштећен од стране режима? 

DaЧомбе wrote:Шта каже вјесник јел партизаИ опет оштећен од стране режима?
da je ponisten onakav gol partizanu, ja mislim da bi narednih 5 dana slusali od PAntica, Vucele, Vazure i medijskih navijaca partizana, kako je to bruka i sramota, kako je unisten derbi, kako je to bio gol kola, kako je to otvorilo utakmicu i kako bi kod 1-0 partizan dao jos 3 komada i ponizio Zvezdu, kako je sramota, kako je Zvezda drzavni klub, kako ne znam... hocemo Var, hocemo ne znam sta, uaaaa
kad je obrnuto puj pike, desava se. Inace situacija koja u trenutku kad se odigrava i u realnom vremenu je meni bila jasna da je gol cist i da nikakvog ofsajda nema, dakle nije situacija ono tipa, cek da vidimo snimak, pa pogledamo iz 3 ugla pa onda kao hmmm ipak je greska, nego bre svako je video jasno u istom trenutku.
A mediji su mi isto fantazija, da li je Zvezda mozda ostecena? naslovi, ajde bre.
kad je obrnuto puj pike, desava se. Inace situacija koja u trenutku kad se odigrava i u realnom vremenu je meni bila jasna da je gol cist i da nikakvog ofsajda nema, dakle nije situacija ono tipa, cek da vidimo snimak, pa pogledamo iz 3 ugla pa onda kao hmmm ipak je greska, nego bre svako je video jasno u istom trenutku.
A mediji su mi isto fantazija, da li je Zvezda mozda ostecena? naslovi, ajde bre.
posle onog gola iz auta, treba još jedno 300-400 ovakvih grešaka da se desi da biste bar malo oprali obraz
A zapravo nije bio aut
- јахач магле
Колико гована има у ЈСД ПартизаИ то нема на кугли земаљској. Клинац од 17 година вам већ игра као говедо неопевано.
...Сијају звезде као очи конобарице...
- Zlatiborac
Ni sa 50 miliona nam ne možete ništa.
Vaša deca igraju po beogradskim nezvaničnim juniorskim ligama, naša postaju zveri sa 17.
Kompleks...
A fora sa Partizai je toliko žalosna...
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Vaša deca igraju po beogradskim nezvaničnim juniorskim ligama, naša postaju zveri sa 17.
Kompleks...
Gajic štopuje loptu rukom u šesnaestercu nakon ubacivanja Miletica
Milunović pada i sasvim slučajno nogom kači Nikolića u petercu
Lopta van aut linije, to smo vec apsolvirali...
Milunović pada i sasvim slučajno nogom kači Nikolića u petercu
Lopta van aut linije, to smo vec apsolvirali...

"Вјечна зубља вјечне помрчинe
нит догори нити свјетлост губи"
нит догори нити свјетлост губи"
Kibiców wrote:A zapravo nije bio aut
nije, nije, to smo mi sanjali

a evo i u Evroligi se krade
https://instagram.com/p/Bui3jKIljxw/
više laži i izmišljotina Tegi raskrinkao na Instagramu za nekoliko meseci nego svi domaći ciganski mediji za 50 godina
ciganska posla
Zlatiborac wrote:Ni sa 50 miliona nam ne možete ništa.
Kompleks...
Па да бре, неправда је што партизаИ не игра ЛШ, ви би је већ освојили какве сте звери

- Zlatiborac
Kad ste vi u pitanju jednostavno smo takvi 
Tu ne pomaže ni Murinjo, ni država, ni Arapi, a ni Afrikanci.

Tu ne pomaže ni Murinjo, ni država, ni Arapi, a ni Afrikanci.
Ма најјачи сте, авангарда антирежимска, знамо већ.
Рођо чувај овај пост требаће ти у неком од наредних дербија.

Rođaci wrote:posle onog gola iz auta, treba još jedno 300-400 ovakvih grešaka da se desi da biste bar malo oprali obraz
Рођо чувај овај пост требаће ти у неком од наредних дербија.

- Zlatiborac
Za vas smo avangarda.
Rođaci wrote:Kibiców wrote:A zapravo nije bio aut
nije, nije, to smo mi sanjali
a evo i u Evroligi se krade
https://instagram.com/p/Bui3jKIljxw/
više laži i izmišljotina Tegi raskrinkao na Instagramu za nekoliko meseci nego svi domaći ciganski mediji za 50 godina
ciganska posla
Да ли је Теги мађија раскринкао где нестадоше новци из ЈСД КК Партизан из времена владавине Дулоа ?
ti da si pravi Србин, znao bi da je Dule pokrao sve pare da bi uništio stub Србства i tako obradovao sve nas iz NDH
Faul k'o suza, ne znam sta nije jasno?!
Inace, vi doktori za geometriju, geodeziju i kvantnu fiziku ste naravno analizirali ovaj detalj kako dolikuje. Svojim poprecnim presecima, 3D animacijama i svemu onome sto standardno vec radite.
https://twitter.com/Princ_Albert_rs/sta ... 95488?s=19
Da ne ulazimo u analiziranje senke. Posto da bi bila napolje mora da predje celim obimom, a opet senka baca mrlju sto bi se reklo.
Inace ja sam od onih koji su navijali da vas razguzimo da proklinjete dan kada ste se preselili iz Zagreba u Beograd. Ali u ovom "blatu" ni Liverpul vas ne bi dobio. Jednostavno tako je.
Steta za onaj Besiktas stvarno, da nije bilo njega jurili bi sada lagano umesto njih ka samoj zavrsnici LE. Jbg, svemirska ekipa.
A Zoran Jajara Mirkovic brat Zvezdana Mirkovica pravi "gospodin" u odelu. Kako i dolikuje.
Da je daleko bilo obrnuto sada bi citali o pokusaju ubista od onog "gospodina" u odelu boje koze.
Da rezimiramo. Trebalo je da bude 0:4.
Ben neregularan
Pavkov neregularan
Vas regularan
+ tri penala za vas
+ tri crvena za nas
Inace, vi doktori za geometriju, geodeziju i kvantnu fiziku ste naravno analizirali ovaj detalj kako dolikuje. Svojim poprecnim presecima, 3D animacijama i svemu onome sto standardno vec radite.
https://twitter.com/Princ_Albert_rs/sta ... 95488?s=19
Da ne ulazimo u analiziranje senke. Posto da bi bila napolje mora da predje celim obimom, a opet senka baca mrlju sto bi se reklo.
Inace ja sam od onih koji su navijali da vas razguzimo da proklinjete dan kada ste se preselili iz Zagreba u Beograd. Ali u ovom "blatu" ni Liverpul vas ne bi dobio. Jednostavno tako je.
Steta za onaj Besiktas stvarno, da nije bilo njega jurili bi sada lagano umesto njih ka samoj zavrsnici LE. Jbg, svemirska ekipa.
A Zoran Jajara Mirkovic brat Zvezdana Mirkovica pravi "gospodin" u odelu. Kako i dolikuje.
Da je daleko bilo obrnuto sada bi citali o pokusaju ubista od onog "gospodina" u odelu boje koze.
Da rezimiramo. Trebalo je da bude 0:4.
Ben neregularan
Pavkov neregularan
Vas regularan
+ tri penala za vas
+ tri crvena za nas