Nexon wrote:pertla wrote:Pa jel on kriv sto je stanje takvo da sportisti zaradjuju abnormalne sume?ti bi sigurno rekao puno mi je to,dajte mi za racune i hranu,i da mi ostane 100e mesecno.ne mlati molim te
Какве везе имам ја и могуће моје одлуке или пак твоје у целој причи?
Ради се о томе да је његов посао да га пљују, навијају, глупирају и тако то.
То је смисао спорта.
Чему они другом служе?
Да нешто не стварају? Праве? Копају руду као они несрећници у дубоким јамама да би имали струју да видимо и да волимо нашег Јокару?
Радите за пар стотина евра ко зна шта по десет сати и још правдата незреле мамлазе који ће после уткамице на сплав или неки клуб да се дружи са манекенкама, глумицама и водитељакама док га ви гулите на Лизу преко малог тв екрана.
Чуј да га не пљују.
А хоће ли јунак да се одазове на војни позив ако крене неки рат? Колико знам ниједан спортиста то није урадио током деведесетих.
Исправите ако грешим.
Al bukvalno ne mlati sto bi reko pertla. Ja recimo ni ne pratim vise Ligu Sampiona jer se slazem da je sve to postalo preplaceno, al daleko od toga da krivim same fubalere za situaciju. Raja kojoj je sport postao zivot i smrt je najvise kriva, oni su ti koji dolaze na stadion, kupuju skupe ulaznice, dresove, hot dogove, niko ih ne bije po usima da odjebu takav sport, al to se ne desava, vec suporotno, sto je sport skuplji (kao i sve ostalo uostalom) to se ljudi debili jos vise loze.
Ali gde si ti otisao, poredis kopace rude kao i njihovu zaradu , nicim izazvano, pisi onda na forumu rudara umesto navijaca/sporta , ako vec toliko brines o njima, jer kada bi se svi presaltali da "pratimo" rudare i cenimo mnogo vise njihov trud i rad, i njima bi skocila plata

Dakle, prvo od sebe kreni, i postavi pitanje da li i ti doprinosis tome da spotisti budu placeni koliko jesu.
Jel Kim Kardasijanka kriva sto se razvaljuje od love, ili glupi ljudi koji je prate na dnevnom nivou i doprinose tome da osoba koja nista ne "stvara" kako kazes uzima toliku lovu? Ona tu ispada jos i genijalna, ne radi dosadni posao od 9 do 5 a uzima pare koje 95% ljudi za zivota nece videti.
Ili ajmo o firmiranoj garderobi, sto je najki skuplji od novopazarca itd. Sve krece od ovaca koji placaju to sto im se predstavi kao nesto vau (marketing). A generalno smo svi u ovce, u manjoj ili vecoj meri