Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Пери

Re: Вести

Postby Пери » Mon Dec 10, 2018 12:38 am

Далтон wrote:Za mesec, dva se vracam iz ju es eja za srbiju pa palim na Tajland u Bangkok kod ribe gde planiram da ostanem duze. Ima ona stan tamo i posao pa je planirala da i meni nabaci sljaku. Problem je sto ja idem kao turista i da bi dobio turisticku vizu treba mi karta za tamo i nazad, posto valjda ne izdaju ovde turisticke vize ako se uzme karta u jednom pravcu.
E sad, kontam da je ono tri meseca tabla da se ostane za pocetak a u medjuvremenu kada nadjem sljaku tamo ne znam koja je procedura.
Kontam da uglavnom poslodavac treba da mi izda onaj "work permit" vizu i da angazujem advokata koji mi to moze resiti. Video sam da je najbliza srpska ambasada u Mijanmaru koja je odmah uz tajland na nekoliko sati leta.
Sta je u sustini potrebno od papira da se nosi u ambasadu i da li uopste trebam ista nositi u nasu ambasadu. Imao li je neko iskustva na ovu temu ko je planirao da ostane u tudjini?

Da

njasvi

Postby njasvi » Mon Dec 10, 2018 12:42 am

samo da skinemo slobu... samo da skinemo zute... samo da skinemo vucica... ?!

nema razlike izmedju vlasti i opozicije, to je ocigledno, to je jasno i stvarno ne mogu da verujem da neko pokrece tu pricu " manje zlo " i " samo ove da skinemo "

da objasnim navijacki:
zvizde mi jaja dal ce onaj ko vodi agenturu na jugu da se zove klempavi ili mutavi, i jedna i druga opcija su ogavne boli ih uvo i za partizan i za grobare i tribina ce propadati,
sjasi kurta da uzjase murta
04 X 1945

Swallow

Postby Swallow » Mon Dec 10, 2018 3:19 am

Fascinantno je kakvu mi moć kao narod posedujemo da u svakoj ali baš svakoj zajedničkoj zajebanciji naiđemo na podele i sukobe. Ljudi ovo je toliko zajebana situacija mi smo između dve vatre, ne znam kome bih više zla i smrti poželeo da li vučiću da li njegovim poltronima što glume kvazi opoziciju, ali ovo je šah mat pozicija i verujem da je osmišljena do tančina da napravi totalno ludilo u glavama ljudi i da potpuno zbuni sve. Jednu stvar koja se snsu ne može osporiti to je organizacija, tačno je pokupio sve greške od predhodnih vlasti i primenio ih u kontra pravcu i jednostavno drži i kontroliše sve. Sva ova zajebancija će da prođe kroz par dana, ugušiće se sama od sebe, a on će na tome da dobije poene, prosto je dok se ne pojavi neko ili nešto iz naroda neki iskonski narodni bunt ali sa ove tačke stanovišta to je nemoguće, treba samo poći iz naše navijačke sfere i pogledati cigane i grobare, dalje je suvišno pričati. Koliko god se trudio da budem optimističan jednostavno sam sebe navodim na krajnja pesimistička razmišljanja, kraj nam se prikrao, ovo je košmar iz kojeg se nećemo probuditi. Poslednji put sam poverovao letos oko benzina kada je bilo, jer ono je ipak krenulo od naroda, varnica se desila, ali je isto tako još brže nestala. Koliko sam do skoro bio spreman da planem i napušim neku sisurinu kad počne da kenja i huška narod da beži odavde, toliko sada nemam argumenata da branim bilo šta, jer je sve totalni apsurd, uostalom za druge mi se jebe, ja sam rođen ovde, ovde ću i da umrem, pa kako bude da bude, ali samo znam da ni ovi neće doveka ovako, kada im se desi unutrašnja nestabilnost, tada kreće zezanje, a do tada uživajte u predstavi i nek nam je Bog u pomoći.

Далтон

Postby Далтон » Mon Dec 10, 2018 8:03 am

Пери wrote:
Далтон wrote:Za mesec, dva se vracam iz ju es eja za srbiju pa palim na Tajland u Bangkok...

Da

Ok.
(Street Force / Curva Orientale)

Мићара

Postby Мићара » Mon Dec 10, 2018 11:17 am

swallow, како рече Џ.Кенеди, немојте да гледате шта ће вама отаџбина да пружи, него шта ћете ви њој. Када будеш размишљао у том правцу, можда и изађеш из те агоније у којој си тренутно... А потпуно непотребно нервирање за стварима које не можеш да промениш...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

kocka

Postby kocka » Mon Dec 10, 2018 11:51 am

Rođaci wrote:lepo je trebalo da prihvatimo papinu vlast u XIV veku, ali govna morala da otruju cara Dušana

eh tugo jesenja

Пољаци су целу историју под папом, па опет заједно са Брђом бауштелишу по Немачкој.

@Брђа

Стварно не знам како си ти радну дозволу добио у Немачкој, пошто си брате у свађи са интелигенцијом. Једино ако не радиш у Меку, мада и тамо треба да се врати кусур, а нешто не верујем да си способан за то.

Brdja

Postby Brdja » Mon Dec 10, 2018 12:52 pm

Stavljaj kamilicu na to a malo i popij, možda prođe. Nemam ja radnu dozvolu, na crno menjam marke devize preko nedelje na Aleksandrplacu a vikendom sam kod Olimpia Štadiona, prodajem kikiriki semenke seks za zube
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

prcko

Postby prcko » Mon Dec 10, 2018 2:02 pm

друг члан

Postby друг члан » Mon Dec 10, 2018 2:09 pm

Брђо шта радиш ти тамо? (не очекујем да ми напишеш податке фирме, него да ли си пекар,лекар,апотекар...)
Choose Life

Brdja

Postby Brdja » Mon Dec 10, 2018 5:12 pm

Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Mon Dec 10, 2018 5:53 pm

Је л' пао Слобо, иде ли набоље
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Swallow

Postby Swallow » Mon Dec 10, 2018 5:56 pm

Мићара wrote:swallow, како рече Џ.Кенеди, немојте да гледате шта ће вама отаџбина да пружи, него шта ћете ви њој. Када будеш размишљао у том правцу, можда и изађеш из те агоније у којој си тренутно... А потпуно непотребно нервирање за стварима које не можеш да промениш...

Haha ne očekujem da znaš o meni bilo šta, niti treba da te boli kurac naravno ali samo ne znam odakle si uspeo da izvučeš da ja nešto tražim od nekoga, poslednje u životu što mi na pamet pada je da tražim nešto od države, ako sam u životu pomogao, samo sam to i uradio nekim mizernim kakvim takvim gestom, delom, sitnicom i naravno smatrajući to svojom obavezom i građanskim pravom, dakle ajde sve ali to gore ispisano nikada. A XY puta sam čuo tu floskulu bespotrebno nerivranje za stvarima koje ne možeš da promeniš. Pa evo onda da postavim pitanje kako da se ne nerviraš, kako da gledaš nemo, kako da te ne pogodi svakodnevnica ? Onda ovde pričamo o lažnom patriotizmu obmanjujemo sami sebe da nam je stalo do Srbije i srpskog naroda, ili je nešto sasvim treće u pitanju, ja ne mogu a da ne pomislim na svoj narod i svoju zemmlju svaki dan kada ustajem i tek sve to ne može eto onako bezbolno da prođe. Ali ajde nećemo više u širinu, otićićemo u tri lepe, već jesmo ustvari, razumeli smo se to je poenta. Pozdrav.

Мићара

Postby Мићара » Mon Dec 10, 2018 8:27 pm

Не знам шта би ја то требало конкретно да знам о теби, да си дао много тога за државу она ти није вратила, не разумем, сам себи кројиш живот, својим поступцима и својим радом, како то да ти уопште говориш да је нешто сјебано и говориш за све да смо прсли. О делијама и гробарима, Звезда је у лиги шампиона то је један велики успех не само за клуб него за читаву земљу, о чему причаш?

Ја се не нервирам ни за Вучића ни за Додика ни за никога, осим за своје поступке и потезе, и људе који ме окружују и како кажеш свакодневницу. Не брани мени Вучић нити ми даје било шта... Да ли ћу ја устати у 8 да направим нешто тог дана, неки корак унапред, нити се желим да се бавим политиком, јер нисам ни каквој странци нити сам икада гласао.

Проблем је што ми превише придајемо значаја политичарима и у свакодневници смо почели да их помињемо. Политика је врло једноставна ствар, лажи, кради, сери, причај, дај, недај, прави разне заврзламе што више причају о теби већи публицитет и све остало.

Када се будемо окренули себи и својим пословима и својој будућности, за себе и за људе около.
Тада ћемо ићи унапред, а не ако будемо очекивали од тог Вучића или било кога другог да нам буде боље.

Мићара

Postby Мићара » Mon Dec 10, 2018 8:56 pm

О каквом то патриотизму причаш?
Има ли већег патриоте од човека што положи живот свој за отаџбину у претходним ратовима и одбрани отаџбине, полако иду у заборав или су проглашени за криминалце, или су похватани и испоручени у Хаг, или живе као духови. Ја ти причам о чињеницама и истини суровој...

Председника живог ухватимо, и одведу га у ХАГ (какав такав да је, ако је крив треба да му суди његов род, и његова земља а не тамо неки шишњар.) , сами предамо генерале који су нас бранили ми ало ми сами их похватамо и предамо, није га хапсио џорџ или мухамед, него Никола Марко, Јован, Стево, Перо, и сада кукамо одкуд овај да води војску . Пу!

друг члан

Postby друг члан » Mon Dec 10, 2018 9:07 pm

Brdja wrote:https://youtu.be/A6vuTqODfa8

Шта срамота те да кажеш чиме се бавиш? Не капирам те
Choose Life

Brdja

Postby Brdja » Mon Dec 10, 2018 9:35 pm

Kome da pišem?? Ovima što znaju samo da vređaju čim nisu dovoljno inteligentni da nešto pametno i smisleno odgovore?
Radim kao arhivator na groblju. Takoreći, arhiviram novopridošle.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Dec 11, 2018 12:03 am

odličan posao

1958

Postby 1958 » Tue Dec 11, 2018 12:26 am

Пери wrote:
Далтон wrote:Za mesec, dva se vracam iz ju es eja za srbiju pa palim na Tajland u Bangkok kod ribe gde planiram da ostanem duze. Ima ona stan tamo i posao pa je planirala da i meni nabaci sljaku. Problem je sto ja idem kao turista i da bi dobio turisticku vizu treba mi karta za tamo i nazad, posto valjda ne izdaju ovde turisticke vize ako se uzme karta u jednom pravcu.
E sad, kontam da je ono tri meseca tabla da se ostane za pocetak a u medjuvremenu kada nadjem sljaku tamo ne znam koja je procedura.
Kontam da uglavnom poslodavac treba da mi izda onaj "work permit" vizu i da angazujem advokata koji mi to moze resiti. Video sam da je najbliza srpska ambasada u Mijanmaru koja je odmah uz tajland na nekoliko sati leta.
Sta je u sustini potrebno od papira da se nosi u ambasadu i da li uopste trebam ista nositi u nasu ambasadu. Imao li je neko iskustva na ovu temu ko je planirao da ostane u tudjini?

Da

:mrgreen:
Често одем до на село

fedayn

Postby fedayn » Fri Dec 14, 2018 10:45 am

ČESTITKE DRUGU VALENTINU KONOVALOVU NA POBEDI U HAKASIJI

Image

Drug Valentin Konovalov, ispred Komuističke partije Ruske Federacije (KPRF) je ubedljivo pobedio na lokalnim izborima u Hakasiji. U prvom krugu izbora, 9. septembra, drug Konovalov je osvojio 44.81% glasova, ispred predstavnika vladajuće Jedinstvene Rusije koji je uzeo 32,42%.

Nakon toga, raznim malverzacijama, vladajuća partija je sabotirala kandidata komunista. Tako se kandidat vladajuće partije istupio od učestovanja u drugom krugu, a ostale partije su bojkotovale izbore, dok je izborna komisija htela da ospori kandidaturu druga Konovalova. Ipak, narod je izašao na izbore i sa 57,5% drug Valentin Konovalov je odneo ubedljivu pobedu!

p.s.

Hakasija je inace autonomna republika u Juznom Sibiru sa populacijom od 534.000 stanovnika.Cestitamooooo!!!!!!
Rusija ce opet biti crvena.

Image

друг члан

Postby друг члан » Fri Dec 14, 2018 11:43 am

Au matori,ti si dobro otišo
Choose Life

Return to “Само опуштено”