Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
нема лека

Re: Вести

Postby нема лека » Tue Jan 01, 2019 4:00 pm

Пре свега памет, веродостојност у своје идеје и то што га нико није купио, ништа у животу није добио од свог активизма, само проблеме

Bunt

Postby Bunt » Tue Jan 01, 2019 10:59 pm

нема лека wrote:Пре свега памет, веродостојност у своје идеје и то што га нико није купио, ништа у животу није добио од свог активизма, само проблеме
4 meseca kućnog pritvora? Ne zajebavaj :) preslusaj njegove izjave, verujem da se nekih i sam stidi danas.

reziser

Postby reziser » Tue Jan 01, 2019 11:17 pm

4 месеца кућног притвора?Не,већ уништен приватни живот,кроз гомилу фарсичних процеса,невероватних казни,потпуно онемогућавање запослења у струци,претње,праћења,етикете фашиста-нациста,провлаћење кроз "топлог зеца" у јавности.Једно време,колико знам,одузета му је сошка, +бедни насртаји на породицу од"националиста".Младен,овакав какав је,оличење је морала и поштења за све оне који се зваше"родољубима"а који се продадоше.Имао је и он " понуда"али их је одбио.Његов недостатак је харизма,одсуство дугорочног плана,недопадљивост људима на прву лопту,помало превише религијски приступ свему итд.Али поштење лично његово то ти је 1/1.Можда је ко клинац имао излетања са изјавама,али излетања у погледу морала није имао.

нема лека

Postby нема лека » Wed Jan 02, 2019 1:48 pm

Bunt wrote:
нема лека wrote:Пре свега памет, веродостојност у своје идеје и то што га нико није купио, ништа у животу није добио од свог активизма, само проблеме
4 meseca kućnog pritvora? Ne zajebavaj :) preslusaj njegove izjave, verujem da se nekih i sam stidi danas.

На ово што је reziser написао додао би још да су му трудну жену ухапсили и држали у притвору као организаторку нереда на геј паради.

fuck_off

Postby fuck_off » Fri Jan 04, 2019 11:27 am

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=01&dd=04&nav_category=12&nav_id=1489319

Dokle cemo mi da trpimo ovog govnara i svetskog veleizdajnika ?!!?!
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

Врховна команда

Postby Врховна команда » Fri Jan 04, 2019 2:34 pm

fuck_off wrote:https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=01&dd=04&nav_category=12&nav_id=1489319

Dokle cemo mi da trpimo ovog govnara i svetskog veleizdajnika ?!!?!

Лик је у фазону "не верујте својим очима и себи него верујте мени." Трпећемо их док не скинемо говна са власти зато је сад шанса на изборима. И правац плато филозофског сутра у 6

1958

Postby 1958 » Fri Jan 04, 2019 3:36 pm

Pa taj Vesic je u muljacini sa Beogradom od 2000. godine. Prisljamcice se on i Borku debilku i Boskicu i Djilasu tajfunu.

И правац плато филозофског сутра у 6

Sto? Da se vrate oni koji su nas jebali zadnjih 15 godina?
Често одем до на село

Kockalone

Postby Kockalone » Fri Jan 04, 2019 4:07 pm

prcko wrote:https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=01&dd=03&nav_category=12&nav_id=1489116

Željko Maravić iz Zimske službe “Beograd puta“ je za RTS rekao da su za današnji kolaps u beogradskom saobraćaju odgovorni meteorolozi.

Kako je naveo u Beogradskoj hronici, nadležne službe su dobile pogrešnu vremensku prognozu.

:lol:

Не видим шта је смијешно јер чоек није ништа слагао. То су конвективне падавине, такозвани пљускови снијега који се појављују у оваквим ситуацијама и тешко се може прогнозирати тачна количина падавина. Метеоролошки модели су давали неке јаде од падавина у Бг, а пало је 10 цм(званично јутрошње мјерење), а исто тако је могло да прође и без снијежног покривача. Нпр. видио сам да је за Сурдулицу давано 3мм водено талога по метру квадратном, што је око 3 цм снијега или макс 5 цм на негативној температури, а пало је до јутрос 17цм.

Врховна команда

Postby Врховна команда » Fri Jan 04, 2019 7:16 pm

1958 wrote:Pa taj Vesic je u muljacini sa Beogradom od 2000. godine. Prisljamcice se on i Borku debilku i Boskicu i Djilasu tajfunu.

И правац плато филозофског сутра у 6

Sto? Da se vrate oni koji su nas jebali zadnjih 15 godina?

Не него да се отера ова багра која нас јебе више него ико икада. Теби је очигледно добро под овим болесником који лаже чим зине, верујеш им више него сопственим очима и сопственом џепу.

1958

Postby 1958 » Fri Jan 04, 2019 8:29 pm

Ako ces iskreno, isti mi je kurac dal na vlasti bio tadic, djilas, vucic, stefanovic ili vesic. Slazem se da se otera ova bagra, ali se ne slazem sa tim da se vrati stara bagra. I ne vidim zasto bi trosio svoju energiju da bi mogli da se vrate na vlast oni koje smo vec imali prilike da vidimo kako haraju.
Kad je vec takva situacija kakva jeste, gledam da pomognem sebi i svojoj porodici, prijateljima... Kako nama da bude bolje, a ne da se borim da nekom borku debilku ili tadicu retardu vratim fotelju jer su lovu koju su lapali istorisli pa bi da uzjasu.
Често одем до на село

lost&found

Postby lost&found » Fri Jan 04, 2019 8:44 pm

1958 wrote:Ako ces iskreno, isti mi je kurac dal na vlasti bio tadic, djilas, vucic, stefanovic ili vesic. Slazem se da se otera ova bagra, ali se ne slazem sa tim da se vrati stara bagra. I ne vidim zasto bi trosio svoju energiju da bi mogli da se vrate na vlast oni koje smo vec imali prilike da vidimo kako haraju.
Kad je vec takva situacija kakva jeste, gledam da pomognem sebi i svojoj porodici, prijateljima... Kako nama da bude bolje, a ne da se borim da nekom borku debilku ili tadicu retardu vratim fotelju jer su lovu koju su lapali istorisli pa bi da uzjasu.

Iako sam generalno za proteste, sve vise razmisljam u ovom pravcu. Bio sam na jednom protestu, i iskreno kad sam video njuske poput Djilasa, Tadica, LGBT ekipe, bas mi se zgadila cela ta prica. Nije problem da su oni tu u svojstvu protestanata, ali su oni mnogo vise od toga (organizatori/kolovodje) i tu vec nastaje problem i moralna dilema o kojoj 1958 prica. S druge strane, bolje i da se nesto desava, nego da je bas sve umrtvljeno i ubijeno u pojam. Nisam pametan.

Врховна команда

Postby Врховна команда » Fri Jan 04, 2019 9:18 pm

90% људи на протестима не иде на протесте јер је ЗА Ђиласа, Јеремића, Бошка и остале него зато што су ПРОТИВ пичкоустог. Ја нисам за ове из опозиције али опет боље и они него снс. Потребно је променити комплетан систем преко којег ни неки будући владари земље не би могли да се иживљавају. Дакле лустрација, закон о пореклу имовине и другачији систем гласања уз контролу па све испочетка. Мислим да је и опозицији јасно да више нема куд и да чак и ако дођу на власт у неком тренутку, неће моћи да трају и да се иживљавају као ова тренутна багра јер земља се распада и то је јасно свакоме ко је иоле нормалан и свестан. Људи одлазе(а тек сад иде највећа најезда), села и мањи градови се гасе, Београд ће се угушити у сопственом смраду, саобраћају, итд...Никад горе није било и народ је све свеснији тога, бар ми се тако чини. До скора сам био мишљења да ће нас пичкоусти јахати још 5 - 10 година минимум али сада сам некако мишљења да му се ближи крај јер се народ буди а и мислим да више није у добрим односима са страним владарима те да је само питање времена када ће пасти а пашће преко крви, не видим други начин да се ова екипа повуче неким мирним путем. Боље је и овакви протести да буду него да будемо тотално анемични и пасивни јер тиме само дајемо легитимитет мафији да настави по свом.

reziser

Postby reziser » Fri Jan 04, 2019 9:47 pm

Да резимирамо;Ако хоћемо да скинемо нпр Весића треба сутра да идемо на протест,и са старом Весићевом екипом, са којом је муљао годинама,протествујемо против садашњег Весића и садашње екипе,све у највећој нади да се ликови попут Весића неће наћи у некој будућој екипи.Па треба да будеш јака јако наиван да верујеш у то.

Swallow

Postby Swallow » Fri Jan 04, 2019 9:59 pm

Ovakvu situaciju nismo imali, jebo te kakvo smo dno mi dotakli kada moramo da BIRAMO koji će od kandidata za nijasu manje da nas izjebe da li je to trenutni bolesnik ili lupanje sebi još jedne šamarčine izlaziti na ulicu da bi se vratili oni koji su nas 12 godina urnisali, jebo te ne znam da li gde postoji ovakva situacija u svetu. Mislim da vlada totalna konfuzija u narodu i da narod ne zna šta hoće, u jedno sigurno verujem da iza ovih protesta ne stoji prvo sam vođa zamaskiran u žute kancerogene fekalije već bi bila milka ljudi na ulicama, e pitanje je sad koliko od ovih 50 soma ljudi uopšte kapira priču i pozadinu svega. Lično podržavam proteste jer bolje da se bilo šta dešava da vide da još ima žara nego da je sve nemo, pusto i pasivno, e sad može sve ovo da iznedri i nešto pozivitno, da se na ovim protestima desi zaokret, da se narod pita i da narod izabere svoju budućnost, tako što će složno reći šta želi, a to je LUSTRACIJA početak i kraj svake priče, jedino taj zakon može da objedini sve Srbe bar onaj pošten deo kojeg i dalje ima u velikom broju, jer mislim da je to ključ svega, mislim da je narodu više prepun kurac da se zadnjih 30 godina smenjuju i vladaju jedni te isti, sindrom kurte i murte nas je ubio i mislim da je to jedina svetla tačka i moguće ujedinjenje, samim tim tu može potajno da se rodi neka nova nada iskrenog spasenja, jer ove je više nepodnošljivo gledati i slušati i trpeti njihova megalomanska bahata ponižavanja , mrzim ih iz dna duše podjednako i jedne i druge i želim im sve najgore u životu i njima i njihovim porodicama, prijateljima i svima onima koji su sa njima ikada bili povezani !

fillam

Postby fillam » Fri Jan 04, 2019 10:00 pm

Moze da se gleda tako, a moze da se gleda i drugacije. Sad izlazim na ulicu jer je ovaj govnarcina nevidjena. Danas-sutra, zameni li ga novi govnar (sto je neizbezno), opet na ulice. Konstantno svakome treba biti trn u oku. Dozvoliti nekome da nas kara, jer nas je karao neko drugi, ili ce nas karati neko treci je najgora stvar koja moze da se radi. Neki ljudi su se samo prepustili (sto se kaze navukli haltere).

Bunio sam se i protiv proslog, bunim se protiv ovoga, bunicu se i protiv sledeceg. Jednog lepog dana, mozda dodje neko iole prihvatljiv. Ali sedenje i cutanje nije resenje svakako. Mozda je rezultat nedostizan, ali bar iole inteligentan narod nek se uvek cuje.
Last edited by fillam on Fri Jan 04, 2019 10:02 pm, edited 2 times in total.

Врховна команда

Postby Врховна команда » Fri Jan 04, 2019 10:01 pm

reziser wrote:Да резимирамо;Ако хоћемо да скинемо нпр Весића треба сутра да идемо на протест,и са старом Весићевом екипом, са којом је муљао годинама,протествујемо против садашњег Весића и садашње екипе,све у највећој нади да се ликови попут Весића неће наћи у некој будућој екипи.Па треба да будеш јака јако наиван да верујеш у то.

Не, суштина је да се бориш против сваког ко не ваља, небитно је име или странка или шта год. Пасивност означава да нам је добро и да дајемо легитимитет мафији. Погледај какав домаћи задатак су нам дали Румуни па Французи,итд...Неће људи да трпе срања него одмах бунт. Нама је очигледно златно доба...

Swallow

Postby Swallow » Fri Jan 04, 2019 10:07 pm

Suština je i to kada te sutra dete pita za 20 godina, je li ćale šta si ti uradio i gde je tvoj žig borbe da meni danas bude bolje ?!
Mene bi zaista bilo sramota kada bih rekao detetu da sam sedeo i kenjao po kafani i forumu kako niko i ništa ne valja ali sam držao svoju flašu i tastaturu u ruci i pričao o patriotizmu i promenama i bio puno gnevan što sam radio metar dana za dve glave evra.

1958

Postby 1958 » Fri Jan 04, 2019 10:41 pm

Bunio sam se i protiv proslog, bunim se protiv ovoga, bunicu se i protiv sledeceg

Pa taj prosli protiv koga smo se svi bunili ce biti sledeci, ali verujem da se ovaj put nece dati tako "lako". Isto kao sto ni ovi sadasnji se nece dati ni malo lako, tolike godine su cekali da uzjasu gotovo celu svoju politicku karijeru.

Meni ovo izgleda ko onomad kad je toma grobos sedeo na stiroporu (valjda da ne nazebe) i odbijao da krmlja posle, ljudi nisu glasali za njega jer je on neka licnost vec zato sto je ljudima bilo preko 3 kurca vise da gledaju borhana i zute, a sada ovi sto vode kolonu protesta igraju na istu kartu, ljudima je preko kurca vucele i bande. Samo razlika je jedna, vucela nije jos pokazao svu svoju raskos vladanja i sa te strane je u prednosti, dok su ovi setaci pokazali ko su i sta su i tu ih drzi u saci. S tim da je vucela lepo rekao, na proteste dolaze dobrostojeci, studenti itd... A svi znamo da su studenti jelte govna.

Ne znam samo sta je trebalo boskicu i saponji da se udruze sa ovima, trebali su da im jebu majku mozda bi dobili koji politicki poen.
Често одем до на село

reziser

Postby reziser » Fri Jan 04, 2019 10:44 pm

Врховна команда wrote:
reziser wrote:Да резимирамо;Ако хоћемо да скинемо нпр Весића треба сутра да идемо на протест,и са старом Весићевом екипом, са којом је муљао годинама,протествујемо против садашњег Весића и садашње екипе,све у највећој нади да се ликови попут Весића неће наћи у некој будућој екипи.Па треба да будеш јака јако наиван да верујеш у то.

Не, суштина је да се бориш против сваког ко не ваља, небитно је име или странка или шта год. Пасивност означава да нам је добро и да дајемо легитимитет мафији. Погледај какав домаћи задатак су нам дали Румуни па Французи,итд...Неће људи да трпе срања него одмах бунт. Нама је очигледно златно доба...

Значи,боримо се против ових који не ваљају,тако што протествујемо под командом оних који исто тако нису ваљали,дубоко свесни да смо изманипулисани,а све да бисмо исказали бунт.Назови ме глупим слободно,али мислим да је то незрело.

ultrastito

Postby ultrastito » Fri Jan 04, 2019 10:51 pm

Swallow wrote:Suština je i to kada te sutra dete pita za 20 godina, je li ćale šta si ti uradio i gde je tvoj žig borbe da meni danas bude bolje ?!
Mene bi zaista bilo sramota kada bih rekao detetu da sam sedeo i kenjao po kafani i forumu kako niko i ništa ne valja ali sam držao svoju flašu i tastaturu u ruci i pričao o patriotizmu i promenama i bio puno gnevan što sam radio metar dana za dve glave evra.

:idea:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Return to “Само опуштено”