Postby dennycrane » Wed Apr 27, 2016 10:49 pm
davanje kinte je ok u srbiji, ali preko i nije bas svuda (neki smatraju da je i lenjost, posto je kao najlakse resenje, nema sta da se razmislja). koliko treba da mu das, pa da mu znaci nesto? ne znam tvoju situaciju u srbiji, ali i da mu das ozbiljniju cifru (ili zesce skup poklon), pre ce da mu bude neprijatno (ako je normalan lik) sto je neko iz srbije skupio toliko nego sto ce da mu bude drago.
fora je da, ako mozes, nadjes nesto sto bi im koristilo, a za sta im je glupo da sami daju pare. ako imas dobar odnos s njim, mozes i da ga pitas, ali tek kad ti smislis (ne da ga pitas sta mu "treba") - ono "e meni palo napamet, jel bi vam to pasovalo". nesto sto ce i on i zena da koriste i, bilo bi lepo, da se sete tebe tada.
mojne slike ili bilo sta od "ukrasa" za kucu, posto je to nametanje tvog ukusa nekom drugom. i mojne tehniku, to brzo zastareva. ja sam imao foru da uzmem bas kvalitetan tiganj (francuzi ih imaju dojaja) ili klincu tinejdzeru, sinu ortaka za rodjendan sam uzimao igru za xbox, dobre sluske, dres... to se ne slaze sa onim "nemoj tehniku", ali ovo je ono za sta on nije bas bio u fazonu da daje pare, a sigurno je koristio.