Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Мићара

Re: Вести

Postby Мићара » Thu Jan 17, 2019 8:00 pm

нема лека wrote:Јел може неко од русофила овде на форуму, без зајебанције питам пошто ми није јасно, одакле и чему то идолопоклонство према некој земљи и председнику те земље?

:lol: Кудрави не троши речи на глупе људе.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Мићара

Postby Мићара » Thu Jan 17, 2019 8:18 pm

Image

нема лека

Postby нема лека » Thu Jan 17, 2019 8:39 pm

Мићара wrote:
нема лека wrote:Јел може неко од русофила овде на форуму, без зајебанције питам пошто ми није јасно, одакле и чему то идолопоклонство према некој земљи и председнику те земље?

3000 за господина

Мићара

Postby Мићара » Thu Jan 17, 2019 8:43 pm

нема лека wrote:
Мићара wrote:

3000 за господина

Шта 3.000?
Шта пишеш глупости овде, ти питаш зашто је неко везан са љубављу према братској земљи, стиди се, смраду мали.
Како ти то називаш и русофилством, идолопоклонство, нити је прво нити друго, нити ми је неко то угурао у уста нити ме је учио да волим Русију, једноставно сам рођен са тим, као и већина хвала Богу и Руса и Срба!

нема лека

Postby нема лека » Thu Jan 17, 2019 8:47 pm

Друже, пази да ти тастатура не врати, опасни су дугмићи

нема лека

Postby нема лека » Thu Jan 17, 2019 8:49 pm

Кудрави Гаучос wrote:

Прво, није ми јасан термин русофил, подсећа ме на педофил, хемофиличар итд... гадан је, али ево рецимо да се ја уклапам у оно што би неко назвао русофилом. Мени је лично овакво данашње понашање неприлично, неодмерено и неукусно. Као и уосталом већина онога што ова власт ради.

С друге стране, потпуно је јасна и нормална радост и нада коју просечан српски родољуб осећа када види да се братска Русија поново подиже и враћа статус светске силе. То је за мене нешто најприродније, па све и да ми од тога немамо никакву корист. А то се све дешава под Довлом, који и широм света има огроман углед и репутацију зајебаног државника, како међу савезницима тако богами и међу оним другим. Мени је несхватљиво да српског националисту тако нешто не радује. Па да л' био русофил, хлорофил, или неки трећи фил.

Ја лично сматрам руски народ братским, али према њиховим државницима и према њиховој политици нема неко баш добро мишљење, равнодушан сам. Лично ми је драже кад ми дође ортак из Русије него Путин или Медведев. Ми од њихове политике немамо апсолутно никакву корист, ни од њихове моћи. Нешто не видим да према Грцима имамо ни 5 посто ових осећања као према Русији, а исто тако су нам братски народ. Свакако, питао сам најнормалније, хвала на нормалном одговору. Неки људи очигледно не разумеју нормалну комуникацију

Nexon

Postby Nexon » Thu Jan 17, 2019 8:53 pm

Немамо корист осим када нам запад стисне јаја па онда Русијо помози око резолуције о Сребреници или КиМ итд.
Или помози Русијо са бесцаринским квотама.
У међувремену вежбамо са нато.

Мићара

Postby Мићара » Thu Jan 17, 2019 8:56 pm

Шта се вадиш сада?
Њихова политика, њихов вето је извукао Србе од проглашења за геноцидни народ. Лепо си написао према некој земљи. Значи мислио си на читаву земљу и на народ који је у њој. А тај исти председник представља тај народ већ 18 година.

Batke

Postby Batke » Thu Jan 17, 2019 8:56 pm

Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.

нема лека

Postby нема лека » Thu Jan 17, 2019 9:22 pm

Мићара wrote:Шта се вадиш сада?
Њихова политика, њихов вето је извукао Србе од проглашења за геноцидни народ. Лепо си написао према некој земљи. Значи мислио си на читаву земљу и на народ који је у њој. А тај исти председник представља тај народ већ 18 година.

Написао сам земљи, не народу. Прављење дочека било ком државнику било које земље, шиљење курца на било код државника је по мени идолопоклонство. У политици не постоји братство, постоји интерес, не постоје братски политичари, братске државе. Постоји братски народ, нормални људи који осећају неку повезаност са другим народом и сличност.
Као што постоје добре ствари које је Русија урадила за нас, тако постоје и лоше, а и оне где су могли да поступе, па нису

Мићара

Postby Мићара » Thu Jan 17, 2019 9:42 pm

Није то било који државник, нити је било ком другом државнику приређена оваква добродошлица. На овакав дочек је инсистирала већина народа. Дочекујемо можда јединог искреног пријатеља којег имамо у свом окружењу. Наравно да постоји интерес, нећемо живити од љубави и пријатељства, него од љеба и погаче. Зато је са собом и повео још 1 авион пун људи који су нарпредни у Руској економији и самом привредном расту, како би га и ми остварили и како би нам помогли у томе... Нема потребе да пишем више, само сматрам да је ово било потребно и да нема право нико да никог назива русофилом, за ту реченицу би најебао добро да смо у неком прошлом времену. Везани смо са братском земљом од свог постанка, и верски и братски, свако ко мисли другачије, погрешно мисли и разуме. Није то веза која је учена или трпана у мозак, она је у самој сржи ДНК-а.

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Thu Jan 17, 2019 9:49 pm

Довлачење убогог народа је доказ да је господин Вучић оперисан од било каквог осећаја мере, укуса, естетике, достојанствености...Не знам дал' то ради несвесно или у дослуху са неким, али је потпуно непотребно било, једино ко може да профитира из тога је екипа елитних одреда који шетају суботом, јер им је гласило Н1 током дана својски се трудило да прикаже из масе оне најнеприличније примерке, па ће они сад у суботу морати својом лепотом да спасу углед престонице.

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Thu Jan 17, 2019 9:53 pm

Ne opravdavam ove autobuse, ali poznavajuci nasu kurcobolju docekalo bi ga 700 ljudi. Mi se skupimo samo kad se nesto deli dzabe.

нема лека

Postby нема лека » Thu Jan 17, 2019 9:57 pm

Мићара wrote:Није то било који државник, нити је било ком другом државнику приређена оваква добродошлица. На овакав дочек је инсистирала већина народа. Дочекујемо можда јединог искреног пријатеља којег имамо у свом окружењу. Наравно да постоји интерес, нећемо живити од љубави и пријатељства, него од љеба и погаче. Зато је са собом и повео још 1 авион пун људи који су нарпредни у Руској економији и самом привредном расту, како би га и ми остварили и како би нам помогли у томе... Нема потребе да пишем више, само сматрам да је ово било потребно и да нема право нико да никог назива русофилом, за ту реченицу би најебао добро да смо у неком прошлом времену. Везани смо са братском земљом од свог постанка, и верски и братски, свако ко мисли другачије, погрешно мисли и разуме. Није то веза која је учена или трпана у мозак, она је у самој сржи ДНК-а.

На оваквом дочеку није инсистирао народ, него СНС. Путин је већ долазио, па није било оваквог дочека од стране народа. Јел нам Грци нису пријатељи? Довлаче нам своје стручњаке и западне земље и ЕУ, па то не значи да нама желе добро, него да хоће свој интерес да прогурају овде. То некад може да буде добро за обе стране, а некад само за њих. Политичар као политичар, сваки је исти и сваки ради за свој интерес. Овакви дочеци су за мене смешни, као и гледање на Путина као на Бога. И опет ћу поновити везани смо за народ, а не за политичаре и државу

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Thu Jan 17, 2019 10:06 pm

Штета што није било бар милион људи на дочеку!

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu Jan 17, 2019 10:08 pm

Влада Паликућа wrote:Довлачење убогог народа је доказ да је господин Вучић оперисан од било каквог осећаја мере, укуса, естетике, достојанствености...Не знам дал' то ради несвесно или у дослуху са неким, али је потпуно непотребно било, једино ко може да профитира из тога је екипа елитних одреда који шетају суботом, јер им је гласило Н1 током дана својски се трудило да прикаже из масе оне најнеприличније примерке, па ће они сад у суботу морати својом лепотом да спасу углед престонице.

То је то, до речи. Ја сам мислио да је Вујага достигао врхунац кад је у лајву изговорио "Владимир зна да сам ја незгодан човек", пред Путином, али сад је зајебао свет.. Лик је ладно саставио протокол да се иде до Храма и онда као појавили се људи, ајде кажи неку реч. Фазон дође ти Мирослав Илић на кафу, а ти га изведеш на терасу и покажеш доле десет сома људи и кажеш ајде матори отпевај људима нешто. Још је цим'о Иринеја да он цима Путина да каже народу коју реч, без коментара

А о Лепшој Србији сам већ довољно писао, нит је лепша, нит је Србија, не знају ни они шта су
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Nexon

Postby Nexon » Thu Jan 17, 2019 10:13 pm

нема лека wrote:
Мићара wrote:Шта се вадиш сада?

Написао сам земљи, не народу. Прављење дочека било ком државнику било које земље, шиљење курца на било код државника је по мени идолопоклонство. У политици не постоји братство, постоји интерес, не постоје братски политичари, братске државе. Постоји братски народ, нормални људи који осећају неку повезаност са другим народом и сличност.
Као што постоје добре ствари које је Русија урадила за нас, тако постоје и лоше, а и оне где су могли да поступе, па нису

Па то да се помогне Србији, он је донео те одлуке и његово окружење.
Путин има одређено унутрашње вођење политике у Русији али то никако није утицало на нас. То су унутрашње ствари Русије осим ако нисте другосрбијанци из нво па пишете онаква саопштења.

Иначе ово није требало овако да се ради. Он није био овде да му се направи страначки слет, он је то отворено реко на конференцији за новинаре: не идем нa страначке митинге. То је данас Путин рекао.
Он је овде дошао да одради одрђене послове и види шта се дешава са Храмом Св. Саве где су Руси уложили доста новаца да се заврши.

reziser

Postby reziser » Thu Jan 17, 2019 10:18 pm

Влада Паликућа wrote:Довлачење убогог народа је доказ да је господин Вучић оперисан од било каквог осећаја мере, укуса, естетике, достојанствености...Не знам дал' то ради несвесно или у дослуху са неким, али је потпуно непотребно било, једино ко може да профитира из тога је екипа елитних одреда који шетају суботом, јер им је гласило Н1 током дана својски се трудило да прикаже из масе оне најнеприличније примерке, па ће они сад у суботу морати својом лепотом да спасу углед престонице.

Одличан пост.

Мићара

Postby Мићара » Thu Jan 17, 2019 10:26 pm

нема лека wrote:На оваквом дочеку није инсистирао народ, него СНС. Путин је већ долазио, па није било оваквог дочека од стране народа. Јел нам Грци нису пријатељи? Довлаче нам своје стручњаке и западне земље и ЕУ, па то не значи да нама желе добро, него да хоће свој интерес да прогурају овде. То некад може да буде добро за обе стране, а некад само за њих. Политичар као политичар, сваки је исти и сваки ради за свој интерес. Овакви дочеци су за мене смешни, као и гледање на Путина као на Бога. И опет ћу поновити везани смо за народ, а не за политичаре и државу

Па и то је народ, ја нећу због СНС-а да сврставам људе у русофиле... Није вам било тешко да вас извлаче из школе и канцеларија и да стојите када пролази највећи злочинац у историји српског народа и највећа превара велики Јосип Тито, тада није било тешко... Који нас је осакатио довијека...

Return to “Само опуштено”