p.s. jebem mater svakoj opoziciji koja se šlihta uz ove situacije i svim ngo govnima širom Balkana što se trpaju na muke jadnih roditelja.
Rođaci wrote:čekaj brate, je l' realno da si Davora nazvao majmunom? čoveka kojem su ubili sina, a zatim pokušali to da zataškaju, pa nisu uspeli?
Кудрави Гаучос wrote:Измена, зајеби ову причу, нећу да се мешам
Vicste97 wrote:Нинџа wrote:Да се вратимо на Давида...
Може ли неко у кратким цртама да објасни што се дигла таква фрка око читаве те приче?
Колико сам ја схватио на брзака, дошао је до неких података блиским властима у РС. А такође је и сам био на ивици закона по питању неких других ствари.
А са друге стране, владајућа структура се упрегла да скрене ову причу са дневног реда, а опозиција намерно политизује смрт због њихове користи...
Nije vise fazon ni u poziciji ni opoziciji, pokusavaju da izazovu haos u Republici Srpskoj to je glavni cilj. Ako se sjecas kada su bili protesti u Federaciji kada je bio haos u Sarajevu, Tuzli.. mi iz RS nismo uopste protestovali. E sada ti isti ljudi koriste ovog majmuna Davora za svoje ciljeve. Vidio si kako se pozdravljaju dizu pesnicu to je ta njihova organizacija "Otpor" ili kako ga vec zovu. Sve ide iz Sarajeva a njima kamanduju njihova braca sa zapada. Posle tih demonstracija je bio referendum za proslavu 9. januara, to im je sada cilj da se ukine proslava 9. januara a bogami nece.![]()
Protest su podrzali zene u crnom sve ti je jasno. Pogledaj samo koji su mediji najvise ispratili ova desavanja: Al Jazeera, Obn, N1.. izvjestavaju kao da su pobili pola protestanata. A hvala bogu kod nas ima toliko kriminala da narod vise ne zna kome i u sta da vjeruje pa su i uspjeli da ubijede tih 20-30% ljudi da se bore za neka prava.
Kox wrote:
Pametnom dosta da se vidi koja si ti budaletina.
Fabrizio wrote:У вези овог у Бањалуци, ако сам добро схватио све НВО у Србији и БиХ, муслимански политичари, па неки ратни ветерани Армије БиХ, онај Комшић што мрзи Србе, сви подржавају протесте. С друге стране, сва ветеранска удружења ВРС, патриотске организације, проруски медији подржавају власт у овом случају?
Vicste97 wrote:Fabrizio wrote:У вези овог у Бањалуци, ако сам добро схватио све НВО у Србији и БиХ, муслимански политичари, па неки ратни ветерани Армије БиХ, онај Комшић што мрзи Србе, сви подржавају протесте. С друге стране, сва ветеранска удружења ВРС, патриотске организације, проруски медији подржавају власт у овом случају?
Da
bojan23 wrote:Žao mi je dečka, žao mi je njegove porodice, od drugara iz Banja Luke sam čuo da je David uhakovao u neki vladin sistem skinuo neki novac, da se zato zamerio vlasti i da je zato ubijen, e sad malo mi to zvuči neverovatno, u svakom slučaju pdržavam protest i istrajnost da se nađu i procesuiraju ubice.
Ali mnogo se tu oko oca nakotilo smradova, što iz federacije, što domačih autošovinista, nvo, n1, jasno je ko dan da ta ekipa ne može RS da vidi očima.
Suma sumarum, nije Dodik i njegova ekipa čista sigurno, ali čemu uvlačenje u priču raznih dušamana koji bi najradije izbrisali granice onoga za šta su se naši heroji izborili 90-tih.
tizlabor wrote:E ovako.Bio sam misljenja kao Kudravi da ne komentarisem dogadjaje u Banjaluci(kao i onomad oko oca pokojne Tijane Juric).Znaci jebote,teska prica.Pusti...
Moracu samo ukratko.
Kriva je drzava!!!!
Ali kriva je zato sto ovo nije predvidela.Dal je kriva za uzrok,nezelim da ulazim i da se time bavim verovatno da,ali je kriva za posledicu!
Roditelj koji igubi dete ljudi,na bilo koji nacin a kamoli na nasilan,nije vise normalna osoba.I to sto nije normalna,je potpuno normalno,i razumljivo,jeboga zivot nemora da se crta!
Kao takva podlozna je svakakvim manipulacijama,apsolutno svakavim.A ljudi koji umeju da manipulisu sa zdravim osobama sa takvim osobama se igraju.Oni veruju u apsolutno sve sto im neka budaletina dodje i naprica i namaze ih samo tako.
Covek je poceo da protestvuje sam.
Drzava - bole nas kurac!
Protest se malko omasovi!
Drzavu i dalje boli kurac!
Greska!!!
Zovi te ga,otrgnite ga od budala,dajte mu to sto trazi,makar prividno,snimite film,zaustavite sledece dogadjaje da ne dodje do krvi dal ste bre normalni.
Naravno da je covek pod uticajem ko zna koga,i za to je najmanje on kriv,nije mu za zameriti,ne treba mu uzeti za zlo,bar ja nemogu da mu to uzmem za zlo,jednostavno ne rezonuje stvari normalno!!!
Ako ste mu vi ubili dete,smislite mu neku pricu,dajte mu prividno zadovoljstvo i dusevni mir sa necim.
Ako niste,jebote zivot resite slucaj pizda vam bre materina!Ako nemozete,namestite nekoga,u tome ste bar vekovima dobri,sta vam je sad problem?!
Kurir: UHAPŠEN VOZAČ NIŠKOG AUTOBUSA SMRTI: Tvrdi da je pogledao ide li voz
https://www-kurir-rs.cdn.ampproject.org ... ere-videle
Željko Maravić iz Zimske službe “Beograd puta“ je za RTS rekao da su za današnji kolaps u beogradskom saobraćaju odgovorni meteorolozi.
Kako je naveo u Beogradskoj hronici, nadležne službe su dobile pogrešnu vremensku prognozu.
Users browsing this forum: No registered users and 20 guests