Политика, избори и вести о политици
Re: Политика, избори и вести о политици
Ako do toga dođe, to će biti definitivno kraj protesta i nastavak tiranije AV-a. A, ako narod to dozvoli onda ću svu sreću poželeti Akeli da nas sravni sa zemljom svim snagama!
8. Лустрација
Обавезујемо се на доношење закона о лустрацији свих који су злоупотребили јавне функције и
државне ресурсе од 1990. до данас.
хе хе
- ultrastito
Ovo je poslednja, ali bukvalno poslednja sansa da se maaaaaaaaaaaalo uredi drustvo. Bukvalno poslednja sansa. Ako i ovo skurcaju (providne) domace interesdzije, slobodno mozemo bez gaca da setamo ulicama i da nas jebu S(n)S-ovci na svakom koraku.
Pridje ti i kaze "Ja sam iz S(n)S-a, presamiti se preko ograde da ti ga munem!".
To bi ja realno radio da sam u toj ekipi, jer ako neces ima da glavis robiju zbog ne davanja bulje i tamo ce da te jebu. Pa sad...kako ti je lakse.
Pridje ti i kaze "Ja sam iz S(n)S-a, presamiti se preko ograde da ti ga munem!".
To bi ja realno radio da sam u toj ekipi, jer ako neces ima da glavis robiju zbog ne davanja bulje i tamo ce da te jebu. Pa sad...kako ti je lakse.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
mungos wrote:8. Лустрација
Обавезујемо се на доношење закона о лустрацији свих који су злоупотребили јавне функције и
државне ресурсе од 1990. до данас.
хе хе
Nije im sluzba dala ni posle Slobe, tek sad što im neće dati.

Ко је Вук Велебит?
https://govorisrbija.rs/ko-je-vuk-velebit-da-li-se-stvara-novi-otpor/
Ево и пацифистички, антинационалистички текст Велебита
https://www.facebook.com/ninonline/posts/generacijski-pogled-na-ideju-o-vra%C4%87anju-obaveznog-slu%C5%BEenja-vojnog-rokane-ra%C4%8Dunaj/2029269427143394/
Jeremić i Đilas danas u Evropskom parlamentu u Briselu na skupu "Proces Evropske integracije Srbije", u organizaciji Saveza liberala i demokrata
http://rs.n1info.com/Vesti/a458225/Jeremic-i-Djilas-u-Briselu.html
Почела изгледа борба за позицију првог евроатлантисте Србије на страном конкурсу. Биће тешка борба између Вучића и опозиције у шлихтању страном жирију али ко год да успе да задобије наклоност нама лоше а западу бања.
Last edited by навијај on Thu Feb 07, 2019 7:12 pm, edited 1 time in total.
Ko su ove druge glave na sastanku sa trifunovicem?
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
жена нз ко је, двојица су амбасада сад, а овај натан је нво за евроатлантске интеграције, гостовао је више пута на н1 па нам је бар мало познат
Video sam ovu vest tj pročitao sam link....Samo mi jedna stvar nije jasna, ako je sve to tako, zašto bi tako olako sebi dozvolili da se kompromituju ? Zašto bi sedeli u nekom kafiću, hotelu kada postoje ozbiljna mesta za tako ozbiljne planove ? To mi govori da je sve ovo očajnička režija tonućeg sns-a, ili samo želim da mislim da je to u pitanju.
ako dodje bilo ko umesto Vučića, mora biti kako kazu gazde. Znači ono što ćemo birati na izborima posle ovih što nadolaze, za nas je već izabrano. Vučko je isto tako dobio demokrate, koji se nisu preterano bunili u smislu odredili su oni veći od nas ko će biti.
E problem je što je ovaj mahnit, i što postoji verovatno dobra šansa da se posvađa sa gazdama pa krene scenario Slobe.
Dva tasa su po meni manje više u ravnoteži, SNS kauboji i zulumćari, i DS koji je opljačkao zemlju privatizacijom i utro put i ostalim kombinacijama koje ovi nastavljaju.
Jel ima neki protest za nas što mrzimo i jedne i druge...
E problem je što je ovaj mahnit, i što postoji verovatno dobra šansa da se posvađa sa gazdama pa krene scenario Slobe.
Dva tasa su po meni manje više u ravnoteži, SNS kauboji i zulumćari, i DS koji je opljačkao zemlju privatizacijom i utro put i ostalim kombinacijama koje ovi nastavljaju.
Jel ima neki protest za nas što mrzimo i jedne i druge...
Mene je najžalije samo što je narod glup. Za ove se nećrmo prevariti ma koga god izaberemo, opet će doći isti.
(Street Force / Curva Orientale)
Далтон wrote:Mene je najžalije samo što je narod glup.
Mожда би било паметно да народ рудари bitcoin

- Влада Паликућа
čompika wrote:Jel ima neki protest za nas što mrzimo i jedne i druge...

HRVATSKI EVROPEJAC O SRPSKOJ OPOZICIJI: Đilas i Jeremić misle sa Dverima da uvedu Srbiju u EU?! Nemaju rešenje ni za pitanje Kosova!
"Susret je bio vrlo koristan i zanimljiv, ali nisam dobio jasan odgovor na pitanja: kako misle uvesti Srbiju u EU s Dverima i rešiti odnose s Kosovom", napisao je Jakovčić na Tviteru.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3202011/hrvatski-poslanik-ep-sokiran-kako-djilas-i-jeremic-misle-da-sa-dverima-uvedu-srbiju-u-eu
О чему се ради?
Овај ујак против двери зато што неће да се одрекну КиМ за еу као власт?
Влада Паликућа wrote:čompika wrote:Jel ima neki protest za nas što mrzimo i jedne i druge...
Može li neki info opširniji nisam upućen ?
- Ultra Sarma
Babicev udes,
au covece kako ih je cuknuo, izvinjavam se ako je vec bio snimak.. ko zna koliko su isli ovi... tako je kad neko istripuje kriminal, a ustvari je nepismena seljacina, po obicaju najebe neko ni kriv ni duzan zbog budale.
au covece kako ih je cuknuo, izvinjavam se ako je vec bio snimak.. ko zna koliko su isli ovi... tako je kad neko istripuje kriminal, a ustvari je nepismena seljacina, po obicaju najebe neko ni kriv ni duzan zbog budale.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
- CamoSurprise
I ode Vinča...
Izbor se svodi na biranje marionete, gazde su iste.
Izbor se svodi na biranje marionete, gazde su iste.
Gilajdza RIP
-
pertla wrote:Ko su ove druge glave na sastanku sa trifunovicem?
Ne znam sve ali ovaj Ibisbegovic njega znam. Isao sam sa njegovim sinom u osnovnu skolu dok nije poginuo gle cuda u vasingtonu kada je njega i njegovu majku koja kao i cale rade u Americkoj ambasadi.
Swallow wrote:Može li neki info opširniji nisam upućen ?
https://www.facebook.com/demokratskastrankasrbije/videos/1848217898617950/
- Ultra Sarma
Ali zasto jebeni ponedeljak u 17h i uvek radni dan i tako odvratni termini dok ljudi jos sa posla nisu izasli... ako je vec ponedeljak daj malo kasnije da pocne nisu mi jasni... u svakom slucaju ko god moze neka se pojavi, bolje na jedan ovakav pravi protest nego sto onih Djilasovih..
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала