Rođaci wrote:toliko ih jebu da se niko ne vraća
Znam brate sprdam se malo na kolektivnu našu bedu, mada i za to vraćanje bih mogao do sutra, nije ni to tako, kao i većina vas ovde tako i ja imam dosta drugara iz generacije koji su po belom svetu i jedino što mogu da zaključim kod većine je da su nesrećni, situirani ali nesrećni jednostavno pate za tom domovinom kakva god ona bila, e sad ja tu verujem da je sve stvar pojedinca i ličnog stava, recimo ja sam mišljenja da mi neko ponudi sve pare ovog sveta i da biram gde ću da odem ne bih otišao, jednostavno ne bih mogao bez svog grada i svoje zemlje.
Jednom sam se oprobao u toj varijanti, jer imam tri sestre u prokletom Cirihu i šatro sam išao nešto da šljakam, više sam ladio jaja i pio pivo, pride doneo pare i kao takvom mi se život gore nije svideo, jednostavno nisam izdržao ni ta tri jebena meseca vratio sam se, iako sam bio sa svojima, na njihovom, uživao, malo radio i doneo neke novce, jednostavno se ne pronalazim, evo sad blejim gajbi jer nemam posao jer su me govnari u sns-u uslovili za potpis iako sam i te kako kompetentan za svoj posao itd itd itd ali neka naduvao sam ih jajima i ponosan sam zbog toga, daje mi keva za grad kad zapne i totalno mi se jebe za tamo neku švajcarsku ili neko drugo sranje, a opet paralelno sa tim mladost mi prolazi u bedi, zajebana je to vaga, ali imam dovoljno godina i svesno sam izabrao pravac, daleko teži put ali neka košta koliko košta, bilo je ovde i gore, pa sam spreman da sačekam i najgore.