Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Ultra Sarma

Re: Вести

Postby Ultra Sarma » Mon Feb 04, 2019 5:52 pm

навијај wrote:Image

Koji je izvor ovoga? Deluje realno imajuci u vidu sta rade Vuci i Tacic...
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

Мићара

Postby Мићара » Mon Feb 04, 2019 6:56 pm

Какво разграничење то је исто као признање,..
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

навијај

Postby навијај » Mon Feb 04, 2019 7:05 pm

Послато ми је, кружи, не знам стварно колико је веродостојно
Мићо па прочитај, тачка 10

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Feb 04, 2019 9:46 pm

навијај wrote:Image

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

njasvi

Postby njasvi » Mon Feb 04, 2019 11:51 pm

ljudi mogu da traze sta god hoce, nase budaletine na vlasti/opoziciji ce dati sve sto treba samo da ostanu/dodju na vlast(i)
narod je i onako da ne kazem sta, progutao je sve ovo do sad, progutace jednostavno sve
04 X 1945

reziser

Postby reziser » Mon Feb 04, 2019 11:56 pm

njasvi wrote:ljudi mogu da traze sta god hoce, nase budaletine na vlasti/opoziciji ce dati sve sto treba samo da ostanu/dodju na vlast(i)
narod je i onako da ne kazem sta, progutao je sve ovo do sad, progutace jednostavno sve

I na kraju reci-nek smo zivi i zdravi.A nit je ziv ni zdrav...tuga.

Мићара

Postby Мићара » Tue Feb 05, 2019 12:10 am

Ма ово је обично срање, неко написао безвезе.
Нормално је да се не пристаје на ово.
Косово је Србија!
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

навијај

Postby навијај » Tue Feb 05, 2019 1:51 am

Говорећи о косовском "чвору", председник је навео да се не можемо правити да се ништа није догодило, јер је Косово прогласило независност 2008. године.
Што се тиче разграничења, Вучић је упитао да ли неко верује да ће Албанци са одушевљенем да прихвате када им неко каже да је Качаник старо српско место.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/3409808/vucic-u-cetvrtak-pocinje-kampanja-buducnost-srbije.html

On je naveo da je Beogradu interes da se dijalog završi trajnim rešenjem, a ne da se bori protiv Kosova

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:775427-Dacic-Ako-u-narednih-godinu-ili-dve-ne-bude-dogovora-sa-Pristinom-tesko-da-ce-ga-skorije-biti

нема лека

Postby нема лека » Tue Feb 05, 2019 1:41 pm

Ма неће Вучић, шта вам је, то бре Шолак и Ђилас спремају атентат, удар на државу

lost&found

Postby lost&found » Tue Feb 05, 2019 3:09 pm

fedayn wrote:Svaka cast novosadjanima!

Na cemu?

Bunt

Postby Bunt » Tue Feb 05, 2019 4:31 pm

Čekamo (re)akciju bloka 11. Kako će tvrdo jezgro da odgovori na ovaj veličanstven gest? Neki pamfletić, markerić na zidu lifta, unutrašnja strana vrata neke kloake u blizini... Anticipation is killing.

fedayn

Postby fedayn » Tue Feb 05, 2019 7:09 pm

lost&found wrote:
fedayn wrote:Svaka cast novosadjanima!

Na cemu?

Na podrsci anti-imperijalistickom rezimu.Bunt decko to nije shvatio.

lost&found

Postby lost&found » Tue Feb 05, 2019 9:41 pm

Znas kako, bolje da su se organizovali i poslali neku humanitarnu pomoc ljudima koji nemaju sta da jedu tamo, nego sto su napisali par grafita i eto, kao anti-imperijalisti su.

Venecuela se samo-unistila svojom nesposobnoscu, korumpiranoscu i ostalim glupostima koje po pravilu idu uz socijalizam/komunizam.
Prokockali su istorijsku sansu da ulazu pametno i stede, al ne oni su se neosnovano bahatili i ziveli iskljucivo od nafte, kratkovido misleci da ce cena nafte doveka biti visoka. Odlican video o tome:

Da ne pricam o stopi kriminala tamo... ma idila.

Ameri su im tek pre 10ak dana uveli sankcije na naftu (stavise Amerika im je vec godinama glavni kupac nafte), pre toga su bile uglavnom za osoblje iz vlade. Sad su docekali sansu kad su se ovi samounistili, i sad ce da ih verovatno preuzmu pod svoju sapu. Pa i neka, imali su prilike da se pokazu sta umeju, i nazalost fejlovali su poprilicno, a imaju bogatstva kakva se samo pozeleti mogu. Al to je isto kao kad bi se i kod nas od sutra pronasla ogromna kolicina nafte i gasa , da li prosecan narod ziveo bolje? bi kurac.

Ali, avaj, da tebe boli uvo za obican narod, nikad ne bi ni velicao komunizam (pogotovu danas, kad mozemo da se distanciramo i sagledamo dobre i lose stvari realno). Bitno je da je Maduro protiv Amerike, al jos bitnije crveni burzuj, a narod nek nastavi da jede pacove, kad im zli Ameri uvedu demokratiju plakace i za tim pacovima.

PS i ne ovo nije nikakva pro-zapadna propaganda, niti mrzim Venecuelu. Bas naprotiv, 3 godine sam u vezi s devojkom odande, a obzirom da joj je deo familije i dalje tamo, imam informacije iz prve ruke sta je istina a sta ne.

Далтон

Postby Далтон » Tue Feb 05, 2019 10:05 pm

Mi smo ako se sećaš pre nekoliko meseci baš pričali o Venecueli loste&founde. Tada si bio u Meksiku koliko me sećanje služi ili si samo baronisao da si tamo :)
Pričao sam ti za onu zubarku što sam u kontaktu s njom a baš je iz karakasa.
Jednom sam pričao baš o aktuelnoj politici tamo i shvatio koliko je zatupljen narod. Ona i oni koji su protiv madura. A sličnu si poruku i tada napisao. "Navikli da se izležavaju na plaži celog života i da ništa ne rade, a sada im zakucala crna pogibija na vrata pa se dali u rasulo". Nešto ovog tipa.
Elem, dobra vest je (ali ne znam koliko izvodljiva) da se može za neku siću kupiti do jaja apartman na 20m od obale i palmi. Sa đakuzijem i bazenom u dvorištu. 300m2 sa dve latinke koje ti titraju muda za koricu 'leba.

Baš mi je ona pokazivala sajt neki za nekretnine i kvadrat prostora je tipa 30 miliona bolivara a kad sračunaš u evro dođe na 4€. Ne bukvalno, ali znam da sam izneverovao.

To sad tamo ako to je žena već Venecuelanka, kupi i ostavi. Pa za jedno 10godina da živiš kao čovek gospodski. I vi i deca.
(Street Force / Curva Orientale)

fedayn

Postby fedayn » Tue Feb 05, 2019 10:35 pm

lost&found wrote:PS i ne ovo nije nikakva pro-zapadna propaganda, niti mrzim Venecuelu. Bas naprotiv, 3 godine sam u vezi s devojkom odande, a obzirom da joj je deo familije i dalje tamo, imam informacije iz prve ruke sta je istina a sta ne.

Znam,pricali smo o tvom odlasku u Venecuelu 2016.god na pm. tada sam bio gradski boem na forumu.Pitao si me kakva je situacija...Nego ja tebe da pitam,a sto taj siromasni narod i radnicka klasa koja jedva sastavlja kraj sa krajem glasa za Madura?Koliko znam on je pobedio na izborima,a ovaj otporaski supak sto se samopdoglasio za predsednika je manjina,i to ona dobrostojeca koja samo nesto kuka i sere.

Evo i Dalton prica o kojekavim zubarkama koje su protiv Madura?! A koliko mi se cini ni tvoja riba nije nije bas tako slabog imovnog stanja.

Cuj to to,jebes demokratiju ...ja sam predsednik...pa zato su komunisti i krenuli sa revolucijama,jer su videli da kad god su pobedjivali u ravnopravnoj trci da su izbori ponistavani....Imate nas primer visestranackih izbora u Kraljevini Jugoslaviji.

MADURO IZDRZI!

Image
Last edited by fedayn on Tue Feb 05, 2019 10:38 pm, edited 1 time in total.

Kox

Postby Kox » Tue Feb 05, 2019 10:36 pm

Daj link za taj sajt sa nekretninama leba ti...
Teske droge i lake zene!

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Feb 05, 2019 11:03 pm

fedayn wrote:Nego ja tebe da pitam,a sto taj siromasni narod i radnicka klasa koja jedva sastavlja kraj sa krajem glasa za Madura?Koliko znam on je pobedio na izborima,a ovaj otporaski supak sto se samopdoglasio za predsednika je manjina,i to ona dobrostojeca koja samo nesto kuka i sere.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2019&mm=02&dd=05&nav_id=1502189

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Tue Feb 05, 2019 11:12 pm

U septembru prošle godine slikao se u društvu slavnog kuvara Salt Bea, inače specijaliste za odreske, dok većina građana Venecuele ni ne može sebi da priušti meso.

Је л' имају ћере Бамбиленд, или Мадону, покраше ли све од Венецуеланаца, треба то да се реши да се не краде по Венецуели више.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

pertla

Postby pertla » Tue Feb 05, 2019 11:20 pm

Sad je bas vreme da se iz srbije ulaze u nekretnine u venecueli...
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Return to “Само опуштено”